2. syyskuuta 2015

Syyskuun LivBox

Musta tuntuu, että LivBox saapui tosi aikaisin tässä kuussa. Olin varautunut siihenkin, että boxi olisi tullut vasta ensi viikon puolella. Tänään sain sitten kännykkään tekstiviestin, joka kertoi noudettavasta boksista Prisman pakettiautomaatista. Kauppareissuhan siitä tuli! :)

Ensivaikutelma boxista on oikein hyvä. Alla vähän ajatuksia ja odotuksia tuotteista.


Dermalogica Daily Microfoliant on mielenkiintoinen tuote, ehkä jopa suosikkini koko boxista. Tämä on siis jokaiselle iholle sopiva entsyymikuorintajauhe. Olen kiinnostunut Dermalogicasta merkkinä, koska se löytyy Animalian kosmetiikkalistalta ja on kuulemani mukaan erittäin laadukas merkki. Tuotteet eivät todellakaan ole edullisia, minkä vuoski en Dermalogicaan ole itse tutustunut. Tuskinpa maksaisin kuuttakymmentä euroa hyvästäkään ihonhoitotuotteesta, mutta kiva saada tämä kokeiluun.

Olisin voinut lyödä vetoa Eevin suosikkituotteen olevan kuivashampoo, sillä treenaava nainen ei todellakaan voi elää ilman kyseistä tuotetta! :D Positiivinen yllätys oli, että Eevin valitsema tuote olikin Cutrinin Premium Oil Treatment. Uskoisin tämän sopivan omalle tukalleni hyvin ja odotan innolla tämän kokeilemista. Taidan laittaa öljyn sinne salikassiin, josta sen siis esittelyn mukaan pitäisi löytyä. Pyrin siihen, ettei sali-/matkakosmetiikkapussukkaan tarvitsisi joka kerta pakata tuotteita, sillä jotain unohtuu aina. Parasta olisi, jos pussukassa olisi valmiina kaikki tarvittava ja hiuksiin jätettävä hoitoaine on pussukasta vielä puuttunut.

Glamglow Thirstymud Hydration Treatment on kiinnostava tuote myös. Jos täysikokoisen ihonhoitotuotteen ovh on yli 50 euroa, oletan tuotteen olevan hyvä. Uskoisin tämän kuitenkin sopivan omalle iholleni paremmin talviaikaan, koska naamio on tehokosteuttava ja rauhoittava. Nyt ihoni rasvoittuu helposti ja normaali kosteutus riittää, mutta talvella se hilseilee ja kuivuu pahasti. Kokeilen siis tätä vasta paljon myöhemmin.

Carmex Classic Huulivoide on varmasti monelle tuttu, mutta eipä ole minulle. Hoitavaa huulivoidetta tarvitsee aina, joten ihan mielissäni olen tästäkin tuotteesta.

Lumene Blueberry Kulmien Muotoiluvaha tulee tarpeeseen, sillä mulla on kulmakarvakriisi. Oon aiemmin vaan värittänyt kulmakarvani Lumenen kulmakynällä, mutta muita kulmatuotteita on pitänyt hankkia jo jonkin aikaan. Anastasian kulmageeli on ollut hankintalistalla, mutta Lumenen kulmavahan myötä ei vielä tarvitsekaan sijoittaa muihin kulmatuotteisiin. Sain sävyn vaaleanruskea ja toivon vaan, ettei sävy olisi itselleni liian lämmin.

Trindin Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja tulee tarpeeseen myös, sillä vanha kynnenkovettajani loppui varmaan vuosi sitten. Kynteni ovat todella hauraat ja liuskottuvat. Itse en edes halua pitkiä kynsiä, mutta saisivat ne silti olla vahvat. Kaipa tämä vahvistaja toimii, kun se kerran on kynsibloggaajan valitsema. Muistaakseni mulla on ollut Trindin kynsienkovettajaa joskus vuosia sitten, mutta en ole ollenkaan varma.

Sellaisia ajatuksia mulla oli tästä boksista. Dermalogican kuorinta on ehkä suosikkini näin etukäteen. Parasta on, ettei mikään tuote ei ole sellainen, ettei nappaa yhtään.

Mitä mieltä olit LivBoxista? Mikä on boksin kiinnostavin tuote? :)

6 kommenttia:

 1. Cutrin öljy oli mukavin yllätys! :) Mähän olen ihan öljyhullu nykyään, kun käytän öljyjä kasvoille, vartalolle ja hiuksiin :D Ja ainiin, myös huuliin. Muut tuotteet boksissa oli ennestään tuttuja. Lumenen kulmavaha on yksi mun luottotuotteista, mutta vähän harmittelin sitä, että sain tuon vaaleamman sävyn, kun käytän itse sitä tummempaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyt ovat kyllä huippuja. Mietin, etten hirveästi käytä öljyjä kauneudenhoidossa, mutta käytänhän mä. Teepuuöljyä, kamomillaöljyä ja arganöljyä löytyy ihan valmiista tuotteista. Kotona tulee välillä tehtyä vartankuorintaa kookos- tai oliiviöljyyn. Enemmänkin vielä haluaisin äljyjä kauneudenhoidossa hyödyntää!

   Toivottavasti tuo vaaleampi sävy ei ole sulle ihan sopimaton sävyltään. Jos tuo on liian vaaleaa itselleni pelkästään käytettynä, väritän kulmakarvat kynällä ensin ja laitan tuota päälle :)

   Poista
 2. Mä tykkäsin boksista vaikka taas mukana oleva Carmex hiukan ärsytti :D. Trindin tuotetta pitäisi käyttää joka päivä, joten se voi sittenkin jäädä käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli vasta mun kolmas boksi, joten en itse oo saanut tuota huulirasvaa aiemmin. Kohta alkaa varmaan mullekin tulla samoja tuotteita bokseista :D

   Poista
 3. Mäkin olin yllättynyt siitä, että boksi tuli niin nopeasti :D Mä olin myös todella tyytyväinen tähän boksiin, oli paras pitkiin aikoihin :) Omat suosikkini olivat Dermalogican kuorinta ja Cutrinin hiusöljy! Mäkin vähän jännitän onko toi kulmien muotoiluvaha hyvän värinen mulle, toivotaan parasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tulla jatkossakin yhtä nopeasti mun puolesta! :D
   Meillä on sitten samat suosikit. Mulle kulmavaha oli ihan ok kulmakynän kanssa ainakin. Täytyy vielä testata ilman kulmakynää. Toivottavasti sävy sopii sullekin :)

   Poista

Kiitos!