9. heinäkuuta 2015

Bloggaaja

Olen kirjoittanut blogia aika monta kertaa elämässäni, ensimmäisen kerran 17-vuotiaana. Yleensä blogi on ollut muotipainoitteinen lifestyleblogi ja kirjoittamisen innostus laantunut nopeasti. En ole tähän mennessä halunnut kirjoittaa blogissa sen enempää yksityisasioistani, enkä halua vieläkään. Suosituimmat bloggaajat tietysti elättävät itsensä blogilla, mutta en itse haluaisi tehdä blogiin montaa mainospostausta viikossa. Jokunen silloin tällöin menisi lisätienestien toivossa, mutta vain sellaisia joihin itse uskon! Ainakin tällä hetkellä haluan blogista harrastuksen, en ammattia. Itse luen joitain lifestyleblogeja, mutta en kovinkaan säännöllisesti.

Kerran olen kirjoittanut blogia oikeasti suurella intohimolla ja vein sen homman loppuun asti. Kyseessä oli hääblogi viimevuotisista häistämme, joka sisälti kaiken häiden suunnittelusta itse häihin ja jälkipuinteihin. Häiden suunnitteluaika oli ihanaa, omalla tavallaan parasta aikaa elämässäni. Siinä oli jotain jännittävää ja erilaista. Halusin kuitenkin päästää hääblogista irti ja keskittyä muihin asioihin, kun häämme oli käyty blogissa läpi. Se tuntui haikealta, mutta ei minulla ollut enää häistä mitään sanottavaa itselleni tai tuleville morsiamille. Jätin blogin kuitenkin nettiin ja välillä tykkään palata lukemaan blogia ja muistelemaan hääaikaa. Häiden suunnitteluaikana luin paljon muita hääblogeja, mutta ne ovat jääneet. Sellaisia blogeja kuitenkin käyn kurkkaamassa ja kommentoimassa silloin tällöin, joita luin jo häiden suunnitteluaikana. Jos hääasiat kiinnostaa, käy ihmeessä kurkkaamassa blogia.


Blogin nimi muuten tulee suosikkihuulipunastani, joka on NYXin mattahuulipuna sävyssä Perfect Red.
Pidin tuota väriä häissämme, joten tuolla punalla on suuri tunnearvo.

Fitnessblogeja luen jonkin verran, mutta itsestäni ei olisi sellaista kirjoittamaan. En harrasta fitnessiä ja välillä salilla käymiseen tulee viikkojen tauko. Näistä blogeista haluan vain inspiraatiota terveellisempiin elämäntapoihin sekä käytännön vinkkejä ruokavalioon ja liikuntaan.

Nyt olen toden teolla innostunut kauneusaiheisista blogeista. Olen ottanut enemmän luettavaksi meikkiblogeja ja alkanut Youtubessa seuraamaan kauneusvlogeja. Lukemani blogit ovat kaikki suomalaisia, mutta vlogien kohdalla seuraan ulkomaalaisia enemmän. Yritän etsiä enemmän seurattavaksi suomalaisia vlogejakin. Minua on alkanut kiinnostaa meikkien kerääminen ja meikkailu ihan harrastuksena, ja haluan perustaa tälle harrastukselle myös oman blogin. Toisaalta myös vlogin perustaminen kutkuttaisi, mutta en osaa olla luontevasti videokameran edessä. Blogin kautta sitä voisi harjoitella helposti, kun tekisi postauksia sekä videolle että kirjoittaen blogin puolelle.

Pinterestistä

Tämä blogi kertoo siis meikeistä ja kauneudesta ylipäänsä. Meikkailua, tuotearvosteluja, minulle toimivia kauneudenhoitovinkkejä, uusia ostoksia, meikkien keräilyä... Tässä keräilyasiassa olen vasta ihan aloittelija. Tällä hetkellä omistan lähestulkoon pelkästään sellaisia tuotteita, joita käytän päivittäin. En esimerkiksi omista ainuttakaan kunnollista luomiväripalettia, koska olen ollut vahvasti huulipunatyttöjä viimeiset pari vuotta. Nyt on kyllä alkanut Nakedit ja muut hyvät paletit kiinnostamaan ;) En aio kuitenkaan ostaa mitään sellaista, mitä en missään nimessä tulisi käyttämään ikinä. Suosin myös ostoksissani eläinkokeetonta, joten tiettyjä merkkejä en osta ainakaan uutena enää tästä eteenpäin. Jos kuitenkin vaikka LivBoxista näiden merkkien tuotteita tulee, niin en jätä käyttämättä. Ihan kaikki mitä käytän, ei ole muutenkaan vielä eläinkokeetonta (esim. hammastahna).

Blogin ulkoasu on vielä vähän kesken, mutta halusin jo pikimmiten aloittaa kirjoittamisen. Laitan ulkoasua tässä hiljalleen kuntoon. Tästä se lähtee! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!