26. heinäkuuta 2015

Viikon ostokset

Tällä viikolla en ostanut kovinkaan paljoa uutta kosmetiikka, mutta pitkästä aikaa tuli ostettua vaatteita. Piti käydä kaupungilla ainoastaan The Body Shopissa, mutta enköhän jäänyt kiertelemään alennusmyyntejä. En nyt sen kummemmin ostamiani vaatteita esittele, mutta huomasin ostaneeni lähinnä syksyyn sopivia vaatteita, vaikka kesä on parhaimmillaan. Aiemmin tässä kohtaa kesää orastava syksy on surettanut. Tänä vuonna ei sureta, vaan ennemmin oon innoissani koko syksystä. Viime vuonnakaan ei surettanut, koska meidän syyshäät oli tulossa. Outoa, sillä oon aina ollut kesäihmisiä ja suorastaan vihannut koko syksyä...

Mutta mennään niihin kosmetiikkaostoksiin. Kävin tosiaan Hämeenkadun The Body Shopissa, jossa on meneillään loppuunmyynti. Kauppa lopettaa toimintansa elokuun puolivälissä, mutta onneksi Koskarin The Body Shop ei lähde mihinkään. Valikoimassa kaikki oli -20% ja osa tuotteista vielä enemmän alennuksessa.


The Body Shopin suihkugeelit ovat lemppareitani. Jotkut tuoksut ovat mielestäni hyvin kausiluontoisia, mutta suosikkini Honeymania sopii moneen vuodenaikaan.

Pesen kasvoni iltaisin mieluiten puhdistusaineella, jolla lähtee silmämeikitkin. Jo jonkin aikaa käytössäni ollut Lumenen puhdistusvaahto on loppumassa ja ajattelin vaihteeksi kokeilla The Body Shopin Vitamin E voidemaista kasvopesua.

En ole kokeillut vielä The Body Shopin kynsilakkoja, mutta ajattelin ottaa alennuksen vuoksi pari kokeiluun. Näistä sävyistä muuten näkee tämän syksyyn valmistautumiseni. Meet me at Dusk on kaunis vanha roosa sävy ja Deeply in Love upea purppurainen sävy.

Tallinnan tuliaiset
                                                                                                                                  
Sain tällä viikolla tuliaisia Tallinnasta, jotka esittelinkin jo tässä postauksessa. Sain siis theBalmin Hot Mama poskipunan ja Read My Lips huulikiillon sävýssä GRRR!

-----

Lisäksi tuli ostettua Prismasta Lumenen puhdistusliinoja, Nivean suihkedödöä sekä vanupuikkoja ja -lappuja, mutta enpä jaksanut kuvata näitä ostoksia tänne. Marketista en yleensäkään ostele mitään ihmellistä, vaan lähinnä päivittäin käytettäviä perustuotteita.

Löytyykö tuttuja tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Ei löytynyt mulle tuttuja tuotteita, mutta TBS:n suihkugeelit on kyllä aivan ihania ja kuuluvat myös mun suosikkeihini :) Ja valikoimakin on niin laaja, että sieltä luulisi löytyvän jokaisen makuun sopiva suihkugeeli :D Kynsilakat on tosi kivan värisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa suihkugeeleissä on kyllä hyvä valikoima ja onneksi siinä on vaihteluakin välillä. Mäkin tykkään noista väreistä :)

      Poista

Kiitos!