14. heinäkuuta 2015

Meikkailuni menneisyydessä, osa 1

Olen teinitytöstä lähtien pitänyt meikkaamisesta. Ensimmäiset meikkikokeiluni tapahtuivat siinä 11 vuoden iässä. Mielellään en kyllä muistele noiden aikojen meikkailuja, sillä lopputulos oli yleensä ihan hirveä näin jälkikäteen ajateltuna. 13 vuoden iässä vaaleanpunainen oli lempivärini ja mulle on noista ajoista jäänyt ikuiset traumat vaaleasta, kylmän pinkistä poski- ja huulipunasta. Näiltä ajoilta ei valitettavasti (tai onneksi) ole kuvia meikeistäni meillä kotona. Äitini luona saattaisi ollakin, täytyy tonkia vanhoja valokuvia kun menen sinne ensi viikolla kylään.

 Ugh, ei kiitos enää itselleni tätä väriä...

Ensimmäinen oma meikkityyli löytyi noin 15-vuotiaana: aurinkopuuterilla varjostukset, arkisin vaaleat silmät, viikonloppuisin vähän tummemmat ja lähestulkoon aina nudet huulet. Varmaan aika tavanomainen meikkityyli Suomessa, mutta tyyli tuntui omalta. Meikkasin pääosin tuolla tavalla monta vuotta.

 17 vuotta

Yhtäkkiä kyllästyin nudehuuliin ja tummiin silmiin. Meikkityylini kääntyi päälaelleen: aloin tummien silmien sijaan käyttää värikästä huulipunaa.

21-vuotiaana alkoi näkyä väriä huulissa.
Hiustyyli on myös matkan varrella vaihdellut,
siitä lisää joskus myöhemmin

Rakastuin punaisiin huuliin ja sillä tiellä olen edelleen. Häissämme pidin punaisia huulia (kuten olen jo kertonutkin) ja mielestäni upein meikkityyli ikinä oli ehdottomasti Marilynillä.

22-vuotis synttäreiltä

Yleensä meikkimieltymykseni ovat siis vaihdelleet kausittain, mutta tämä on hiljalleen muuttumassa. En halua kangistua enää kaavoihin meikissä, vaan haluan vaihtelua ja kokeilla uusia juttuja. Aiheesta tulee vielä toinen postaus, joka käsittelee meikkirutiiniani viimeisen vuoden aikana vähän tarkemmin.

Miten sinulla on meikkityyli vaihdellut vuosien kuluessa, vai onko se vaihdellut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!