20. heinäkuuta 2015

Tallinnan tuliaiset + vinkki !

Ajattelin aluksi laittaa Tallinnan tuliaiset vasta tämän viikon ostoksiin, mutta päätinkin tehdä näistä oman postauksen jo nyt siltä varalta, että joku matkustaa Tallinnaan ja on kiinnostunut theBalmin tuotteista.

Kuten eilisessä viikon ostokset -postauksessa kerroin, mieheni kävi viikonloppuna Tallinnassa. Näin theBalm Eestis Facebook -sivuilla kivan tarjouksen. Baltic Guide lehdessä on kuponki, jolla saa Tallinnan ja Tartun Kaubamajoissa normaalihintaisista theBalmin tuotteista -20%. Kupongissa mainittiin myös, että osa tuotteista on -50%. TheBalmin hinnat ovat Virossa jo valmiiksi vähän edullisempia kuin esimerkiksi Bangerheadilla ja alennuksen kanssa hyvinkin edullisia. En voinut vastustaa kiusausta, joten pyysin kultaani hakemaan D-terminaalista Baltic Guide lehden ja käväisemään pikaisesti Kaubamajassa. Kommunikoimme puhelimen välityksellä, joten en itse nähnyt valikoimaa. Melko pieni se kuitenkin oli, eikä sisältänyt juuri niitä tuotteita joita eniten olisin tarvinnut (tai ei niissä sävyissä). Noh, pienempikin valikoima on parempi kuin Suomen ei valikoimaa, ja lopulta sain tuliaiseksi pari oikein mieluisaa tuotetta. Sellaisia tuotteita joista olen haaveillut, mutta joille ei ole ollut välitöntä tarvetta.


Tuliaiseksi sain siis Hot Mama poskipunan ja Pretty Smart (Yhdysvalloissa Read My Lips) huulikiillon sävyssä GRRR! En voi olla hymyilemättä näille theBalmin tuotteiden sekä sävyjen nimille :)


Hot Mama on persikkainen poskipuna, jossa on mukana hohdetta, mutta ei överiä kimallusta. Pidän kuitenkin arkisin mattaisesta tai voideposkipunasta, joten tämä tulee enemmän ilta-/juhlakäyttöön. Itse pidän lämpimän värisistä poskipunista ja tämä on mielestäni todella upea poskipuna. Koostumus on myös pehmeä ja pigmenttinen.

Käytän melko vähän huulikiiltoja, mutta GRRR! tulee varmasti kovaan käyttöön. Sävy on tuollainen punertavanruskea ja melko luonnollinen, joka sopii hyvin arkikäyttöön. Kiilto tuntuu miellyttävältä huulilla, eikä mitenkään ylitahmealta. Tässä on sellainen huulikiilloille tyypillinen makea tuoksu josta en niinkään välitä, mutta enköhän tule asian kanssa toimeen.


Kokeilin kumpaakin tuotetta heti tänään ja olen todella tyytyväinen!

Kuponki löytyy siis heinäkuun Baltic Quide lehdestä, jonka jakelupiste löytyy ainakin D-terminaalista. Lehteä jaetaan myös Helsingissä, netistä löytyy kartta jakelupisteistä. En tiedä saako lehteä enää elokuun puolella, mutta itse kuponki on vielä elokuussa voimassa.

Ps. Postauksen linkki ei hyödytä minua mitenkään  :)

6 kommenttia:

 1. Ootko itse käyny tallinnan kaubamajoissa? Ajattelin itse mennä mitenkä löydän perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole käynyt Kaubamajassa itse, mutta tiedän sen sijainnin. Kaubamaja sijaitsee Virukeskuksen vieressä ja käsittääkseni niitä yhdistää autotien yli kulkeva käytävä. Virukeskus on todella korkea rakennus, joten sen näkee pitkälle. Virukeskusta kohti kun menee niin pääsee Kaubamajaankin. Kaubamajan osoite on Gonsiori 2, Tallinna. Matkaa sinne on satamasta alle kilometri.

   Poista
 2. Olen kiinnostunut balmin hot mama poskipunasta. Mitenkä löydän kaubamajan ?
  T.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaubamaja sijaitsee Virukeskuksen vieressä ja käsittääkseni niitä yhdistää autotien yli kulkeva käytävä. Virukeskus on todella korkea rakennus, joten sen näkee pitkälle. Virukeskusta kohti kun menee niin pääsee Kaubamajaankin. Kaubamajan osoite on Gonsiori 2, Tallinna. Matkaa sinne on satamasta alle kilometri.

   Poista
 3. Mitä luomiväripalettia suosittelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni ei ole theBalmilta kuin Meet Matt(e), joka on hyvälaatuinen paletti, mutta yksinään vähän suppea ja hankala käyttää. Nude Dude ja Nude Tude ovat monipuolisempia, etenkin jos ei omista nudepalettia ennestään :)

   Poista

Kiitos!