10. heinäkuuta 2015

LivBox Heinäkuu 2015

Heinäkuun LivBox oli ensimmäinen tilaamani boksi. Täytyy sanoa, että boksi oli pienoinen pettymys. Se tuntui vähän yksitoikkoiselta ja siltä, että siitä puuttuu jotain. Pitkäaikaistilaajien boksin mielestäni pelasti heille tullut Clarinsin huulikiilto. Jokin meikki olisi piristänyt boksia valtavasti. No, vuoden päästä mäkin sitten alan pitkäaikaislahjoja saamaan :)


Tuotteet järjestyksessä vähiten kivasta eniteen kivaan:

La Roche-Posayn vartalovoidenäyte kiinnstaa koko paketista ehdottomasti vähiten. En ostaisi tätä merkkiä itse, koska se ei ole eläinkokeeton. Pyrin eläinkokeettomuuten kosmetiikassa ja hyviä vartalorasvoja saa eäinkokeettomana, joten en näe syytä ostaa Petan Do Test on Animals -listalta löytyvän merkin vartalovoidetta. Laitan tämän kuitenkin sali-/matkapusukkaan, eiköhän tästä pari kertaa vartalon rasvaa.

Kloranen kuivashampoo ei myöskään kauheasti kiinnosta. Käytän Batisten kuivashampoita, koska ne ovat oikeasti toimivia kuivashampoita halpaan hintaan. Tämä matkakokoinen Kloranen pullo on melkein saman hintainen kuin Batisten iso pullo. Ihan kiva kuitenkin saada matka kokoinen kuivashampoo, tämäkin menee sali-/matkapussukkaan.

Schwarzkopfin näytekokoiset shampoo ja hoitoaine ovat ihan kivoja. Itselläni on vaalennettu huonokuntoinen tukka, johon käytän korjaavia hiustenhoitotuotteita. Nämä pääsevät taas sinne sali-/matkapussukkaan. Schwarzkopfia en silti ostaisi itse, koska se löytyy Petan Do Test -listalta.

Lumenen jalkavoide on kiva juttu. Mulla ei ollutkaan jalkavoidetta ennestään, koska oon superlaiska hoitamaan jalkoja. Olin kyllä suunnitellut ostavani jalkavoiteen, mutta eipä tarvitse ostaa. Nyt pitää yrittää myös käyttää tätä...

Neutrogenan puhdistusvaahto on mieluisin juttu tässä boksissa. Merkki on taas näitä, jotka löytyvät Petan Do Test -listalta, joten en itse ostaisi tätä merkkiä. Mulla on kuitenkin loppumassa vähän tujumpi kasvojenpuhdistusaine, jolla pesen aamulla kasvot, joten tämä tulee tarpeeseen. Oon aikaisemmin käyttänyt Neutrogenan pesuaineita ja tiedän niiden olevan hyviä.

Sellaisia mietteitä mulla oli tästä boksista. Odotan kyllä paljon enemmän elokuun boksilta, mutta eiköhän näillekkin tuotteille käyttöä löydy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!