12. heinäkuuta 2015

Viikon ostokset

Alennusmyynnit on nyt kuumimillaan ja silloin voi löytää myös meikkejä sekä muita kauneudenhoitotuotteita hyvään hintaan. Oon itse nyt löytänyt alennusmyynneistä juttuja, joita on joka tapauksessa pitänyt hankkia. Tässä postauksessa esittelen tämän viikon kosmetiikkaostokset.

Pretty.fi:n tilaus


Tilasin Prettystä jo viime viikolla, mutta postilähetys saapui tällä viikolla. Prettystä olen aikaisemminkin tilannut ja aina ollut tyytyväinen. Real Techniquesin siveltimet ovat hyvän hintaisia ja Elfiä ei tietääkseni saa vielä Suomesta mistään muualta. Tällä kertaa tilasin seuraavat tuotteet:
 • Easy Sweet -sokeri. Olen harkinnut sokeroinnin kokeilua kotona ihan itse tehdyllä sokerilla. Easy Sweetin sokerit olivat tarjouksessa, joten päätin ensin kokeilla ihan valmista tuotetta.
 • Original Beautyblender + kaupanpäälle saippua. Herään yleensä kaikkiin muotivillityksiin niin pukeutumisen kuin kauneudenhoidonkin puolella vähän myöhässä ja niin myös beautyblenderin kanssa. Aiemmin ajattelin, että en kyllä maksa 20 euroa meikkisienestä, varsinkin kun suosin itse meikkauksessa siveltimiä. Nyt oli benderit pienessä alennuksessa ja kaupanpäälle sai vielä saippuan, joten päätin antaa tälle ihmesienelle mahdollisuuden. Kokeilinkin blenderiä jo, mutta täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, ettei se mikään mullistava kokemus ollut. Päivittäiseen käyttöön beautyblenderini ei tule, mutta en suinkaan kadu tämän ostamista. Jatkan normaalien nestemäisten meikkivoiteiden levitystä edelleen siveltimellä, mutta tällä saa varmasti nätimmin levitettyä paksummat ja peittävämmät meikkivoiteet.
 • Elf:in Eyelid Primer sekä huulten kuorintapuikko. En ole ennen käyttänyt mitään Elfin tuotteita, joten päätin kokeilla. Ensivaikutenlma tuotteista on erittäin hyvä ja tilaan kyllä jossain kohtaa lisää Elfin tuotteita
Ainoa miinuspuoli pretty.fissä on mielestäni se, että aina pitää maksaa postikulut. Mikäli jollain nettisivulla on ilmainen toimitus tietyn summan yli tilattaessa, niin itse kyllä hyödynnän tuon edun aina. :)

Nordicfeelin tilaus


Löysin Nordicfeelin ostohyvityssivuston kautta ja tilasin sieltä ensimmäistä kertaa. Toimitus oli nopea ja nyt sai vielä toimituksen ilmaiseksi. Sivustolla oli theBalmin tuotteet valmiiksi jo edullisia, mutta nyt niistä sai vielä 15 %  alennusta. Meet Matt(e) paletin sain kolmellakympillä ja Bahama Mama -aurinkopuuterin 16 eurolla. TheBalm on yksi suosikkimerkeistäni, joten oli kiva saada lisää kyseisen merkin tuotteita.


Ostokset kaupungilta & kaupasta:

Mitään tämän kummempaa ei tällä viikolla tullut ostettua netin ulkopuolelta.
 • Kävin The Body Shopista ostamassa tuota teepuuöljysuihkugeeliä, jospa se auttaisi selässäni oleviin finneihin. Vadelmasuihkugeeli tarttui mukaan tarjouskorista.
 • Nivean vartovoiteen ostin ihan Cittarista hätävaraksi, kun hajustamaton vartalovoide oli päässyt loppumaan.

2 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia! Pitäisi varmaani itsekin testailla tuota The Body Shopin teepuuöljysuihkugeeliä, kun mullekin on tässä kesän aikana tullut finnejä olkapäihin/yläselkään. Kerrothan myöhemmin mitä tykkäsit tosta Easy Sweet vartalosokerista? :) Mä ostin myös tollasen purkin tossa parisen kuukautta sitten ja mielelläni kuulisin muidenkin kokemuksia ja mielipidettä tosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensivaikutelma tuosta suihkugeelistä on todella hyvä! Rintakehässäni on myös ollut finnejä, vähemmän mitä selässä mutta kuitenkin. Niihin tämä on auttanut jo muutaman käyttökerran aikana. Voin kirjoitella tuosta sokerista kokemuksia kun olen ainakin kerran sitä kokeillut :)

   Poista

Kiitos!