19. heinäkuuta 2015

Viikon ostokset

Tällä viikolla oon saanut kotiin jo aikaisemmin tilaamani Beauty Bayn paketin ja lisäksi oon tilannut parista paikkaa meikkejä. Kaupungilta tai ruokakaupasta ei tullut ostettua mitään kosmetiikkaa.

Beauty Bayn tilaus

Alkuun täytyy sanoa, että vähän jännitti tilauksen perille saapuminen. Verkkokaupan Facebook-sivuilta löytyy syy, että miksi näin. Kaikki eivät meinaan ole saaneet tilaustansa perille. Tein tilauksen jo kesäkuun puolella ja otin ilmaisen toimituksen. Vasta tilattuani huomasin, ettei toimitustapaan kuulu seurantanumeroa. Tällä viikolla sain kuitenkin onneksi postista sellaisen "isokokoinen kirjeenne on noudettavissa" -lippulappusen ja tiesin, että se on Beauty Bayn tilaus. Tilauksessa kaikki oli niin kuin pitikin ja aion tilata uudelleenkin. Vastedes otan kuitenkin sen 10 euroa maksavan toimituksen, josta saa seurantanumeron. Maksan pienen postikulun miellelläni siitä tiedosta, että missä pakettini parhaillaan menee.


Too Facedin Chocolate Bar luomiväripaletti oli syy, miksi ylipäätään tilasin Beauty Baysta. Mulla ei tosiaan ole ollut ainuttakaan luomiväripalettia ja halusin hankkia hyvän sellaisen. Mietin Urban Decay Naked -palettien ja tämän välillä ja lopulta päädyin tähän. Toki haluan kaikki Nakedit, mutta ajattelin tämän olevan monipuolisempi ensimmäiseksi paletiksi. Viime viikon ostoksissa esittelin the Balmin Meet Matt(e) paletin, jonka ostin kun siinä oli niin hyvä alennus. Tämän tilasin kuitenkin jo ennen Meet Mattea ja ihan täydellä hinnalla (noin 55 euroa), koska tämä oli pakko saada.

Tangle Angel -hiusharja maksoi alenuksessa reilu kympin. Harja oli niin supersöpö, että se oli saatava! Teen jossain kohaa postauksen, jossa vertaan Tangle Teezeria ja Tangle Angelia keskenään.

Pari China Glazen kynsilakkaa. Nämä maksoivat alessa muistaakseni 3 ja 4 euroa, eli olivat paljon edullisemmat kuin monilla muilla sivuilla. Ajattelin ottaa China Glazea kokeiluun, koska haluan löytää Essien kynsilakoille laadukkaan eläinkokeettoman korvaajan. Odotukset ovat siis korkealla näitä lakkoja kohtaan.

Kun Beauty Baysta tilaa 70 eurolla, saa kaupan päälle jonkun näytetuotteen. Itse valitsin Jane Iredalen ripsien hoitoaineen/pidentäjän.NYX Nordicsin tilaus

NYX:iä saa tilattua pretty.fistä ja Bangerheadista, mutta näiden kauppojen valikoimassa ei ole ihan kaikkea saatavilla. Onneksi löysin NYX Nordicsin, jossa on jopa suurempi valikoima kuin Amerikan verkkokaupassa. Hinnat ovat tietysti vähän korkeampia, mutta en itse halua maksaa tullimaksua meikeistä. Toimitus on ilmainen yli 30 euron tilaukselle, todella nopea ja mikä parasta: pienikokoinen paketti tipahti postilaatikosta. Ei sitä jaksa koko ajan postiin ravata.

Simply Pink huulipunakynä sävyssä Xoxo ja sille kaveriksi rajauskynä sävyssä Pinky. Rajauskynä on vähän kylmempi sävyltään kuin huulipuna, mutta sellaista se välillä on netistä tilatessa. Tilasin nämä Weekend festareita varten.

Butter Lipstick sävyssä Snow Cap ja rajauskynä sävyssä Nude Beige. Rajauskynä on taas ihan eri sävyä kuin huulipuna, mutta onneksi mulla oli omasta takaa huulipunalle sopiva kynä.

Pretty.fi tilaus


Esittelin viime viikon ostoksissa Pretty.fin tilauksen ja nyt taas. Yleensä en osta meikkejä samalta verkkokaupalta näin tiheään tahtiin, mutta nyt ostin säästääkseni miehen hermoja + alennusmyyntien vuoksi.

Mies lähti veljiensä kanssa Tallinnaan eilen ja minähän olin laittamassa häntä sivellinostoksille puolestani. Tarvitsin kipeästi tuota Real Techniquesin Core Collection settiä ja se olisi maksanut Virossa muutaman euron vähemmän. En kuitenkaan sitten viitsinyt juoksuttaa miestä Kaubamajan kosmetiikkaosastolle, kun ei hän asiasta kovin innoissaan ollut.

Otin myös hätävaraksi Elf Essentials -sarjan häivytyssiveltimen, koska mulla ei ennestään tämän mallista luomivärisivellintä ole ollut.

Lily Lolon tuotteet olivat alennuksessa ja multa on puuttunut viimeistelypuuteri. Ei puutu enää, sillä Flawless Matte -irtopuuterilla oli hintaa vain 15 euroa.

Peiteainetilanne mulla on ollut tosi huono ja tiasin hätävaroiksi Wet n Wildin paletin. Mutta on itseasiassa ollut tämä joskus vuosia sitten.

Huono tilanne on ollut myös luomivärinpohjustuksen kanssa. Olisin tilannut Elf Essentials pohjustajan sävyssä Sheer, mutta sitä ei ollut varastossa. Niinpä tilasin Studio-sarjan pohjustajan. 
Toisella puolella tuossa on liner sealer, jolla ilmeisesti saa tehtyä luomväristä hyvää rajaukseen. Täytyy testata, vaikken varsinaisesti tuota puolta tarvitse

Sellaiset ostokset tällä viikolla. Nyt oon kyllä kosmetiikkaa ostellut sen verran paljon, että pitää varmaan vähän  rauhoittua sillä saralla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!