23. heinäkuuta 2015

Tangle Teezer vs Tangle Angel

Kaikkihan vähintään tietää Tangle Teezerin, vaikkei itse olisikaan harjaa kokeillut. Jos on lukenut blogeja, käynyt kampaajalla, käynyt kaupassa jossa myydään kampaamotuotteita tai vaikka jutellut kaverin kanssa hiusharjoista, ei ole voinut välttyä Tangle Teezeriltä. Kyseessä on siis supersuosittu hiusharja, joka tekee takuista selvää hellävaraisesti ja nopeasti. Mikä parasta, sillä voi harjata hiukset myös märkänä.

Kun Tangle Teezer tuli, olin vähän ennakkoluuloinen. Ajattelin, että minähän harjaan hiukseni ihan tavallisella hiusharjalla niin kuin aina ennenkin. Ostin Teezerini kuitenkin vuosi sitten keväällä hulluilta päiviltä ja olin ihan myyty. En ole sen jälkeen käyttänyt mitään muuta hiusharjaa ja olenkin pitänyt sitä "ainoana oikeana" vaihtoehtona hiusharjaksi. Omani on Salon Elite -mallia.


Tangle Angelista en ollut koskaan kuullutkaan ennen kuin törmäsin siihen Beauty Bayn alessa. Minun oli ihan pakko saada kyseinen hiusharja itselleni ihan vain sen upean ulkomuodon vuoksi.

Tangle Teezerissä on vuorotellen lyhyitä ja pitkiä piikkejä kun taas Tangle Angelissä kaikki piikit ovat saman pituisia, mutta mukailevat muotoiltua pohjaa, jolloin piikit näyttävät eri pituisilta. Teezerin piitkit ovat vähän Angelin piikkejä pehmeämpiä.


Ehkä johtuen juuri piikkien pehmeydestä, Tangle Teezer tuntuu vähän hellävaraisemmalta. Molemmat on kuitenkin tarkoitettu hellävaraisiksi hiusharjoiksi ja Tangle Angelkin on huomattavasti hellävaraisempi kuin "tavalliset hiusharjat". Molemmat harjat tekevät takuista nopeasti selvää.

Mitä tulee malliin ja ulkonäköön, on Tangle Angel ehdoton voittaja. Mielestäni Tangle Teezer on oikeastaan aika ruma, huonopi säilyttää ja huonopi käteen. Tangle Angel on miellyttävämpi käveen kahvansa vuoksi, mutta nämähän ovat toki makuasioita. Lisäksi se näyttää upealta seistessään kauneuspöydällä. Kumpikin on mielestäni helppo pitää puhtaana. Mulla on harjoille oma tiskiharja ja harjaan nämä välillä ihan tiskiaineella ja välillä syväpuhdistavalla shampoolla.


Tangle Teezer on helpommin saatavilla, mikä on tavallaan hyvä juttu. Se onkin ehkä yksi juttu, minkä vuoksi pidän Tangle Angelista enemmän. Jotain viehättävää siinä on, kun harja ei ole saatavilla jokaisesta marketista eikä se ole niin "muodikas."

Original Tangle Teezerin myyntihinta näyttää Sokoksen verkkokaupassa olevan 16,90 € ja kauniimman näköisen Compact Stylerin 21,90 €. Omastani maksoin hulluilla päivillä ehkä 10-12 €, en muista tarkalleen. Tangle Angelin myyntihinta on Beauty Bayssä mallista riippuen 13,70 - 23,60 €. Omastani maksoin alessa vain 9,38 € (ovh 19,90 €). Hinnat pyörivät siis aika lailla samoissa lukemissa, mutta välillä näitä saa oikein hyvin tarjoushinnoin.


Tangle Angelilla on myös eläimille oma Pet Angel malli. Harjaa koristaa enkelin siipien sijaan tassu ja niitä on kahta kokoa: normaali ja mini. Harja käy niin koirille kuin kissoille ja miksei vaikka pupuillekin. Mun on ehkä pakko ostaa omalle koiralle tälläinen. Remu ei niinkään nauti harjauksesta, mutta tämä tyttö näyttää nauttivan:


Tangle Teezer
+ Selvittää hiukset nopeasti ja hellävaraisesti
+ Tuntuu vähän hellävaraisemmalta
+ Helppo pitää puhtaana
+/- Helpompi saatavuus Suomessa
- Huonompi malli käteen
- Tylsä ulkonäkö

Tangle Angel
+ Selvittää hiukset nopeasti ja hellävaraisesti
+ Malli sopii paremmin käteen
+ Hienompi ulkonäkö. Voi käyttää meikkipöydän koristeena, koska tämän saa seisomaan
+ Helppo pitää puhtaana
+/- Vaikeammin saatavilla Suomessa
- Ei ehkä ihan yhtä hellävarainen

Omassa vertailussani Angel vie Teezeristä voiton ja jää koristamaan meikkipöytää. En suinkaan luovu Tangle Teezeristäkään, vaan pidän sitä laukussa matkaharjana. Sinne se Tangle Teezerin malli sopii paremmin.


Mikä on oma hiusharjalempparisi? :)

4 kommenttia:

 1. Mä ostin oman Tangle Teezer Aqua Splashini joskus hulluilta päiviltä enkä sen jälkeen ole muihin hiusharjoihin pahemmin koskenut. Ihan huipputuote ja mielestäni hiuksille todella hellävarainen! Mun pitäisikin hankkia tollanen ihan perusversio tosta ja heivata se laukkuun mukana kannettavaksi. Tosta Tangle Angelista en oo kuullutkaan, mutta vaikuttaa todella hyvältä tämän sun postauksen perusteella, ja tosiaan toihan on tosi kiva sisustuselementtikin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitä Tangle Teezerin tai muun hellävaraisen hiusharjan jälkeen oikein tahdo palata käyttämään "tavallista" repivää harjaa. Itse en ole kokeillut Tangle Teezer Aqua Splashia, mutta se on varmasti tosi hyvä :)

   Poista
 2. Oho en oo kuullutkaan vielä tosta Angelista, mutta Tangle teezer on päivittäin käytössä ja en omistakaan muita kun sen! Pitäisi varmaan ostaa ja kokeilla kun kuulostaa arvostelusi perusteella todella hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, varsinkin jos pitää harjan ulkonäöstä ja haluaa siitä sisustuselementin. Itse pidän siitä, että meikkipöydällä on paljon kauniita yksityiskohtia :)

   Poista

Kiitos!