17. syyskuuta 2015

Kesän LivBox-tuotteet

Tilasin ensimmäisen boksini heinäkuussa ja olen nyt vihdoinkin ehtinyt testaamaan jokaista heinä- ja elokuun tuotetta ainakin kertaalleen. Tässä tulisi nyt arvostelua jokaisesta tuotteesta.

Heinäkuun LivBox

Heinäkuun boksi oli tullessaan pieni pettymys. Ensivaikutelma boksista oli tylsä ja vajaa, eikä mikään tuotteista herättänyt sen suurempaa innostusta. Tuotteet on nyt testattu, enkä vieläkään pidä boksia erityisen onnistuneena. Ainoastaan yksi boksin tuotteista oli sellainen, jonka voisin ostaa uudelleen.



La Roche-Posayn vartalovoidenäytteen arvostelinkin jo Elokuun roskat -postauksessa. Rasva on mukavan kevyttä ja imeytyy nopeasti, mutta ei herättänyt mitään sen suurempia tuntemuksia. En osta uudelleen, koska merkki ei ole eläinkokeeton. Eikä tämä välttämättä muutenkaan niin ihmeellistä ole, että maksaisin 17 euroa täysikokoisesta pullosta. Nivealla on koostumukseltaan melko samanlainen vartalovoide, joka maksaa 4-5 euroa. Ei tämä La Roche-Posay nyt niin paljon parempaa ole, että maksaisin siitä moninkertaisen hinnan Niveaan nähden.

Lumenen jalkavoide ei ole mikään suosikkituotteeni myöskään. Voide kosteuttaa jalkoja ihan kivasti, vaikka ei tämä kuivia kantapäitäni pehmitä ollenkaan. Voiteesta tulee raikas tunne jalkoihin, mutta itselleni jalkavoiteessa tärkeintä on hyvä kosteutus. En voi sietää jalkavoiteen tuoksua, jonka vuoksi en pidä koko voiteesta. Mentholin tuoksu ei ole mieleeni hammastahnaa ja purukumia lukuunottamatta. En erota tästä jalkavoieesta koivua ja hunajaa ollenkaan, koska väkevä menthol peittää alleen kaiken muun. Plussaa kuitenkin nopeasta imeytymisestä.

Schwarzkopfin shampoo ja hoitoaine näytepullot. Mulla oli vähän ennakkoluuloja näitä kohtaan, sillä olin lukenut muista blogeista negatiivisia arvosteluja tuotteista. En pidä shampoon tuoksusta alkuunkaan, sillä se tuo mieleeni Jägermeisterin. En erityisemmin pidä siitä, että kauneudenhoitotuotteet haisevat alkoholilta. Shampoota sai myös käyttää aika paljon, jotta se vaahtosi. Hoitoaine oli selkeästi miellyttävämmän tuoksuinen. Pesun jälkeen hiukseni olivat kuitenkin todella pehmeät ja myös normaalia tuuheammat. Shampoon ja hoitoaineen antama lopputulos oli siis mieleeni, mutta pesukokemus ei niinkään. En ostaisi uudelleen, koska merkki ei ole eläinkokeeton.

Neutrogenan puhdisvaahto. Perushyvä vaahtoputsari, joka poistaa tehokkaasti meikin, talin ja muun lian kasvoilta. Vaahtoputsarit ovat tietysti jonkun verran kuivattavia, mutta tämä ei kuivata ihoani ainakaan kesällä ja alkusyksynä liikaa. Tuoteselostuksessa sanotaan: "...auttaa ehkäisemään finnien syntymistä poistamalla likaa, talia ja epäpuhtauksia." Niin no... Tietysti säännöllinen puhdistus ennaltaehkäisee finnejä, mutta itselleni on kuitenkin tullut stressinäppylöitä. Samoin jos syön pitkään epäterveellisesti, niin kyllä se naamassa näkyy puhdistusaineesta huolimatta. Odotan puhdistusaineelta sitä, että se poistaa lian ja auttaa jo olemassa olevien epäpuhtauksien kanssa. Tuote on mielestäni ihan ok, mutten ostaisi uudelleen. Parempiakin putsareita on saatavilla ja merkki ei ole eläinkokeeton.



Kloranen kuivashampoo on ainoa heinäkuun boksin tuote, jota voisin ostaa ja tulenkin varmaan ostamaan uudelleen. Klorane teke sen, mitä kuivashampoolta odotan. Se raikastaa hiuksia, poistaa rasvaa ja pidentää pesuväliä päivällä. Hinta-laatusuhde ei ole yhtä hyvä kuin Batistessa. Batiste on kuitenkin eläinkokeiden suhteen ns. harmaan alueen merkki. Sen eläinkoepolitiikasta löytyy ristitiitaista tietoa internetistä, eikä yrityksen sivuilla lue eläinkokeista mitään. Klorane kertoo puolestaan Yhdysvaltain sivuillaan (kohta Ingredients) olevansa eläinkokeeton merkki, vaikkei sitä mistään listalta löydykään. Tästä syystä ostan mielummin Kloranea niin kauan, että Batiste selvittää kuluttajille suhtautumisensa eläinkokeisiin.

Elokuun LivBox

Elokuun boksi oli itselleni huomattavasti heinäkuun boksia mielenkiintoisempi. Moni tuotteista herätti kiinnostusta. Boksissa oli ehkä turhan paljon hiusjuttuja muihin tuotteisiin verrattuna, mutta kokonaisuutena boksi oli mielestäni hyvä.




Nivean deodorantti on ihan perus markettidödö. Itse en ole huomannut tämän dödön kanssa valkoisia jälkiä mustissa paidoissa. Keltaisuudesta valkoisessa en osaa sanoa, sillä se vaatisi vähän pidempiaikaista käyttöä ja uutta vitivalkoista toppia tai t-paitaa. Plussaa kuitenkin siitä, että mustan osalta tuote pitää lupauksensa. Muuten en dödöstä kauheasti välittänyt. Tässä on sellainen pistävä markettidödölle tyypillinen tuoksu, josta en välitä. Dödön kuivuminen myös kestää aika kauan, mutta rolloniksi tämä pitää ihan hyvin kuivana. Hienhaju ei pääse läpi, mutta se pistävä dödön haju on melkein yhtä paha... Olen toistaiseksi ostanut Nivean dödöjä, vaikkei merkki ole eläinkokeeton. Seuraavaksi alan kuitenkin testailemaan eläinkokeettomia vaihtoehtoja, joten en osta Nivealta dödöä uudelleen.

Kubiss Londonin kynsilakka on omasta mielestäni ihan perushyvä halpislakka. Lakkaa mainostetaan huippulaadukkaana, mikä on kyllä aikamoista liioittelua. Ei Kubikss-lakka huonoa ole, mutta ei se myöskään vedä vertoja esimerkiksi Essien lakoille. Käytin lakkaa yli kuukausi sitten, enkä muista tarkalleen miten se käyttäytyi kynsillä. Jos lakkauskokemus olisi ollut jotenkin erityinen, olisi se jäänyt mieleenkin. Itse sain kivan, hohtavan korallisen sävyn No. 46. Tämä pääsee varmasti käyttöön ensi kesänä, mutta en osta lakkaa muissa sävyissä.

Dermosilin hiuskiinnettä on tullut kokeiltua pari kertaa, eikä tämä herätä mitään sen suurempia tuntemuksia. Aika vahvaa tämä on ja jättää helposti hiuksiin sellaisen kovan pinnan. Perus halpislakka, en osta uudelleen.

Cutrinin shampoo ja hoitoaine eivät aiheuttaneet mitään suuria odotuksia tai intoa. Kiva saada salikassiin matkakokoisia tuotteita ja nämä varmasti sopisivat omalle hiustyypilleni. Mitään sen suurempia Hurraa!-huutoja ei myöskään tuotteiden käyttämisestä syntynyt. En pidä näiden överimakeasta marjaisesta tuoksusta. Mitään ihmeitä nämä eivät hiuksilleni tehneet, toisin kuin ylempänä mainitut Schwarzkopfin näytteet, jotka pehmensivät ja tuuheuttivat tukkaa. Ihan perushyvä shampoo ja hoitoaine, mutta ei mitään muuta. Käytän nämä toki loppuun, mutta en osta uudelleen.



Kovimmat odotukset laitoin boksin tuotteista Lumenen kosteusvoiteelle ja Wellan hiusten BB-voiteelle, ja nämä ovat osoittautuneet elokuun boksin mieluisimmiksi tuotteiksi. En osaa sanoa, kummasta pidän enemmän. Lumenen voidetta voisin ostaa uudelleen, mutta EIMI BB-voite on mielenkiintoinen ja toimiva tuote itselleni.

Lumenen Arctic Aqua 3D Tehokosteuttava voidegeeli sai itseni heti innostumaan, sillä olin meinannut itse ostaa tätä aikaisemmin. Käytän kesällä päivävoiteena Sebamedin mattavoidetta, mutta en ole löytänyt tuotetta, joka kosteuttaisi muina vuodenaikoina tarpeeksi ja auttaisi ihon pitämisessä mattana. Lumenen voide lupaa auttaa pitämään ihon mattaisena ja kosteuttaa. Voide pitää kummatkin lupauksena ihan hyvin, vaikka en tätä nyt tehokosteuttavaksi sanoisi. Täydellisen mattapintaiseen ihoon vaaditaan myös yhteistyötä meikinpohjustajalta, meikkivoiteelta, puuterilta ja kiinnityssuihkeelta. Hyvä kosteusvoide on kuitenkin pohja näille muille tuotteille ja tämä toimii siinä tehtävässä. Lisäksi voide imeytyy nopeasti, mikä on arkiaamuisin tärkeää, ja kosteuttaa hyvin, vaikkakin ehkä ihan sydäntalvella tarvitsen jotain tehokkaampaa. Olen lukenut, että joillakin tämä voide rullautuu pois meikin alta, mutta itse en ole sellaista huomannut. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja voi olla, että ostan uudelleen.

Pidin Wella EIMI Lightweight BB-lotiona boksin mielenkiintoisimpana tuotteena ja hyväksi se osoittautuikin. Tämä ontaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltävyyttä. Käytännössä Paul Mitchellin Super Skinny Serumilla saa aikaan saman, mutta tämä antaa myös vähän tuuheutta. Seerumi tekee hiuksista silkkisen sileät ja upeat, mutta Wellan BB-voide pitää niissä pienen ilmavuuden. Lopputulos muistuttaa vähän Paul Mitchellin Extra Body Thicken Up -muotoilunesteettä, joka on lempparini ikinä kevyistä muotoilutuotteista! Tämä on loistava laiskan päivän hiustuote. Tyvikohottajaa vähän tyveen, tätä pituuksiin, föönillä hiukset kuiviksi ja pientä tupeerausta, jos jaksaa. Täydellinen laiskan muotoilupäivän tuote siis! Plussana tässä on lämpösuoja. En ostaisi tuotetta kuitenkaan uudelleen, koska Wella ei ole eläinkokeeton. Onneksi tästä riittää pitkäksi aikaa. Sanoisin Wellan hiusten BB-voiteen olevan kesän paras LivBox-tuote :)

Mitä mieltä olit kesän LivBoksin tuotteista? Mikä tuote nousi suosikiksi? Entä oliko jotain kohtaan kovat odotukset, mutta jouduit pettymään? :)

4 kommenttia:

  1. Saan kylmiä väreitä kun vain ajattelenkin noita Schwarzkopfin shampoota ja hoitoainetta. Siis apua miten voimakas ja paha tuoksu niissä oli, erityisesti tosiaan tossa shampoossa! Kloranen kuivashampoo oli munkin mieleeni, samoin toi Wellan BB-voide :) Tykkäsin myös Cutrinin shampoosta ja hoitoaineesta, tosin mä muutenkin tykkään kaikista todella makeantuoksuisista tuotteista ja itse sain eri version noista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se shampoon tuoksu oli kyllä aika kamala! :D
      Täytyy muuten sanoa, etten itse ole noita Cutrinin shampoota ja hoitoainetta kokeillut kuin vasta kerran, eli tässä postauksessa on ihan ensivaikutelma noiden osalta. Monesti mielipide tuotteesta voi muuttua muutaman käyttökerran jälkeen :)

      Poista
  2. Lumenen kasvovoide oli näistä suosikkini, mutta toisaalta moni tuote on vielä testaamatta. Esim. Wellan BB hiustuote on ihan unohtunut kaappiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumene yllätti tuolla kasvovoiteella, sillä aikaisemmin merkin voiteet eivät ole pitäneet ihoani mattana lupauksista huolimatta. Suosittelen kokeilemaan Wellan BB-voidetta, itse pidän siitä kovasti :)

      Poista

Kiitos!