23. lokakuuta 2015

NYX Butter Glosses: Pure Decadence

Esittelin viimeisessä viikon ostokset -postauksessa NYX:in huulimeikkitilaukseni. Yksi tilauksesta paljastunut tuote oli NYX:in Butter Gloss Pure Decadence -setti. Setistä löytyy huulikiillot sävyissä Tiramisu, Red Velvet ja Devil's Food Cake. Multa pyydettiin kuvia myös käytössä ja ne tulevat tässä kera pienen arvostelun.


Olin kuullut kiilloista paljon hyvää, mutta yllätyin silti positiivisesti. Yleensä vannon huulipunien nimeen, mutta bloggaamisen myötä myös kiillot ovat alkaneet kiinnostaa. Pigmentti on näissä todella hyvä ja nämä tuoksuvat ihan uskomattoman hyvälle, ei siis sellaiselle perus makealle huulikiillolle. Pysyvyys ei tietenään ole huulikiilloissa samaa luokkaa kuin huulipunassa, mutta se ei ole näissä kiilloissa mitenkään huono. Tummempien värien kanssa suosittelisin alle rajauskynää, jotta väri pysyy tasaisempana koko päivän ja näyttää tasaisemmalta myös vevityksen jälkeen. Varsinkin tummat sävyt saattavat näyttää epätasaisilta ilman rajauskynää. Se näiden pysyvyydessä on hyvä, että kiilto ei leviä ympäri naamaa. Valitettavasti monien kiiltojen kanssa näin käy, mutta ei näiden. Huulikiillot ovat mielestäni aina vähän tahmaisia, mutta nämä eivät mitenkään erityisesti. Pigmentti kasaantuu näissä ainakin mulla suht nopeasti huulten "ryppyihin", joten korjailua nämä vaativat. Nämä ovat silti ehkä kokonaisuutena miellyttävimmät huulikiillot, joita olen käyttänyt, theBalmin kiiltojen lisäksi.

Setin sävyt ovat ihanat. Joka ikinen näistä on sellainen, jota tulen varmasti käyttämään ja paljon. Setti sopii sävymaailmaltaan erityisen hyvin syksyyn, mutta toki myös muihin vuodenaikoihin. Kaikissa alla olevissa kuvissa mulla on pelkästään huulikiiltoa, ei siis rajausta alla.

Tiramisu on upea punertava nude sävy, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan, mihin tahnsa vuodenaikaan ja mihin tahansa meikkiin. NYX:in sivuilla tätä kuvataan ruskeaksi, mutta tämä ei kyllä ole ruskeaa nähnytkään... Itse en pidä liian vaaleasta nudesta, mutta tämä on juuri sopivan sävyinen.Red Velvet on kirkas kylmä punainen. Suosittelen ehdottomasti käyttämään tämän alla huultenrajauskynää, koska sävy on todella kirkas ja pigmenttinen. Lisäksi kuten kuvasta näkyy, väri saattaa näyttää vähän epätasaiselta ilman rajauskynää. Pidän itse punaisten huulten kanssa tarkkaa muotoilua todella tärkeänä.

Devils Food Cake on myös upea tumma luumun sävy. Huulille sävy ei tule yhtä kirkkaasti kuin aiemmin mainitussa Red Velvetissä, jonka vuoksi tämä täyttää kivan kuultavalta ilman rajauskynää. Valitettavasti näin tummassa sävyssä huulikiilto melkein vaatii sen rajauksen alle. Pidin sävyä ilman rajausta yhden oppitunnin ajan ja sen aikana join silloin tällöin vettä pullosta. Valitettavasti sävy kului epätasaisesti tunnin aikana, mutta ei silti onneksi levinnyt huulten ulkopuolelle. Eli suosittelen joko rajauskynää alle tai sitten mahdollisuutta korjata kiilto usein. Rajauskynä alla tekee väristä myös tasaisemman.

----------

Kouluasteikolla antaisin näille kiilloille arvosanaksi 8 1/2. En usko, että mikään huulikiilto ikinä pääsisi kymppiin asti, koska huulikiiltoja ei ole tarkoitettu kestämään ikuisuuksia ja se on ihan ok. Olen itseasiassa sitä mieltä, että kauheasti tästä paremmaksi huulikiilto ei voi mennä. Tai no, jos tiedät huulikiillon joka kestää syömisen ja juomisen, ei leviä ympäriinsä, ei tahmaa liikaa, on upean pigmenttinen ja on silti huulikiilto, niin vinkkaa ihmeessä minullekin! Ainut mikä tässä kiillossa voisi olla paremmin, on vähän tasaisempi levittyvyys.

Kiillot ovat myös edullisia, sillä yksi kiilto maksaa 8 € NYX Nordicsilla (jenkeissä taitaa olla 5 $). Setti maksoi 21 €. Itse en haluaisi maksaa montaa kymppiä huulikiillosta tai -punasta, sillä näissä tuotteissa edullisesti saa oikeasti hyvää. Mulla on yksi Guerlainin kolmenkympin huulikiilto (tosin alesta ostettu), joka on paljon näitä huonompi. Toki siinä on hyvä pigmentti, mutta kiilto ja väri leviävät saman tien ympäriinsä. Rahalla ei siis aina saa välttämättä parempaa ja tässä ratkaisee jokaisen odotukset tuotetta kohtaan. Itse odotan huulikiillolta ok pitoa, sitä ettei se leviä ja ennen kaikkea kauniita sävyjä.

Mä pidän Butter Glosseista oikein paljon ja aion varmasti hankkia myös muutaman muun värin lisää. Nämä riittävät nyt syksyksi, mutta kevään koittaessa varastossa olisi tilaa muutamalle kepeämmälle sävylle.

Onko Butter Glossit tuttuja? Mikä on sun lempihuulikiilto? Enkä pidätkö itse enemmän huulipunasta vai -kiillosta? :)

2 kommenttia:

  1. Ei oo tuttuja nuo ja muutenkin oon enemmän huulipunatyttöjä vaikkakin viimeaikoina on tullu vaihtelun vuoksi käytettyä joitain vanhoja huulikiiltoja :D Varsinkin viimeinen on ihanan erikoisen sävyinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin huulipunaa enemmän käytän, mutta kiillot ovat kivaa vaihtelua. Devils Food Cake on ihana sävy! :)

      Poista

Kiitos!