29. lokakuuta 2015

Syksyiset kynnet The Body Shopilta x 3

Ostin loppukesänä kolme syksyyn sopivaa kynsilakkaa The Body Shopilta ja pidän niistä kovasti. Mulla ei ollut aiempaa kokemusta TBS:n kynsilakoista ja olen ihan tyytyväinen lakkojen laatuun. Lakka on todella ohutta ja kuivuu nopeasti. Se mikä näissä voisi olla parempaa, on pigmentti. Vaaleinta sävyä riittää yksikin kerros (itse laitan kaksi), keskimmäistä kaksi, mutta tummin saattaa ainakin isoissa kynsissä vaatia kolmekin kerrosta. Koska lakka on ohutta ja kuivuu nopeasti, ei kerrostaminen ole varsinaisesti ongelma. Turhaa aikaa se kuitenkin vie.

Mielestäni näissä hinta vastaa laatua ihan hyvin. Jos miettii edullisia lakkoja, kuten Mavalaa tai Kubissta (jota tuli LivBoxissa elokuussa), voittaa nämä ne. Mavalan lakoissa on ihan ok pigmentti, mutta itselläni jotkut Mavalan lakat ovat menneet todella nopeasti huonoksi. Lakkapullot ovat myös Mavalalla niin pieniä, että periaatteessa lakka ei ole edes erityisen edullista. Tietysti harvoin käytettävistä sävyistä on kätevää omistaa pienempi pullo. Ja tuota Kubissta kun miettii, niin sillä kestää kuivua turhan kauan. Kun taas vertaa TBS:n lakkoja huippulakkoihin, kuten Chica Glaze tai Essie (tai Opi, mutta itselläni ei ole kyseisestä merkistä kokemusta), eivät nämä vedä mitään vertoja. Tummissa sävyissä noissa laatulakoissa on vaan niin uskomattoman hyvä pigmentti, että yksikin kerros riittää. Ja nuo lakat kuivuvat myös todella nopeasti. Mielummin siis maksan lakastan sen muutaman euron enemmän ja säästän lakkauksessa monta minuutttia.
Vaalein sävy on nimeltään Meet me at Dusk ja tämä on suosikkini näistä lakoista. Sävy on ihana ja pehmeä vanha roosa, mikä sopii syksyyn todella hyvin. Pidän tästä erityisesti käytettynä mattapinnan antavan päällyslakan kanssa. Kuvassa oleva päällyslakka on merkiltään Kiss. Tämä tuli kolmen päällyslakan setissä, jonka ostin ehkä vuosi sitten Sokokselta. Ilokseni löysin nyt nopealla googlettelulla, että Kiss on eläinkokeeton merkki! :) Koska näin on, voisin jossain kohtaa tehdä arvostelun koko päällyslakkasetistä.

Deeply in Love on ihana purppurainen sävy. Sävy näyttää tässä kuvassa todellisuutta lämpimämmältä. Mun pitäis ehkä mennä valokuvauskurssille, jotta kuvat alkaisivat vastata todellisuutta :D Alla oleva kuva on Pinterestistä ja siinä sävy näyttää siltä, miltä pitääkin:


Tummin sävy on nimeltään Berry Gorgeous ja se on upea tumma luumu, mutta kuten sanottua, pigmentti on tässä huono. Yhdellä kerroksella sävy on vain laikukas haalea violetti. En ole varma, onko tässä kuvassa kaksi vai kolme kerrosta.

----------

Yhteenvetona sanon, että pidän näistä lakoista kovasti, kunhan sävy ei ole kovinkaan tumma. Etenkin Meet me at Dusk on aivan upea sävy, jota käytän todella usein ja jota ostan varmasti lisää sävyn loputtua. The Body Shpilta tuli nyt aivan upeita kynsilakkasävyjä talvikokoelmaan. Itse taidan haluta tuon kultaisen sävyn, joka on nimeltään Gold Metal. Mua kiinnostaa myös, että minkä laatuisia nuo kimallelakat ovat, joten saatan hankkia jomman kumman. Kuvat Honi Beauty -blogista.


2 kommenttia:

 1. Mä lankesin pariin uuteen Body Shopin joululakkaan tällä viikolla, ja olen kyllä tykännyt niistä. Postauskin on suunnitteilla, jahka valoa riittää tarpeeksi kuvaamiseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, jään innolla odottelemaan! :)
   Inhottavan huonosti tuota valoa on kyllä nyt! Tuotekuvat nyt pystyy kuvaamaan sillä pienellä pätkällä kun on valoisaan aikaan kotona. Meikkikuvat ovat sitten ihan toinen juttu...

   Poista

Kiitos!