12. lokakuuta 2015

Viikon ostokset

Heti alkuun aion vähän valittaa, sillä odottamani theBalmin paketti ei ole vieläkään saapunut perille. Tullista ei ole kuulunut mitään, mutta pakettia toimittavan yhdisvaltalaisen postifirman mukaan lähetys on Suomessa. Olin jo yhteydessä theBalmiin ja he neuvoivat minun ottamaan paikalliseen postiin yhteyttä. Paketti ei voi kyllä mielestäni olla missään muualla kuin tullissa odottelemassa käsittelyä, mutta olen huomenna postiin yhteydessä...

Arvontavoitto

Kerroin jo aiemmin voittaneeni jo toisen kerran blogiarvonnassa lyhyen ajan sisällä. Tällä kertaa voitin Glitz & Glam -blogin arvonnan, jossa palkintona oli huikea luonnonkosmetiikkamerkki Bohon setti. Ihme kyllä, en ole käyttänyt varsinaista luonnonkosmetiikkaa koskaan. Voittoon kuului Gypsy-luomiväripaletti sekä vapaavalintainen kynsilakka ja hajuvesi. Itse valitsin hajuvedeksi Minnan postauksen perusteella Goan, joka osottautui oikein hyväksi. Goa on samaan aikaan mausteinen, lämmin ja kesäinen, tai noin mä sitä kuvaisin. En kylläkään ole mikään hajuvesiekspertti :D Kynsilakaksi valitsin tummanpunaisen syksyyn sopivan Red Rosen.


Gypsy on todella ihana ja hauska luomiväripaletti. Paletti on tornin mallinen ja siinä on sekä helmiäis- että mattasävyjä. Paletti on siis tarpeeksi monipuolinen, jotta siitä saa yksinään luotua kivoja lookeja. Sävyt ovat todella pigmenttisiä, olin ihan oikeasti yllättynyt. Ihan huippu paletti, innoissani odotan erilaisten lookien testailua tämän kanssa!

Hullujen päivien saalis

Hulluilta päiviltä ostin miehelle kengät, itselleni neuleen jonka palautan sittenkin ja kasan kodin puhdistusaineita. Kosmetiikkaa ei tullut ostettua ollenkaan. Kuten olen blogissa moneen kertaan sanonut, käytän pääosin eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Eläinkokeettomuus ei rajoitu vain kosmetiikkaan, vaan pyrin käyttämään myös kodin puhdistusaineissa eläinkokeetonta. Toisin kuin kosmetiikassa, ei puhdistusaineissa toistaiseksi ole EU:ssa eläinkoekieltoa.Olemme asuneet nykyisessä vuokra-asunnossamme kaksi vuotta ja asuntoon kuuluu tiskikokone. Meillä ei ole käytetty mitään muita tiskiainetabletteja kuin Ecoveria. Nämä eivät välttämättä ole maailman tehokkaimpia, mutta näissä on myös vähemmän haitallisia kemikaaleja. Ainakaan se alkuperäinen Ecoverin tiskiainetabletti ei sisällä zeoliittia, joka voi rikkoa pesukoneen ja joidenkin huhupuheiden mukaan jäädä astianpesukoneessa käyneiden astioiden kautta elimistöön.

Meillä on pesty pyykit yli vuoden ajan Methodin pyykinpesuaineella. Ostan täyttöpussin aina Hulluilta päiviltä, kun sen saa halvemmalla.

Olin aika pitkään kokonaan käyttämättä huuhteluaineita, mutta viimeaikoina olen ostanut vain marketista saatavaa. Päätin pitkästä aikaa ostaa Ecoverin huuhteluainetta. Aikaisemmin en erityisemmin tästä pitänyt, mutta päätin antaa uuden mahdollisuuden huuhteluaineelle.

Methodin vessanpesuaine ja kylpyhuonesuihke ovat mulle kokonaan uusia tuttavuuksia, jotka päätin ostaa kun halvalla sai.

----------

Lisäksi tällä viikolla tuli tehtyä tilaus Madaran verkkokauppaan ja NYX Nordicsille. Toivottavasti saan vihdoin ensi viikolla sen the-Balmin paketin.

Kävitkö itse Hulluilla päivillä? Mitä löytyi? :)

6 kommenttia:

 1. No ohhoh onpa erikoista, ettei sieltä vieläkään oo mitään kuulunut :s Mulla jää aina noi feeluniquen paketit tulliin ja 2-3 päivää sen paketin saapumisesta Suomeen, saapuu mulle Postin lähettämä kirje, jossa ne neuvoo miten ne tullit/verot tms. saa maksettua. Ei siinä luulis menevän ton kauempaa muissakaan tapauksissa. Toivottavasti saat pakettisi pikimmiten!

  Toi luomiväripaletti näyttää todella kivalta, sävytkin on ihan mun makuuni! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin vähän kumma, kun kestää näin kauan... Onneksi seurannan mukaan paketti on kuitenkin Suomessa. Toivottavasti saan tilauksen ilman kauheaa selvittelyä.

   Mä oon ihan myyty tolle luomiväripaletille! Sävyt ovat ihanat ja laatu todella hyvä :)

   Poista
 2. Hitsi kun nyt harmittaa etten itse päässyt hulluille päiville :D.. Mutta kivoja juttuja kyllä löysit! :) Nuo luomivärit näyttää ihanilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneks Hullut päivät on puolen vuoden välein ja ne ovat netissäkin. Toki on eri asia katsoa tuotetta paikan päällä :)
   Tuo paletti on kyllä ihana!

   Poista
 3. Method on mun kokemuksen mukaan tehokkain eläinkokeeton eko-pesuaineiden valmistaja! Harmi että niitä ei myydä niin yleisesti mitä toivoisin, mutta osaa tuotteista olen löytänyt jopa Prismoistakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän Methodista todella paljon. Tähän mennessä meillä on ollut käytössä merkiltä lähinnä sellaisia "perus"pesuaineita, kuten tiskiainetta ja yleispuhdistusainetta, mutta nyt ajattelin tutustua merkkiin vielä laajemmin :)

   Poista

Kiitos!