5. lokakuuta 2015

Viikon ostokset

Siis viime viikon... Tämä on jo toinen kerta putkeen, kun en sunnuntaina saanut aikaiseksi pstata viikon ostoksia. Lupaan ryhdistäytyä asiassa tällä viikolla! Postauksen tekeminen ei tosin innostanut kauhean paljon, sillä hehkuttamani theBalmin paketti ei ole vielä saapunut. Suomessa se on seurannan mukaan ollut jo viikon, mutta ilmeisesti tullin työntekijät eivät pidä mitään kiirettä...

En ostanut koko viikolla uutta kosmetiikkaa, mutta kolmisen viikkoa sitten tilaamani iHerbin tilaus saapui vihdoin perille. Olen tästä tilauksesta kyllä innoissani. Tilasin koko paketin yhden tietyn tuotteen vuoksi ja muut tuotteet ovat lähinnä täytekamaa tilaukselle. En ole kertaakaan postannut blogiin vaateostoksia, mutta taidan tehdä tällä viikolla poikkeuksen. Harvemmin edes vaatteita ostelen, mutta tällä viikolla tuli tehtyä muutama hyvä löytö Tallinnasta.

iHerbin tilaus






Käytän nykyisin mielellään irtoripsiä juhlakäytössä ja niinpä päätin antaa mahdollisuuden elfin ripsille. Nämä olivat kyllä todella edulliset, sillä neljät ripset maksoivat vain 2,77 euroa! Lisäksi tässä on liima mukana, mutta itse en yleensä välitä ripsien mukana tulevasta liimasta. Käytinkin yksiä jo viikonloppuna ja mulla ei kyllä ole toistaiseksi mitään pahaa sanottavaa! :)

Mun on jo hetki tehnyt mieli kokeilla tätä elfin peiteaine/highlighter -komboa. Yhden käyttökerran perusteella vaikkuttaa hyvältä. Täytyy tosin testailla tätä vielä lisää.

Halusin jotain myös Ecotoolsilta ja koska tilauksessa oli jo siveltimet hyvin edustettuina, päätin tilata Ecotoolsilta setin, jossa on panta ja kampa. Pantaa tarvitsen ehkä enemmän meikkailussa, sillä pidän hiuksia yleensä ponnarilla kasvonaamion aikana. Kampa tulee käyttöön hiusnaamion ja ehkä myös hopeashampoon levityksessä.



Tärkein ja odotetuin tuote paketissa oli elfin Stipple Brush Travel Set. Tämä ei suinkaan tule nimensä mukaan matkustuskäyttöön. Siveltimet ovat vähän normaalia lyhyempiä ja hintaansa nähden erittäin laadukkaan tuntuisia. Ja hintaa tällä oli vain 8,30 euroa! Setin kanssa tuli tuollainen tekonahkainen matkakotelo, joka on omasta mielestäni vähän epäkäytännöllinen.

Iso Stipple Brush tulee mulla käyttöön aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa. Sivellin on ilmava ja pehmeä (siis fluffy, mikä se on suomeksi? Mulla taitaa olla sivellinsanasto paremmin hallussa englanniksi Youtuben takia :D). En itse osaisi levittää nestemäistä meikkivoidetta näin ilmavalla siveltimellä. Tämä vaikuttaa täydelliseltä siveltimeltä levittämään aurinkopuuteria kevyesti paikkoihin, johon haluaa vain kevyttä varjostusta tai kevyttä hehkua ja päivetystä.

Small Stiplle Brush on sivellin, jonka vuoksi tilasin koko setin. Yksi Youtube-lemppareistani, Emily Noel, on monesti suositellut tätä sivellintä voidemaisen postipunan levittämiseen. Itseltäni löytyy theBalmin How 'Bout Them Apples? -paletti, joten olihan sen kaveriksi pakko saada täydellinen sivellin voidemaiselle poskipunalle. Tähän mennessä käytössäni ollut Real Techniquesin Stiplle Brush on vähän liian iso ja kova.

Eyeshadow Stipple Brush tuskin tulee mulla käyttöön luomivärin levityksessä, sillä mulla on parempiakin siveltimiä siihen käyttöön. Voisin kuvitella asettavani tällä peiteaineen paikalleen. Tapered Stipple Brushia sen sijaan tulee varmasti käytettyä luomivaon varjostukseen. Mihinkään muuhun tarkoitukseen en tämän mallista sivellintä osaisi käyttää. Nämä pikkusiveltimet ovat sellaisia, että olisin mainiosti pärjännyt ilmankin, mutta eiköhän nämäkin tule käyttöön :)

Vaateostosket Tallinnasta

Kävimme mieheni kanssa pikapyörähdyksellä Tallinnassa, sillä perjantaina siellä oli Infected Mushroomin keikka. Keikka oli ihan huikea, kuten odotimmekin. Olimme vielä ihan eturivissä. Ai että sitä lopetusta! Bändi oli jo poistunut lavalta ja palasi soittamaan viimeisenä biisinä Heawyweightin, joka on yksi suosikeistamme.

Päivän biisi
Mahtavuutta <3
Meillä oli lauantaina muutama päivä aikaa ostoksille. Keskustaan ja vanhaan kaupunkin emme viitsineet lähteä, joten pyörimme sataman lähistöllä. Tiedättekö, mikä on suosikkikauppani koko Tallinnassa? Se on sataman vieressä sijaitsevassa Norde Centrum kauppakeskuksessa oleva A&G Outlet -myymälä. Kaupasta saa edullisesti Onlyn, Vero Modan, Espritin ja muiden merkkien vaatteita. Siellä on paljon kaikkea kivaa sekä naisille että miehille.


A&G Outletista tuli ostettua muutama kiva vaatekappale. Olen jo pitkään haaveillut tekonahkahousuista, mutta ne ovat jääneet aina ostamatta. Nämä Vero Modan tekonahkalegginssit maksoivat vain 10,49 euroa (ovh 34,95). Onlyn biletoppi oli 15 euroa (ovh 26,95). En yleensä tykkää käyttää pipoa talvisin arkikäytössä, vaikka olisi kuinka kova pakkanen. Pipossa on se ongelma, että se pitää ottaa pois päästä sisätiloissa. Pipon jäljiltä hiukset ovat sitten lässähtäneet ja pahimmillaan hikisenä. Miten kanssabloggaajat ovat ratkaisseet tämän ongelman? Nyt löytyi meinaan Piecesiltä niin upea pipo, että tämä oli saatava! Hintaa pipolla oli 10 euroa (ovh 16,95).

Päätin muuten luovuttaa Project 333:n suhteen. 33 vaatetta käytössä on todella vähän ja monet "kielletyt vaatteet" ovat houkutelleet vaatekaapissa. Otin siis aiemmin valitsemieni 33 vaatteen lisäksi varastosta joitain vaatteita käyttöön.

-----------

Toivottavasti saan tällä viikolla sen theBalmin paketin kotiin! Odottelen myös toista pakettia, sillä voitin jo toistamiseen lyhyen ajan sisään blogin kosmetiikka-arvonnassa. Mun arpaonni on ilmeisesti kääntynyt! :)

Tällä viikolla olisi myös Hullut päivät, mutta itse en osta sieltä tällä kertaa mitään kosmetiikkaa. Kodin puhdistusaineita käyn hamstraamassa ja lisäksi yhdet upeat bilekengät sieltä on saatava! Huomenna on muuten Madaran verkkokaupassa -40% alennus, joten nyt on mullakin korkea aika tutustua Madaraan!

Onko Tallinnan A&G Outlet tuttu kauppa? Meinaatko suunnata Hulluille päiville? Niin ja se pipo-ongelma! Miten saat tukan pidettyä edes siedettävän näköisenä pipon jäljiltä? :) 

8 kommenttia:

  1. e.l.f siveltimet ovat ihan parhaita, kun huomioi parin euron hinnan! Multa löytyy Studio-sarjasta vaikka kuinka monta sivellintä, kabuki on ehkä suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elfin siveltimissä on kyllä ihan uskomaton hinta-laatusuhde. Haluan itsekin merkiltä enemmän siveltimiä! :)

      Poista
  2. Tollaset nahkahousut kelpuuttaisin itsellenikin! Kivoja ostoksia muutenkin ja vitsit mikä tuuri sulla, kun taas voitit arvonnassa :D Ihan mahtavaa! Mulla riittää pipon poisoton jälkeen pieni hiusten "sukiminen", jos se pipo on saanut ne lässähtämään, mutta mä en siis muuten oo koskaan kokenut sitä pipon käyttöä ongelmalliseksi hiusten takia. Ennemminkin se on ollut ongelma ehkä siksi, kun musta tuntuu, että näytän todella tyhmältä pipo päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pitänyt hommata nahkapöksyt jo pari vuotta, mutta ne ovat aina jääneet. Oon kyllä todella yllättynyt siitä, että voitin toistamiseen :) Mulla pipo on ongelmallinen juuri hiusten vuoksi. Varsinkin parina aikaisempana vuonna, kun mulla oli lyhyemmän hiukset. Ehkä tällainen pidempi tukka pysyy paremmin pipon jäljiltä... En mäkään yleensä tykkää pipoista, jotenkin ne eivät sovi omaan tyyliin. Varsinkaan sellaiset kireämmät pipot! Tämä pipo oli kyllä niin ihana, että se tulee varmasti käyttöön! :)

      Poista
  3. Ah toi isohko Stipple Brush on mun ihan ehdoton suosikki voidemaisille poskipunille! Millään ei saa niiden kanssa yhtä hyvää jälkeä kuin tolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kokeilla sitä tuohon käyttöön! Tuo pienempi on ihan mahta voideposkipunalle myös :)

      Poista
  4. oho sähän oot hyviä löytöjä tehnyt! :) Noi meikkisiveltimet näyttää ihan täydellisiltä :3

    VastaaPoista

Kiitos!