30. syyskuuta 2015

Syyskuun Flopit

Syyskuun Topit pääsivät blogiin viime viikolla ja nyt olisi floppien vuoro. Yksi tuote oli odotuksiin nähden selkeä pettymys, paria kohtaan ei ollut ihan niin suuria odotuksia ja parista on mielipide muodostunut muutaman kuukauden aikana.

Lumene Longwear Blur Foundation

Halusin kovasti pitää tästä meikkivoiteesta, koska haluan suosia suomalaista ja lisäksi tämä on edullinen. Valitettavasti jouduin pettymään. Kun esittelin tämän noin kuukausi takaperin Viikon ostokset -postauksessa, sain kokemuksia, että tämä menee ikävästi ihohuokosiin. Pidin peukkuja, että mulla ei niin kävisi, mutta mitä vielä... Vaikka mulla olisi alla suosikkiprimeria, niin sinne ihohuokosiin tämä jämähtää. Lisäksi meikkivoide on omaan makuuni liian paksua ja huonosti levittyvää. Mun naamalla tämä näyttää kamalta, halvalta pakkelilta :( Meikkivoide kuitenkin pysyy lupaustensa mukaan hyvin, josta tulee iso plussa.

Wet n Wild Cover All Concealer Palette

Mulla on ollut tämä samainen peiteainepaletti joskus vuosia sitten, enkä pitänyt tästä silloinkaan. En siis tiedä mitä ajattelin, kun ostin tätä uudelleen pari kuukautta sitten. Paletin idea on hyvä, mutta laatu ei niinkään. Värit ovat paksuja ja levittyvät todella huonosti. Vihreä peiteaine on kätevä punaisuuden poistoon, mutta itse kaipaisin ohuempaa ja paremmin levittyvää koostumusta. Voitin arvonnassa paremman laatuisin vihreän peiteaineen, joten tämän paletin ainut todellisuudessa käyttämäni väri jää nyt sekin käyttämättä. Silmänalusille tarkoitettu kirkastava väri on sävyltään hyvä, mutta paksu koostumus menee oitis pieniin juonteisiin. Tavallinen peiteväri on hyvä varsinkin sekoitettuna kahteen aiemmin mainitsemaani sävyyn, mutta taas se koostumus on liian paksu ja huonosti levittyvä. Highlighteria en ole käyttänyt kuin varmaan kerran, enkä pidä siitä, koska se on liian paksua. En tiedä, mitä tällä paletilla teen, sillä en ainakaan halua tätä käyttää. Älkää siis ihmetelkö, jos tämä pääsee kuukauden roskat postaukseen piakkoin.

NYX Vamped Up Lip Top Coat

Tästä multa pyydettiin arvosteluja ja kuvia käytöstä, ja se arvostelu tulee nyt tässä. En pidä tästä ollenkaan. Tarkoitus olisi siis levittää kynää huulipunan päälle, jolloin saa punasta muutettua upean vamppivärin. Todellisuudessa tämä tekee huulipunan päälle harmahtavan kerroksen ja kaiken lisäksi on hankala saada levittymään tasaisesti. Väri näyttää epätasaiselta ja mattapunan päälle levittäminen on erityisen hankalaa ja aikaa vievää. Ala tällaista huulimeikkiä sitten korjaamaan kesken päivän tai kesken bileiden, missä nyt vamppihuulia haluatkaan käyttää... Mielummin ostan valmiiksi upean vamppisävyn, varsinkin kun huulituotteet NYX:illä ovat edullisia. NYX on edelleen lempparini huulipunissa, mutta tämä tuote oli floppi.


 Ennen ja jälkeen. Kuvassa ei ole käytetty rajauskynää, koska tarkoitus oli vain kuvata muutos.



Cutrin Premium Oil Treatment

Tämä ei ole varsinaisesti huono tuote. Floppilistalle Cutrinin LivBoxista tullut hiusöljy pääsi, koska se lupaa suunnilleen kuun taivaalta, mutta ei sitten lunastakaan näitä lupauksia. "Cutrin Premium öljyhoito on ylellinen, välittömästi imeytyvä öljyhoito hennoille ja normaaleille värikäsitellyille hiuksille. Se tuo hiuksiin silkkisen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä." Joo ei, mun tukka ei silkkistä kiiltoa ja pehmeyttä saa. Toki voi olla, että hiukseni ovat liian huonokuntoiset tälle öljylle. En sano tuotteen olevan huono, mutta ei erityisen hyväkään. Käytän loppuun, mutta en osta uudelleen. Tarkempaa mielipidettä öljystä täällä.

Adopt' Vanille Bourbon

Ostin heinäkuussa muutaman Adopt' -tuoksun. Yhtä ostaamani olen käyttänyt jonkin verran ja yksi on niin raikas, ettei sovi mielestäni syksyyn. Näistä kahdesta pidän kuitenkin kovasti. Sitten on Vanille Bournbon, jonka kanssa en tule toimeen alkuunkaan. Vanilija on ihana tuoksu, mutta tässä on liian makea ja omituisen pistävä tuoksu. Olen yrittänyt opetella pitämään tästä, mutta turhaan. Harmittaa, etten ostanut vähemmän makeaa, mutta silti vanilijaista Vanille Cocoa. Taidan ostaa sen seuraavalla kerralla. Tämän yritän lykätä jollekin kaverille tai sukulaiselle :D

Sellaisia floppeja tässä kuussa. Lumenen meikkivoide oli selkeästi suurin pettymys. Muita kohtaan odotukset eivät olleet niin kovat, joten pettymyskin oli pienempi. Toivottavasti ensi kuussa ei saada ainuttakaan floppia! :)

10 kommenttia:

  1. Jaan pettymyksesi tuon Lumenen suhteen! Se menee nimenomaan nenäni huokosiin, joten joudun käyttämään toista meikkivoidetta nenässäni, jos haluan tuota iholleni pistää. Eli samantien voin kikkailun sijaan käyttää jotain muuta meikkivoidetta. Harmittaa, minulla oli ja kovat odotukset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistankin, että sinulta tuon kommentin silloin sain. Mulla tuo menee ikävästi koko t-alueen ihohuokosiin, eikä kyllä muutenkaan näytä erityisen hyvältä. Mulla oli todella kovat odotukset myös, sillä meikkivoide oli saanut todella kovaa hehkutusta blogeissa. Kai mulla on sitten erityisen nirso iho meikkivoiteen suhteen :D

      Poista
  2. Tuoksuttelin noita Adopt hajuvesiä Keskisillä kesällä ja suihkasin sitä suosittua hattaran tuoksuista iholle. BIG MISTAKE. Hyi kamala, meinasin oksentaa :D Ei kyllä sitten yhtään vastannut odotuksia! Odotin jotain lempeämpää ja "lapsellisempaa" ;D Kävin muitakin läpi nopeasti ja kaikki tuntui olevan aivan överivoimakkaita :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että Adoptin tuoksut ovat tosi voimakkaita verrattuna halpistuoksuihin yleensä. Itse pidin kyllä monista tuoksuista, mutta monista en pitänyt. En varmaan olisi Vanille Bournboniakaan ostanut, jos olisin suihkinut sitä iholle jo kaupassa... Toisaalta kaksi muuta ostamaani Adoptia ovat oikein mieluisia :)

      Poista
  3. Mä olin myös vähän pettynyt tohon Cutrinin hiusöljyyn, vaikkei siinä siis sinänsä tosiaan mitään vikaa ole. Lupaukset ja odotukset olivat vain vähän turhan suuret siihen verrattuna, ettei kyseinen tuote tosiaan ollut loppujen lopuksi mitenkään ihmeellisen hyvä :D Mä oon monet kerrat miettinyt ton Lumenen meikkivoiteen ostamista, mutta eipä tarvitse miettiä enää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samat fiilikset täällä tuosta öljystä! Joo en kyllä suosittele tuota. Jos ihossa ei olisi mitään epätasaisuuksia, tuo voisi näyttää kivalta. Mutta eihän silloin edes tarvisi noin peittävää meikkivoidetta :D

      Poista
  4. Oon aina halunnut kokeilla tuota wet'n wildin palettia mutta empä taida enään ostaa :D Hyvä että blogeissa on tälläisiakin postauksia niin tietää mitä tuotteita kannattaa vältellä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä suosittele tuota, koska koostumus on niin kovaa! Itse tykkään kertoa itselleni sopimattomista tuotteista perusteluineen, sillä kaikki kosmetiikka ei voi sopia kaikille. Blogeissa harvemmin näkee pahaa sanottavaa tuotteista, kun taas Youtubessa vloggaajat sanovat useammin myös ne negatiiviset mielipiteet tuotteista :)

      Poista
  5. Uusi lukija täällä kommentoi vanhaan postaukseen. Mulla oli suuret odotukset Nyxin vamped upoa kohtaan, mutta se oli täysi floppi. Olisinpa tiennyt sen ennen ostopäätöstä. Noh, onneksi se ei ollut kovin kallis. :) Mulla on myös kauneusblogi. Olisi kivaa, jos voisit käydä vilkaisemassa: smokyeyecandy.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä harvinaisen huono tuote :D Käyn ehdottomasti vilkaisemassa blogiasi, uutta luettavaa on aina kiva saada! Tervetuloa, toivottavasti viihdyt blogini parissa :)

      Poista

Kiitos!