7. joulukuuta 2015

Blogiystäväkirja

Tällä kertaa tule vähän erilainen postaus, sillä päätinpä minäkin täyttää blogiystäväkirjan. Aika vähän kirjoittelen itsestäni blogiin mitään yksityisasioitani, mutta tässä ainakin tulee joitain mieltymyksiä! Kaikkiin kohtiin en osannut valita vain yhtä kohtaa, joten joissain on muutama vaihtoehto :)

SUOSIKKI…

Kaupunki? Rauma ja Rooma. Unelmien kaupunki, missä vielä en ole päässyt käymään, on ehdottomasti Amsterdam! Haluaisin ehkä jopa muuttaa sinne!

Häämatkaltamme Roomasta

Lomakohde? Rodos niistä, missä oon käynyt. Se on tosi monipuolinen lomakohde ja sopii lähes kaikille: lapsiperheille, bilettäjille, vanhuksille jne. Unelmien loma olisi Amerikan Road Trip San Fransiscosta New Yorkiin.

Biisi?


Ravintola ja annos? Pancho Villa ja Vuohenjuusto-fajitas on tämän hetken suosikki. Lisäksi Finlaysonin palatsi on suosikkiravintola, koska juhlimme häitämme siellä.

Juoma? Kahvi, vesi, olut, Jägermeister.

Leffa? Titanic <3, LOTRit ja Hobitit

Sarja? Tällä hetkellä Silta, sellaista paras 4ever ei ole.

Kirja? Pakko sanoa, että mä en pidä lukemisesta. Vastaan Stumppaa tähän, koska sen avulla oon nyt viidettä vuotta polttamatta ja mies neljättä.

Asu? Mustat farkut!!!, paita fiiliksen ja vuodenajan mukaan, ballerinat/nilkkurit/saappaat vuodenajan mukaan, MK:n kello ja laukku sekä tietty kihla- ja vihkisormus. Tähän yhdistettynä puseroon ja fiilikseen sopiva meikki, luonnollisesti :D

Meikkituote? NYX Matte Lipstick sävyssä Perfect Red! <3  theBalm Mary-Lou Manizer, Too Faced Chocolate Bar 


Hiustuote? Paul Mitchell Super Skinny Serum

Sovellus? Sanakirja.org kännykkäsovellus on tosi kätevä

Instagrammaaja?  @_sassafrass

 Upea nainen <3 Kuva Pinterestistä

Aamurutiinisi? Mun arkiaamut ovat hyvin vaihtelevia tällä hetkellä, joten riippuu tietty aamusta. Välillä mun aamu alkaa seitsemältä, välillä taas päivän menot alkavat vasta viideltä iltapäivällä.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Tiger of Swedenin farkkuja, H&M:n puseroita, bilevaatteita, treenivaatteita jne...

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Riippuu matkasta, mutta ainakin theBalmin Balm Voyage II -paletin

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Puhun itsekseni ja harjoitelen eri tilanteita ihmisten kanssa. Välillä näitä myös lipsahtaa kun mies on kotona.

Mitä laukustasi löytyy aina? Ajokortti ja meikeistä seuraavat: puuteri, kajaali vesirajalle, huulikiilto- tai puna tai sävyttävä huuliovide. (Puhelin jää mulla säännöllisin väliajoin kotiin ja hyvin pärjään ilman. Jos ollaan miehen kanssa liikenteessä, mulla ei välttämättä ole avaimia ja lompakkoa, koska miehellä ne ovat aina. Hän on vähän mua tarkempi tavaroiden kanssa :D )

Viimeisin sisustusostoksesi? En ole mikään maailman innokkain sisustaja, joten en muista. Ehkä Ikean pitsituikkukipot meikkisiveltimille?

Viimeisin WhatsApp -viesti? En viitsi/voi sitä tähän laittaa, koska se on työporukan ryhmästä.

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille?
Tampere, joka on mun fyysinen kotikaupunki:
-Shoppailuun Ideapark, vaikka se Lempäälän puolella onkin
-Syömiseen Pancho Villa, koska listalta löytyy monta vaihtoehtoa tällaiselle melkein kasvissyöjällekin (mun lautaselta ei löydy kanaa, possua, nautaa, lammasta jne. tehotuotettua lihaa. Kalaa, riistaa, kananmunia, maitotuotteita jne kyllä syön.)
-Drinkille veikkaisin Torni-hotellia, koska sieltä on hienot näkymät. En ole tosin itse vielä käynyt.


Sitten Rauma, joka on mun oikea kotikaupunki:
-Shoppailuun tuota noin... Sanotaan nyt Vanha-Rauma, mutta eihän tuo mikään ostoskaupunki ole. Vanhassa Raumassa on kuitenkin kivoja pikkuliikkeitä, jotka myyvät melko uniikkia tavaraa.
-Syömiseen Buena Vista
-Drinkeille vaikka Toripöllö (harvemmin tulee Raumalla käytyä drinksuilla)

Mitä ostoslistallasi on tänä talvena? Tästä listasta lähdetään karsimaan.

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ostaa uusi luomiväripaletti. Kirpaisee, mutta siitä on iloa pitkään. Toinen vaihtoehto on ostaa liput 15.1. Infected Mushroomin ja 16.1. Angerfistin keikoille. Siihen meni kyllä kuusikymppiä, mutta mitä pienistä.

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että säkin päätit tehdä tän! :) Tän tyyliset postaukset on ihan mahtavia, kun näistä oppii aina jotain uutta bloggaajasta :D Meillä näyttäisi olevan ainakin jossain määrin sama maku leffoissa, sillä noi sun mainitsemat kuuluu nimittäin kaikki myös munkin suosikkeihin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä postauksia on kyllä huippu lukea ja hauska näihin kysymyksiin on vastaillakin :)
      Mulla on melko monipuolinen leffamaku, mutta nuo ovat ihan parhaita! <3

      Poista
  2. Olispa Tampere munkin kotikaupunki<3 Onneksi se silti on poikaystävän kotikaupunki niin tulee käytyä siellä silloin tällöin ;) Ideapark on kyllä mahtava paikka! Ja Koskarissa on aina pakko päästä käymään, lähinnä Tigerin takia XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampereella on kyllä mukava asua ja hyvin oon tänne kotiutunut, vaikka koen olevani raumalainen henkeen ja vereen! :) Ideapark on tosi kätevä paikka, kyllä menen itse aika helposti sinne, kun menen shoppailemaan. Ideaparkissa on lähes kaikki liikkeet mitä keskustassakin ja jopa joitain mitä ei Tampereella ole, kuten New Yorker ja Mango. Toisaalta kun Sokoksesta saa Urban Decayta nykyisin, käyn ostoksilla keskustassa aiempaa mielummin :)

      Poista

Kiitos!