10. joulukuuta 2015

Hey Mama (theBalm)

Oon vihdoin saanut yhden kokoelman kerättyä, kun mulla on theBalmin Mama -sarjan kaikki tuotteet. Mullahan on kaikennäköisiä keräilyhaaveita theBalmin Lou-Manizereista kaikkiin UD:n Naked-paletteihin. Puuterituotteissa on onneksi niin hyvä säilyvyys, että tätä keräilyä voi hyvällä omallatunnolla harrastaa. Ripsivärejä sen sijaan mulla ei ole käytössä kuin yksi tai korkeintaan kaksi kerrallaan, koska ne pitää kuitenkin vaihtaa muutaman kuukauden välein. Myöskään huulipunia- ja kiiltoja en halua keräillä kokonaisia sarjoja, sillä en kuitenkaan käyttisi kaikkia sävyjä. Okei, valehtelin vähän. Haluan kyllä kaikki theBalmin Read My Lips -huulikiillot, tosin niistä yksikään väri ei ole sellainen, mitä en käyttäisi.


Mama-kokoelmaan kuuluu Bahama Mama -aurinkopuuteri, Hot Mama -poskipuna ja Sexy Mama -kivipuuteri. theBalm on onnistunut pakkauksissaan taas, kuten aina. Tällä kertaa pakkauksia somistaa perinteisen pin up -tytön lisäksi hulahula-neidit. Pakkaukset ovat muutenkin kätevän ohuita ja sulkeutuvat magneetilla. Plussa myös peilistä, joka on erityisen kätevä Sexy Maman kohdalla, kerron myöhemmin miksi. Koostumus näissä on oikein miellyttävä, hyvin levittyvä ja pigmenttinen (aurinkopuuterissa ja puuterissa).


Bahama Mama


Bahama Mama on mattainen, melko tumma ja neutraalin ruskea aurinkopuuteri. Kannessa keimailee ihanan ruskea hulatyttö ja tässä pakkaus ja sisältö sopivat täydellisesti yhteen. Bahama Mama on loistava aurinkopuuteri varjostukseen, joskin todella vaalealle iholle aurinkopuuteri voi olla vähän tummaa. Tämän kanssa kannattaa olla varovainen, ettei tule övereitä. Itse en kuitenkaan koskaan ole älyttömän kalpea, vaan kuten olen kertonut, pidän pientä päivetystä yllä solariumin avulla. Mulle tämä on sopivan väristä ja käy vielä silloinkin, kun rusketusta on enemmän. Jos mun pitäisi elää yhdellä varjostustuotteella loppuelämäni, se ei olisi upea ja ylistetty Anastasian Contour Kit, vaan se olisi theBalmin Bahama Mama!


Hot Mama

Hot Mama on korallinvärinen ja shimmerinen poskipuna. Vaikka puna hohtaa, siinä ei ole isoja glitterklönttejä. Jotkut ovat jopa verranneet tätä kuuluisaan Narsin Orgasmiin ja hyvin lähellä nämä toisiaan ovatkin. Itsellänihän ei Orgasmia ole, mutta täältä pääsee näkemään sävyt rinnakkain. Jos ei pidä hohtavasta poskipunasta, ei Hot Mamaa kannata hankkia. Itse käytän yleensä mattapunia varsinkin arkena, mutta hohtaville lämpimän väsrisille poskillekin on omat paikkansa. Hot Maman kanssa en välttämättä myöskään käytä highlighteria, sillä puna tuo jo hehkua poskille. Pystyisin varmaan elämään ilman Hot Mamaa, mutta siitä huolimatta pidän poskipunasta todella paljon. Mulla ei edes ole mitään houkutuksia hankkia sitä Narsin Orgasmia, sillä Hot Mama on itselleni täydellinen hohtava korallinen poskipuna.


Sexy Mama

Sexy Mama -kivipuuterissa tuote ja pakkaus kohtaavat taas täydellisesti, kun puuteria koristaa blondi pin up -tyttö alusvaatteisillaan. Tämän pitäisi muuttua värittömäksi iholla, mutta en menisi vannomaan tummaihoisilla ihmisillä. Vaaleille rasvoittuvasta ihosta kärsiville tämä sen sijaan on loistava tuote. Mun ihosta tämä tekee pienellä määrällä painellen mattaisen saman tien! Kotona meikatessa käytän yleensä irtopuuteria ja tämä kulkee meikkipussissa mukana. Sen takia pakkauksen peili onkin kätevä, sillä mulla ei ole erillistä peiliä. Ensin painelen kasvoja puuteripaperilla, sitten puuteroin Sexy Mamalla. Mun pitää puuteroida kerran pari päivän aikana ja jos olen juhlimassa ja ihan tanssimassa, niin muutaman kerran illan aikana. Kuulostaa monelta puuterikerrokselta, mutta Sexy Mamalla ei onneksi helpolla saa aikaan överipuuteroitua pakkelia!


Bahama Mama, Hot Mama, Sexy Mama (näkyykö?)Siinä vähän kuvaa meikistä, jossa oon käyttänyt kaikkia Mamoja. Näytänpäs mä kalpealta, vaikka juuri kuvaa edeltävänä päivänä siellä solariumissa kävin. Ulkoilman harmaa ilma taitaa vähän vääristää kuvaa... En tosiaan lisännyt edes highlighteria, sillä Hot Maman ansiosta posket hehkuu jo valmiiksi. Muuten meikissä on käytetty muun muassa Urban Decayn Naked Basics -luomiväripalettia ja huulilla on marraskuun LivBoxista tullut Labellon sävyttävä huulivoide (on muuten kivan värinen!)

Loppuun vielä asiaan kuuluva biisi. Ja pistetään jotain parempaa ja vanhempaa kuin Guettaa ja Minajia :D No ei se uusin Hey Mamakaan huono ole, mutta The Black Eyed Peas on aikas kova! Ja Fergie ihana!Mikä on sun suosikki aurinkopuuteri, poskipuna ja puuteri? :)

2 kommenttia:

  1. Heh, mä luulin että Sexy Mama on aurinkopuuteri :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä se mitään :D theBalm kieltämättä voisi lanseerata vaalean mattaisen aurinkopuuterin, joka kävisi varjostuksiin kalpeimmillekin ihoille :)

      Poista

Kiitos!