1. joulukuuta 2015

Marraskuun Flopit

Valitettavasti flopeilta ei marraskuussa vältytty ja tällä kertaa listalla on myös tuotteita, joiden tiedän olevan monien muiden lemppareita. Please don't hate me :D 


e.l.f. Essentials eyelinerit, erityisesti sävy Coffee

Tilasin loppukesästä iHerbistä kolme elfin nestemäistä eyelineria: Plumin, Coffeen ja Copperin. Copper on läpinäkyvä eyeliner, jossa on kultaista kimalletta ja pidän siitä kovasti. Plum on syvä luumu ja siitä pidän, mutta Coffee sen sijaan oli pettymys. Tummanruskean Coffeen sisältö on klimppistä, eikä väri levity tasaisesti. Tällä on melko haastavaa tehdä siistiä rajausta. Näissä taitaa laatu vähän vaihdella yksilöstä (tai ainakin sävystä) riippuen. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten tämä käyttäytyy sävyssä Black.



Vasemmalla Coffee, oikealla Plum

The Body Shop Matte Kajal, sävy White

En missään nimessä sano, että tämä olisi huono tuote! Matte Kajal pääsee floppilistalle sen vuoksi, että tämä oli heräteostos, jolla en tee oikeastaan mitään. Yleensä mietin kosmetiikkaostokset todella tarkaan juuri tästä syystä: heräteostokset tulevat harvoin käyttöön. Mun oli rarkoitus käyttää tätä kajaalia pohjustamaan vaaleaa luomiväriä, muttakajaali on vähän liian kovaa omille luomilleni. Kyllä tämä siinä toimii, mutta olisi suosiolla pitänyt ostaa se NYX:in Jumbo Eye Pencil valkoisena...



Madaran Peel-kuorintanaamio ja Detox-kasvonaamio

Jep. Nyt saan kyllä koko blogimaailman vihat päälleni, mutta mun on pakko kertoa rehellinen mielipiteeni näistä.

Aloitetaan Peel-kuorintanaamiosta, joka oli isompi pettymys. Mulla oli todella kovat odotukset tätä AHA-hedelmähappoja sisältävää kuorintanaamiota kohtaan ja pettymys  oli todella suuri. Mä en todellakaan huomaa, että tämä olisi kuorinut yhtään kuollutta ihosolukkoa, eikä kasvot myöskään mitenkään erityisesti kirkkaammilta näyttäneet maskin jälkeen. Luulen, että mulla vaan oli epärealistisen suuret odotukset tätä tuotetta kohtaan. Halusin kyllä todella pitää tästä maskista ja aion vielä yrittää. Moni on kehunut Peel-maskia ja en missään nimessä usko sen olevan huono. Joko tarvitsen aikaa tuotteen kanssa enemmän, tai sitten tämä naamio ei vain sovi mulle.

Detox-kasvonaamio sen sijaan toimii. Mun iho ei ole erityisen herkkä, mutta tämän jäljiltä se punoittaa jonkin aikaa. Naamion tosiaan puhdistaa ihohuokosia. Se, mikä tässä ei miellytä, on tuoksu. Tämä on oikeasti mun mielestä todella kammottavan hajuista ja mulla on vaikeuksia pitää tätä kasvoilla pahan hajunsa vuoksi. Tuote kuitenkin toimii, mikä on pääasia. Tehokkaita kasvonaamioita on saatavilla miellyttävimmissäkin tuotteissa, joten tuskin ostan tätä uudelleen.

En halua luovuttaa Peel-maskinkaan suhteen, joten ajattelin nyt seuraavan parin viikon aikana käyttää ainoastaan näitä naamioita ja katsoa, että huomaanko eroa. En myöskään muuta ihonhoitorutiineita muuten mitenkään. Raportoin sitten, miten kävi.

The Body Shopin kasvosieni

Toivoin sienen olevan pehmeä kuten konjac-sienten, mutta väärässä olin. Tämä on todella kova ja tuntuu lähinnä raapivan ihoa.




Lumene Cranberry Deodorant

Ärsyttääkö, kun laitat deodoranttia, annat sen kuivua, laitat mustan puseron päälle ja koko rätti on täynnä valkoisia dödöraitoja? Jos ärsyttää, niin en missään nimessä suosittele Lumenen karpalodödöä! Voisin tuota tahraamista sietää vähän paremmin, jos dödö olisi uskomattoman tehokas, mutta tämä ei ole. Kireän paidan kanssa kainalot hikoavat märiksi. Plussat kuitenkin siitä, että hajut tämä dödö pitää ihan hyvin loitolla. Dödö on muutenkin hyvän tuoksuista, joten voisin ostaa jotain muuta Lumenen Cranberry-sarjasta :)

Herbinan kuivashampoo

Tässä postauksessa on lyhyt arvostelu tuotteesta. Toivon kuivashampoolta sitä, että hiukset puhdistuisivat. Herbinan kuivashampoo ei hommasta suoriudu, vaan jättää tukan karheaksi ja tahmeaksi. Jos käyttää kuivashampoota tuuheutukseen apuna, voi Herbina olla ihan ok. Mä haluan kuitenkin kuivashampoolta puhdistusta ja raikkautta.

TIGI Bed Head Sugar Dust

Sugar Dust jättää itseasiassa vähän samanlaisen tahman hiuksiin kuin äsken mainitsemani kuivashampoo. Tämän on kuitenkin tarkoituskin tehdä niin, jotta tupeeraus pysyisi ja tukka pysyisi ilmavana. Ja kyllähän Tigin sokeripöly ihan toimivaa on, mutta en pidä tuotteen koostumuksesta. Aine on todella kevyttä, paljon tomusokeria hennompaa pupeloa. Tätä lentelee minne sattuu, tärhtääminen on hankalaa, sokeria ei saa hyvin edes sormille ja tuotetta menee hukkaan. En sano Tigin hiuspuuterin olevan mitenkään huono, mutta ei se niin hyvääkän ole, että ostaisin uudelleen.

Sellaiset flopit. Toivon tosiaan, että mieli muuttuu vielä tuon Madaran Peel-maskin kanssa ja toivon myös, että joulukuussa säästytään flopeilta.

8 kommenttia:

  1. Tykkään Peel- ja Detox- Maskeista sillä ne ovat varmaan tehokkaimpia koskaan käyttämiäni. Mutta inhoan Detoxin tuoksua minäkin! Kasvoilla se menettelee sillä minusta vaimenee kuivuessaan, mutta haju jää asuntoon kun sitä käyttää ja tarkkanenäisenä saatan haistaa sen jopa seuraavana päivänä! Mies ei haista mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aika kaamea tuoksu. Meillä mies kyllä haistoi ja ihmetteli, että kuinka pystyn pitämään tuota naamalla :D

      Poista
  2. Harmi ettet tykännyt Madaran naamioita, mutta kaikki ei vaan toimi jokaisella iholla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, kaikki ei toimi kaikilla. Vielä en luovuta, vaan jatkan näiden testaamista :)

      Poista
  3. Voi eiiii, nouuuu! Harmi, ettei tuo Madaran kuorintanaamio sitten ollutkaan niin hyvä :( Silloin kun mulla iho rupeaa näyttämään samealta ja epäpuhtauksia on tullut lisää, käytän sitä. Kannattaa antaa sen muhia se max. 10min illalla ja ravita iho hyvin sen jälkeen. Aamulla iho näyttää aivan erilaiselta, ainakin mulla :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Mä en tosiaan ole naamion kanssa huomannut mitään radikaalia muutosta yhden käyttökerran jälkeen. Voi olla, että säännöllisen käytön jälkeen mieli muuttuu. Täytyy ottaa naamasta ihan ennen ja jälkeen kuvat, sillä voihan se olla, että en vaan huomaa ihossa tapahtunutta muutosta :)

      Poista
  4. Mä itse asiassa mietin, että olisin voinut ostaa ton Lumenen Cranberry sarjan dödön, kun oon niin tykännyt muista sarjan tuotteista, mutta eipä tarvitse ostaa :D Ei kiitos mitään valkoisia raitoja mun mustiin paitoihin! Mun mielipide tosta TIGIn hiuspuuterista on täsmälleen sama. Tuote toimii, mutta koostumus on niin älyttömän kevyttä, että sitä on joka paikka aina täynnä. Mä aattelin itse ostaa seuraavaksi Four Reasonsin suihkittavan hiuspuuterin, joskus aikoinaan käytin sitä ja tykkäsin tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä rasittava ominaisuus dödössä! Mulla on muuten myös ollut joskus Four Reasonsin suihkittava hiuspuuteri ja taisin jopa joskus kokeilla kaverilta merkin ihan puuterista versiota. Tykkäsin kyllä molemmista :)

      Poista

Kiitos!