19. joulukuuta 2015

Viikon ostokset

Itseasiassa tässä on kahden viikon ostokset. Viime viikon ostokset olivat aika pienet, mutta tällä viikolla tuli ostettua juttuja joulumatkallemme Gran Canarialle, sekä kaikkea muuta kivaa. Yleensä esittelen yhden paikan ostokset kerralla, mutta tällä kertaa ajattelin kokeilla kategorioittain. Teen muuten nyt ensimmäistä kertaa blogipostausta tabletilla ja sen takia tekstin asettelu jäi pariin kohtaan keskitetyksi. Jostain syystä blogger ei nyt vaan suostu yhteistyöhön tämän tabletin kanssa..Meikkiostosket olivat tällä viikolla melko silmämeikkipainotteiset.

Metallipinkit ripsentaivuttimet ostin H&M:n alesta eurolla lähinnä näiden hienon värin takia. Eipä hintakaan tosin päätä huimannut.

Yksi Youtube-lemparini Tati on kehunut Physicans Formulan ripsiväriä, joten törmätessäni tähän iHerbissä, mun oli ihan pakko tilata tämä. Tatin lemppari on vihreässä tuubissa, mutta käsittääkseni nämä ovat aika samanlaisia. Värin takia valitsin taas pinkin :D Hintaa tällä oli reilu 7 euroa, eli ei paha :)

Mun on tehnyt  pitkän mieli kokeilla Real Techniquesin metallipiikkistä ripsikampaa, joten nyt se tuli tilattua iHerbistä.

Mulla oli Sokokselle s-postista tullut etukuponki, jolla sai yli 50 euron ostoksista 10 euroa alennusta. Kävin Sokokselta ostamassa viimeiset matkajutut ja koska 50 euroa ei vielä ollut niistä täynnä, ostin vielä Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionin. Tämä mun on pitänyt hankkia jo jonkin aikaa.

Mun kokemukset geelirajauksista eivät ole tähän mennessä olleet kovinkaan hyviä. Mulla on ollut kokeilussa sellaiset Maybellineltä ja The Body Shopilta ja kummatkin a) tarttuivat luomivakooni ja b) kuivahtivat todella nopeasti. Olen kuullut tästä elfin versiosta paljon hyvää, joten päätin vielä antaa tälle mahdollisuuden. Ja tämän tilasin tosian iHerbistä.

Ostin vielä Sokokselta Eyluren irtoripsipaketin. Hintaa tällä oli 14,90, eli yhdet ripset olivat alle vitosen. On niitä halvempiakin ripsiä, mutta niin on kalliimpiakin!

Herbinan matkakokoisen hajustamattoman muotovaahdon ostin myös Sokoksesta, kun tein viimeisiä ostoksia matkalle.

Batisten kuivashampoota Sokokselta, tällä kertaa päätin testata Cherryä. Mähän vähän meinasin lopettaa batisten käytön, mutta koska merkki on käsittääkseni ainakin vielä eläinkokeeton, päätin jatkaa ostamista. Batistessa on mielestäni ehdottomasti paras hinta-laatusuhde kuivashampoista.

Olen vähän kyllätynyt tämän hetkiseen Herbinan Kaura-suklaa -vartalokuorintaani ja halusin vähän vaihtelua. Freemanin granaattiomenasta olen lukenut hyvää muista blogeista ja ihaistuin tuoksuun jo kaupassa. Hintaa tällä oli alle vitosen, joten mukaan lähti Prismasta.

Prismasta ostin myös Herbinan jalkasuihkeen, sillä haluan kokeilla tätä matkalla. 

Hebinan Energy Boost -sarjan kasvovoiteen ostin Prismasta matkalle suojakertoimen takia. Yleensä mulla on suojakerroin meikkivoiteessa, mutta en todellakaan ala meikkaamaan auringonottoa tai juokslenkkiä varten, enkä toisaalta halua varsinaista aurinkorasvaakaan naamaan pistää (en usko sellaisten tekevän hyvää omalle epäpuhtauksiin taipuvalle iholleni). Tällainen voide on tosi kätevä ihan Suomen kesässäkin!

Matkaa varten ostin myös Sebamedin mattavoiteenkin meikin alle kosteusvoiteeksi. Mulla itseasiassa tätä onkin jo, mutta tuubi on ihan lopussa eikä välttämättä riittäisi reissun ajaksi. Tämä on ihan mun HG-voide rasvoittumista vastaan. Yleensä käytän tätä kesäisin, juhlissa ja bileissä.


Miramen kynsilakanpoistoaine on hyvä ja halpa, ja mun ehdoton lemppari! Tämän ostin Prismasta, tällä kertaa sieltä tuli ostettua reippaasti enemän kosmetiikkaa kuin yleensä.

Personnan partahöylän tilasin iHerbiltä. Personna on eläinkokeeton merkki ja koska omasta BIC:in höylästä alkaa olla vaihtoterät loppu, päätin kokeilla tätä. Höylän mukana tuli kaksi terää, eli kyllä vaihtoterätkin pitää piakkoin tilata.

Cailapin muoviset pikkupullot ovat matkaa varten ja nämä ovat matkaa varten. Toiseen tulee yksi annos hopeashampoota ja toiseen tavallista vartalovoidetta.


Viimeisen kuvan ostokset eivät enää mene omiin kategorioihin, sillä ostin nämä eilen jo kuvattuani muut ostokset.

Glitteriin oli tullut Real Techniquesin siveltimiä ja itseltäni puttuva Shading Brush, eli tavallinen luomivärisivellin multa vielä puuttui. Tämä maksoi tarjouksessa vain vitosen, mikä on siis vielä edullisemin kuin hinta iHerbissä!

Glitteristä ostin myös vaalean hiusdonitsin. Kokeilin sitä LivBoxin ruskeaa versiota ja nutturasta tuli näyttävä, mutta vähän se tumma väri pääsi näkymään nutturan alta. Vaalea versio oli siis pakko hankkia! Glitteristä ostin myös kultaisen värisiä pinnejä, jotka unohtuivat kuvasta.

Ponnarit kultaisella klipsillä ostin H&M:n alesta euron kappalehinaan. Ostin ensin yhden, mutta se oli niin kiva, että ostin vielä kaksi lisää.

Sellaiset ostokset parin viime viikon ajalta. Aika paljon pikkutavaraa kosmetiikan osalta. Ensi viikolla pääsen käymään ensimmäistä kertaa elämässäni Sephorassa, joten katsotaan mitä sieltä löytyisi. Sephora on oikeasti koko matkame kohokohta mulle :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia ja joukosta löytyi paljon mullekin tuttuja tuotteita :) Olisi ihan mahtavaa kuulla jossain vaiheessa sun mielipiteitä tosta elfin geelirajauksesta! Toi Freemanin vartalokuorinta on aivan ihanaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron kyllä elfin geelirajauksesta jossain kohtaa, mutta alustavasti voin sanoa, että tykkään! Rajaus on hyvin liukuvaa ja pigmenttistä, mutta kuivatessaan pysyy paikoillaan. Ei ikinä uskoisi kahden euron tuotteeksi :) haluan kuitenkin nähdä, että miten se ajan kanssa käyttäytyy, joten teen vasta vähän myöhemmin tarkemman arvostelun :)

      Poista

Kiitos!