16. joulukuuta 2015

Marzipan

Mä oon vihdoin ja viimein kerännyt rohkeuteni ja päätin eilen kuvata sellaisen get ready with me -videon, eli videon meikkaamisestani. Noh, homma ei mennyt ihan putkeen, sillä kesken kaiken kamera oli sammunut ja videointi jäänyt kesken. Olisi nyt edes silmämeikki tallentunut, mutta kun ei, vaan videointi loppui juuri kasvomeikin viime hetkillä... Tästä johtuen ette saa videota, vaan pelkästään tylsät naamakuvat. Kuvissakin on vähän vaikea onnistua, kun hiukset olivat kiinni...

Tapahtuneesta inspiroituneena päätin tarvita ( :D ) videokameran, joskin sillä ei ole mikään kiire vielä. Mä pidän kirjoittamisesta ja oon sitä mieltä, että kirjoittaminen tekee hyvää. En väitä, että mun teksti olisi aina täysin virheetöntä, enkä toisaalta sitä tavoittelekaan. Ei varmaan yhdelläkään bloggaajalla ole kaikki tekstit alusta loppuun puhekielisesti täysin oikein. Jos on, niin nostan hattua. Lisäksi kirjoitan aika puhekielisesti lähinnä siksi, että se tuntuu mielestäni luontevammalta. Kosmetiikka ei ole niin vakava aihe, että haluaisin puhua siitä kirjakielellä. Jos tekisin postaukseni videolle, niin enhän mä niissäkään kirjakieltä puhuisi...

Nyt mua on tosiaan alkanut houkutella myös videoiden teko. En aio siirtyä kokonaan viedoihin varmaan ikinä, mutta jotkut jutut, kuten see meikkaaminen, olisi kiva videoida välillä. Jos haluaisin tehdä sellaisen step by step -kuvapostauksen vaikka silmämeikistä, niin siihen menisi ihan älyttömästi aikaa. Mielummin kuvaisin sen videolle ja selittäsin joko samalla tai siihen päälle, että mitä teen ja miksi. Jossain kohta siis hommaan sen videokameran, kun sellainen tulee hyvään tarjoukseen ( oon harvinaisen pihi kaiken elektroniikan kohdalla, toisin kuin kosmetiikan :D ). Sellainen on muutenkin kätevä, kun oman naaman näkee kuvatessa. Saa nyt nähdä, että saanko yhtään videota valmiiksi asti meidän järjestyskameralla. Siinä on ihan ok kuvan laatu, mutta ääni ei ole hyvä, enkä tosiaan vietä varmaski, että näynkö koko ajan kameraan vai en...

Mutta mennään siihen eilispäivän meikkiin. Tein silmämeikin käyttäen rakastamaani Too Facedin Chocolate Bar -palettia. Meikki on arkinen ja melko neutraali ja yksi mun suosikkiarkimeikki kuluneelta syksyltä. Videota ei nyt tosiaan ole, mutta alla olevaan kuvaan yritin saada luomivärien oikeat paikat.Tein normaalin arkisen, about puolipeittävän meikkipohjan. Tein varjostukset ja korostukset puuterisilla tuotteilla ja poskiin  halusin vähän tummempaa ruusuista punaa. Kulmakarvat väritin ensin kynällä, jonka jälkeen viimeistelin ne vahalla. Luomivärin alla on luomivärin pohjustajaa. Sitten luomiväriin, joka näkyy ylemmässä kuvassa:

1. Liikkuvalla luomella ja alaluomella silmän sisäpuolella persikkainen helmiäissävy Marzipan, joka on suosikkini koko paletista!

2. Silmän ulkonurkassa ja alaluomen ulkoreunassa burgundy Cherry Cordial.

3. Luomivaossa mattainen keskiruskea Semi Sweet.

4. Häivytyksessä oranssihtava vaaleanruskea Salted Caramel (tätä on myös alaluomella häivytyksessä).

5. Kulmaluulla mattavaalea White Chocolate.

6. Silmän sisänurkassa helmiäisvaalea Champagne Truffle.

Tein ripsirajaan ihan ohkaisen rajauksen Too Facedin Perfect Eyelinerin sävyllä Perfect Espresso, jota häivyttelin vielä pehmeämmäksi. Sitten ripsiväri ja vesirajan rajaus ja silmämeikki oli siinä. Huuliin halusin mattaista ruskeaa, sillä silmissä oli jo hohtoa ja poskissa ja paidassa punaista.

Hiukset ovat rennolla nutturalla, sillä jostain syystä tykkään pitää nutturaa tuon punaisen neuleen kanssa :D

Käytetyt tuotteet:

Too Faced Primed & Poreless
Lumene CC-voide, sävy sekoitettu Lightista ja Deepistä
NYX Dark Circle Concealer, Fair
Essence Say No to Redness
Lily Lolo Flawless Matte Finishing Powder
Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Light to Medium (Fawn, Java, Vanilla, Banna)
Viva va Diva Dream Cheeks, Sunday Walk & Sparkling Highlighter

Lumene Blueberry kulmakynä, keskiruskea
Lumene Blueberry kulmavaha, vaalea

elf Eyelid Primer
Too Faced Chocolate Bar
Too Faced Perfect Eyeliner, Perfect Espresso
Physicans Formula Organic wear Fakeout Mascara
Makeup Storen helmiäisvaalea silänrajauskynä

NYX Soft Matte Lip Cream, Abu Dhabi

Urban DeCay De-Slick Makeup Setting Spray

Sellaista eilen. Haluaisitko nähdä blogissa joskus videoita? Oletko itse harkinnut videoiden tekemistä omaan blogiisi, vai teetkö niitä kenties jo? :)

4 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostaisi katsoa videoita. Valokuvaaminen vielä menee, mutta videokuvaaminen tuntuu jotenkin hankalammalta. Pitäisi miettiä tarkemmin taustoja ja valaistusta, ja sitten kävisi tietenkin niin ettei kamera kuvaakaan, kun on ensin puhunut kameran edessä puoli tuntia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kuulla, että video kiinnostaa! Se on ihan tosi, että videokuvatessa täytyy miettiä taustoja. Mulla ei ole mitään todella tehokkaita valoja toistaiseksi, joten kuvaus olisi parasta hoitaa ikkunan edessä luonnonvalossa. Ja tuo puhuminen on mullekin vähän haastavaa, varsinkin kun itseään ei näe :D Ajattelin aloittaa niin, että kuvaan videon puhumatta ja nauhoitan puheen siihen päälle :)

   Poista
 2. Harmi ettei videon kuvaaminen onnistunutkaan :/ Mä ainakin haluaisin ihan ehdottomasti nähdä videoita täällä sun blogissa! Just tollaset meikkitutoriaalivideot kiinnostaa :) Mä yritin kerran kuvata ihan kuvina vaihe vaiheelta yhden silmämeikin teon, kun joku pyysi multa tutoriaalia siihen, mutta eihän siitä tullut yhtään mitään. Videoiden tekemistä oon joskus itsekin harkinnut, mutta haluisin sitä varten ihan kunnon välineet :)

  Toi meikki näyttää tosi kivalta ja sävyt on aivan ihania<3 Marzipan on munkin suosikkisävyni tosta paletista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että videot tässä blogissa kiinnostaa! :)

   Joo, mä kuvasin vaihe vaiheelta tutorialin Anastasian Contour Kit -arvostelua varten ja se oli melko työläs prosessi. Normaaisti mulla menee meikatessa sellainen 3-5 minuuttia Contour Kitin kanssa, niin silloin meni varmaan 20 minuuttia. Meikkitutorialit olisivat todella paljon helpompi kuvata videolle ja uskoisin, että myös helpompi katsoa. Videolla esimerkiksi ihan oikeasti näkee, että miten se luomivärin häivytys tehdään. Mäkin haluan kyllä kunnon välineet, mutta alkuun ajattelin harjoitella ihan järkkärillä :)

   Kiitos paljon! Marzipan on kyllä sanonkuvaamatonta rakkautta :D <3

   Poista

Kiitos!