9. joulukuuta 2015

Hei mies, mikä boogie?

Tilasin miehelleni syksyn miesten LivBoxin nähtyäni sen sisällön muiden blogeista ensin. Eilen tuli kännykkään tekstiviesti, että pakettiautomaatissa on boksi noudettavana. Ajattelin tietysti heti sen olevan oma joulukuun LivBoxini, jonka sisällön olenkin kurkkinut etukäteen muista blogeista. Aloin kuitenkin ihmetellä tummansinistä paperia ja tajusin, että tämähän miehen boksi. Yhdessä avattiin sitten boksia ja otin Ollilta ylös ennakkotunnelmat. Itsehän olen aika kyllästynyt koko LivBoxiin ja lopetan tilauksen, kunhan saan lunastettua ilmaisen boksin pisteillä. Nyt pisteitä on kasassa puolet, joten muutaman kuukauden joutuu sinnitellä. Mun mielestä on vaan todella tylsää saada boksista markettikamaa ja oikeasti hyvistä tuotteista pieniä näytteitä. Ollille sen sijaan markettikosmetiikka käy vallan hyvin, hän kun ei mikään varsinainen kosmetiikkaintoilija ole. Ja näin on varmaan yleensäkin miesten kohdalla. Tässä vähän Ollin ja myös mun ennakkotunnelmia boksista.

(Ollin kommentit otsikon alla, omani kursivoidulla)Ihanan miehekäs ruusukynttilä näiden tuotekuvien taustalla! :D

Aco For Men Original Deo
-Ihan hyvän hajunen

Mulle Aco ei ole merkkinä mitenkään tuttu. Tämä tuoksuu kyllä hyvälle. Olen yrittänyt saada Ollin käyttämään roll on tai stick -dödöjä, sillä suihkedödöistä jää leijalemaan vahva haju asuntoon.

Colgate Max Fresh Cool hammastahna
-En yleensä käytä Colgatea, mutta varmasti ihan hyvä. Ei hammastahnoilla niin suuria eroja ole.

Kiva, että Olli saa kokeilla myös jotain muuta hammastahnamerkkiä kuin Pepsodentia, mitä hän yleensä käyttää. Itse pidän Colgatesta paljon enemmän kuin Pepsodentista. Käytän yleensä valkaisevia hammastahnoja ja mun mielestä Colgate on tehokkaampi merkki pitkällä aikavälillä ja toisin kuin Pepsodentista, Colgatesta mulle ei ole koskaan tullut aftoja suuhun.

Colgate 360 Black hammasharja
-Ainoa miinus heti, että tässä ei ole koppaa. Varmaan ihan hyvä.

Harja on oikein tyylikäs. En tiedä, käyttää olli tota kielenpuhdistusosaa.Lumene
-Mulla on vähän jäänyt kasvojen pesu pois. Varmaan ihan hyvä. Onks tää sellainen eläinrääkki?

Huomaan, että miehellä ovat finnit lisääntyneet ja kehotin häntä pesemään kasvoja säännöllisesti. Ollin iho ei kyllä mun tietääkseni ole kovinkaan herkkä, mutta tämä on varmasti yleishyvä puhdistusaine. Ja Olli on tosiaan vähän tietoinen eläinkokeista mun kautta, mutta toistaiseksi hänen monet tuotteet eivät ole eläinkokeettomia. Hän haluaa usein käyttää marketin edullisimpia tuotteita. Nyt olen itseasiassa koittanut ostaa hänelle Lumenea, joka on sekä kotimainen että eläinkokeeton. Osti Ollille josus Bull Dogin suihkugeelin, mutta se ei miellyttänyt ja oli laatuunsa nähden liian kallis.

Calvin Klein Eternity for Men
-Vähän tämmöinen miehekkäämpi haju. Pukuhaju.

Munkin mielestä tämä on tosiaan aika hienostunut tuoksu ja sopisi ehkä parhaiten nuorekkaalle bisnessmiehelle tai juhliin. Ei ole kyllä Ollin tyylinen, mutta muuten oikein hyvä tuoksu.Palmolive Men Refreshing 2in1 suihkusaippua ja shampoo
-Haisee ihan hyvältä, mutta mä suosin suomalaista Erittäin hieno suomalainen -merkkiä ja niistä lempi on Sisu.

No onhan se munkin mielestä parempi ostaa kotimaista suihkugeeliä kuin tuollaista markettijättiä. Tässä on ihan ok, aika tuommoinen vahva perustuoksu miesten sihkugeeleihin. Kätevä salikassin päätyyn, mutta tää olisi voinut kyllä tulla täysikokoisena.Nivea Men Creme
(Avaa purkin, ottaa foliokannen irti ja alkaa siitä lisäämään tuotetta kasvoille)
-Vähän ehkä paksumpi kuin aikaisempi. Tää tahmaa.

Ollilla on ennestään Lifehairin Vitamin A&E kasvo- ja vartalovoide, joka on hyvin kevyttä koostumukseltaan. Tämä on tosaan sitä paksumpaa ja kosteuttavampaa, mutta omasta mielestäni tämä ei  mitään ikuisuuksia imeydy kun käteeni kokeilin. Voiteessa on melko voimakas miehekäs tuoksu, enkä kyllä itse haluaisi lisätä kasvoille tuon hajuista tuotetta.Schwarzkoph Professional [3D] Men -rakennevaha
(Naureskelee ja keroo antavansa kaverille)

Olli on tosiaan kalju, joten tälle ei ole käyttöä.

----------

Yhteenveto molempien mielestä on ihan jees. Tuotteille tulee hiusvahaa lukuunottamatta käyttöä ja saapahan Olli kokeilla itselleen uusia merkkejä. Ehdoton miinus tässä on boksin arvo! Täysikokoisten tuotteiden arvo on vain 22,99 €, kun boksi maksoi 19,90 €. Yleensähän boksi on huomattavasti arvokkaampi kuin tuotteet uutena, joten siinä mielessä tämä oli pettymys. Olisi nyt edes Palmoliven suihkugeeli tullut täysikokoisena, niin tilanne olisi ollut vähän parempi... Omasta mielestäni boksiin oltaisi hyvin voitu laittaa markettisuihkugeelin sijasta näytekokona jokin ylellisempi tuote.

Tilaisitko omalle miehellesi? Tai jos joku mies tätä lukee: tulisiko näille käyttöä? :)

6 kommenttia:

 1. Tilasin silloin kun se tuli. Eilen nuuhkin tuota Nivea Cremeä ja hyvin oli koskemattoman näköinen :D Tuo ei pahemmin itseään rasvaile, vaikka tuo käy vartalollekin. Hajuvedestä se tykkäsi ja dödö on jopa käytössä! Suihkareita menee aina, samoin tahnaa ja harjoja, mutta hiusvaha olisi voinut olla joku muu tuote, sillä se taisi tulla viimeksikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli joskus valitti, että naamaa kiristää suihkun jälkeen. Neuvoin häntä rasvaaman kasvojansa ja sen jälkeen onkin rasvaillut. Laiska hän on kyllä pesemään kasvoja sille tarkoitetuilla tuotteilla :D Ihan hyvä, että miesten boksista tulee suurimmaksiosaksi ihan perustuotteita! :)

   Poista
 2. Mulla mies piti tän boxin sisällöstä =)

  Mun mielestä naisten boxit on ihan jees. Markettikosmetiikka ei haittaa, koska ajattelen sen asian vähän niin, että jos ton hintainen boxi sisältäisi lähinnä kalliimpaa ja jopa selektiivistä kosmetiikkaa, niin eipä siellä paljon niitä tuotteita olisi ja/tai ne olis kaikki pelkkiä testereitä ja pieniä matkakokoja. Kuitenkin varmaan lähes joka kerta löytyy myös muuta kuin markettikamaa, vaikka sitä muuta voisi enemmänkin olla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, tää oli kyllä aika miwehekäs boksi! :)

   Tuo on ihan totta mitä sanot! Silti markettikosmetiikankin puolelta voitaisiin boksiin valita mielestäni ennemmin meikkejä kuin dödöjä ja hammastahnaa. Ja jos näytteitä boksiin laitetaan, niin ne voisivat olla jotain oikeasti kalliita tuotteita. Esimerkiksi tässä miesten boksissa tuntuu lähinnä huvittavalta, että alle kahden euron suihkugeelistä on laitettu näytetkoko...

   Poista
 3. Olipas kiva päästä kurkistamaan tähän miestenkin boksin sisältöön :) Ihan kivoja ja käyttökelpoisia tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ovat tosi käytännöllisiä ja muutenkin ihan kivoja! :) Miesten boksissa hammastahna on paljon enemmän ok kuin naisten :D

   Poista

Kiitos!