4. joulukuuta 2015

Urban Decay Travel Size Set of 5 - Cosmic

Kuuten viimeisissä viikon ostoksissa kerroin, ostin itselleni nimipäivälahjaski Urban Decayn Travel Size Set of 5 Cosmic -silmärajauskynäpaketin. Mulla oli tarvetta helmiäisvalkoiselle rajauskynälle ja vaikka valkoinen suurimmalle käytölle ehkä pääseekin, tulee kaikille setin sävyille varmasti käyttöä. Tässä tulee pieni arvostelu setistä.

Settiin kuuluu 5 matkakokosita Urban Decayn vedenkestävää Glide-On Eye Pencil -silmänrajauskynää. Itselläni oli samainen rajauskynä ennestään pikimustassa Perversion-sävyssä, jota olen ehtinyt käyttää jonkin verran. Täysikokoisella kynällä on hintaa Sokoksella 19 euroa, kun matkasetti kuluttaa rahapussista 31 euroa.

Kynän koostumus on todella pehmeä ja helposti levittyvä. Tämä kynä myös oikeasti pysyy paikoillaan, kuten se lupaakin. Mulla on rasvoittuvat luomet ja usein silmänrajauskynät tekevät viirun ylemmäs luomeen, jos olen tehnyt sellaisella rajauksen ripsirajaan. Tämä kynä ei kyllä kuivuttuaan tartu luomeen ja siitä syystä kynästä on tullut mun suosikki. Myös vesirajauksessa kynä pysyy kohtuullisen hyvin, vaikkakin itse tykkään vesirajausta korjata puuteroinnin ja huulipunan siistimisen yhteydessä.


Vasemmassa kuvassa täysipituinen, pari kertaa teroitettu Glide-On Pencil ja tässä setissä tullut matkakoko.
Oikeassa kuvassa vasemmalla Zero ja oikealla Perversion.Kynäsetin sävymaailma on kokonaisuutena hyvin neutraali ja käytännöllinen. Mulla kuluu enimmäkseen mustaa ja valkoista. Muille setin sävyille tulee varmasti silloin tällöin käyttöä ja pidän jokaisesta sävystä todella paljon, mutta en välttämättä olisi tuollaisia ruskean sävyjä raaskinut ostaa täydellä 19 eurolla. Onkin tosi hyvä omista ne matkakoossa.

Zero on Urban Decayn eniten myyty musta, jolle tulee varmasti käyttöä. Itse pidän kyllä aiemmin mainitusta Perversionista enemmän, sillä tahdon mustan olevan pikimusta. Zero on hyvin käytännöllinen sävy, jos ei halua ihan jyrkkää mustaa.

Stag on satiininen syvä tummanruskea. Sävy on ekslusiivinen, eli se ei kuulu Glide-On Pencilin normaaliin sävyvalikoimaan. Sävy on aiemmin tullut Naked on The Run -paletin mukana. Tummanruskea on silmänrajauksessa myös hyvin käytännöllinen sävy, jos haluaa vähän mustaa pehmeämmän lookin.

Cosmic on uusi helmiäisvalkoinen sävy, joka muistuttaa Glide-On Pencilin vakituisen sävyvalikoiman Yeyoa. Tämä ei ehkä ollut ihan niin pigmenttinen mitä toivoin, eikä myöskään näytä Google-kuvahaun perusteella olevan ihan Yeyon tasoa. Itse käytän helmiäisvaalealla päivittäin vesirajauksessa. Joskus teen juhlameikkiin vesirajauksen mustalla, mutta harvemmin.

Trick on vaalea ja lämmin, shimmerinen kuparinsävy. Tämä on juuri niitä sävyjä, jotka on hyvä omistaa, vaikka käyttöä ei välttämättä ihan päivittäin tule. Jostain syystä mulle tulee tästä sävystä mieleen kesä. Oi että, kuinka hyvältä näyttäisikään kunnolla ruskettunut iho ja silmien rajaukset Tricillä...

Supply on tummempi ja vähän punertavampi, hohtava kuparinsävy. Tästä mulle tulee mieleen syksy. Kaunis sävy, vaikka tälle ei ihan älytöntä käyttöä ehkä tulekaan.

----------

Olen kyllä superonnellinen Travel Size Set of 5:n omistaja. Näitä settejä oli myynnissä myös Delirious, jossa on vihreää, tummansinistä ja violettia. Upea setti tuokin, mutta rehellisyyden nimissä en koskaan käytä tuollaisia värejä meikissä. Setillä on ollut kysyntää, sillä en löytänyt sitä enää muualta kuin Feel Unqiesta, en edes UD:n omilta sivuilta. Tällaisille neutraaleille silmänrajauskynille mulla sen sijaan oli kyllä tarvetta. Nämä ovat siis limited edition settejä, joten ostopäätöstä ei kannata lykätä liian pitkälle. Cosmic-settiä on saatavilla ainakin Tampereen Sokoksella, Feel Uniquella ja Urban Decayn omilla sivuilla. Helsingin Sokos sanoo nettikaupasta katsottuna, että saatavuutta ei voida taata ja Sokoksen verkkokaupasta tätä settiä ei valitettavasti saa.

*En hyödy linkeistä mitenkään.

Iskeekö suhun tällainen neutraali rajauskynäsetti, vai oletko enemmän väri-iloittelija? Mikä on suosikkisilmänrajauskynäsi :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanan sävyinen toi Trick on! ♥ Hyvältä näyttää kyllä muutkin :) Mun mielestä olis ihan mahtavaa omistaa myös sellaisia kirkkaampia ja värikkäitä silmänrajauskyniä, mutta niille ei tosiaan kovin usein varmasti tulisi käyttöä :/ Toi setti on värisävyltään tosi käytännöllinen :) Mun ehdoton suosikkirajauskynä on Elizabeth Mottin Smooth Shadow Creamy Eye Pencil sävyssä Pearl<3 Niin täydellinen vaalea shimmerinen sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trick on ehkä suosikkini koko setistä! :) Mäkin kyllä haluaisin värkkäämpiä kyniä ja juuri matkakoko olisi hyvä. Nyt oli vain enemmän tarvetta tälle setille. Mun on pitänyt testata Elizabeth Mottin rajauskyniä, etenkin sitä Pearlia :)

      Poista

Kiitos!