30. huhtikuuta 2016

Huhtikuun suosikit - Video :)

Huhtikuun sekä maaliskuun kauneussuosikit :)


Mainitut tuotteet

Viva La Diva Duo Highlighter, sävy Warm Gold
Urban Decay Naked Basics
Boho Cosmetics Gypsy luomiväripaletti
Real Techniques Miracle Sponge
Ecotools Complection Collection Mattifying Finish Brush
Lumene Arctic Glow huuliöljy, sävy Hohde
Lumene Raspberry Sorbet huulikiiltokynä, sävy Villivadelmia
Lumene True Passion huulipuna, sävy Ruusuinen ilta
(Arvostelu kaikista yllämainituista Lumenen huulituotteista)
The Body Shop British Rose EdT
Lumene Bright Now Vitamin C 360 Korjaava Silmänympärysvoide & Heleyttävä ja Ravitseva Yövoide
Herbina Syväpuhdistava Shampoo
Macadamia Deep Repair Masque
Cutrin Sensitive Multispray

Tuttuja tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Oli kiva kuulla sun ajatuksia tosta RT:n Miracle Spongesta! Mä tilasin itelleni pari sellasta pienempää vihreää beautyblenderiä peiteaineen levitykseen silmänalusille, kun se iso vaaleanpunainen ei oo mun mielestä siihen paras mahdollinen, mutta täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa ostaa toi RT:n versiokin :) Toi on ehkä vähän kivemmin muotoiltu kuin noi beautyblenderit.

    Toi Macadamian hiusnaamio kuulostaa ihan loistavalta tuotteelta! Täytyy pitää toi mielessä, kun saan noita vanhoja käytettyä pois ja tulee tarvetta uudelle. Täällä muuten toinen, joka on välillä vähän turhan laiska laittamaan hiuksiaan :D Töissä ne täytyy pitää kiinni ja välillä tulee väsättyä aamulla jotain lettikampauksia, nutturoita jne. mutta yleensä meen ihan vaan tylsästi korkealla ponnarilla :D Mulla on aamuisin kuitenkin niin rajallisesti sitä aikaa, että käytän sen mieluummin meikkaamiseen kuin siihen, että alan väkertää ties mitä juttuja hiuksiini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon miettinyt niitä pieniä vihreitä sieniä, mutta ne saattaisivat olla taas omaan makuun liiankin pienet. Mulla on sellainen mielikuva, että peiteaineen työstäminen vie kauemmin aikaa niiden kanssa. Kerro ihmeessä mielipiteesi niistä sienistä sitten postauksen muodossa, mua ainakin kiinnostaa. Ties vaikka itsekin innostuisin sitten ostamaan sellaisen :)

      Suosittelen kyllä testaamaan tuota, naamiosta tuli suosikkini kertaheitolla. Noiden hinta on aika älytön monissa paikoissa, siis lähempänä kolmeakymmentä, joten kannattaa vertailla hintoja :) Mä tekisin mielelläni lettikampauksia, mutta kun en osaa :D Samoin käytän mäkin aikani aamulla mielummin meikkaamiseen :) Saan kyllä pitää tukkaa auki töissä, mutta aamuisin mun tukka on lässähtänyt ja usein vähän likaisen näköinen, joten sitä on hankala saada muotoiltuakaan kivaksi. Siksi hiukset on niin usein ponnarilla tai sotkunutturalla. Yleensä pidän hiuksia auki vain, jos olen ehtinyt pestä hiukset aamulla :D

      Poista

Kiitos!