13. marraskuuta 2015

Chocolate Bar - Arkilookit

Tein jo muutama viikko sitten Too Facedin Chocolate Barista postauksen, jossa kerroin sävyistä ja paletista ylipäätään. Lupasin tehdä paletista myös pari meikkipostausta, erikseen arki- ja juhlameikeikeistä. Arkilookit ovat vihdoin ja viimein tehty. Johan tässä kestikin. Mulla on nyt ollut sen verran aikaisia aamuja, että en ole  ehtinyt tekemään mitään erityistä silmämeikkiä. Pari kertaa olen myös tehnyt lookin, johon en ollutkaan täysin tyytyväinen. Tässä tulisi nyt kuitenkin kolme arkimeikkiä Chocolate Bar Paletista! :)

Paletin sävyt:


Lämpimän ruskea
    

Tässä suht nopeasti tehdyssä meikissä tavoittelin luonnollista, lämmintä ja maanläheistä fiilistä. Silmämeikissä on liikkuvalla luomella kultaista Creme Bruleetä ja ulkonurkassa on lämmintä Hazelnutia. Luomivakoa varjostin Milk Chocolatella, häivytykseen on käytetty Salted Caramelia ja kulmaluuta korostin vaalealla mattavärillä White Chocolatilla. Sisänurkan korostukseen käytin paletin luomivärien sijaan theBalmin Mary-Lou Manizer highlighteria. Rajausta en tehnyt ollenkaan. Meikkiin tuovat lämpöä myös rusehtavat posket ja huulet.
Smoky Burgundy
   Tähän meikkiin tein lämpimän ja pehmeän silmämeikin, joka on tosin aika tumma itselleni arkikäyttöön. Liikkuvalla luomella ja alauomella on  Amarettoa ja silmän ulkonurkassa on kimaltavaa tummaa Black Forest Trufflea. Häivytyksessä on käytetty Salted Caramelia, kulmaluuta korostaa White Chocolate ja sisänurkkaa korostaa Champagne Truffle. Tein meikkiin pehmeän rajauksen tummanruskealla rajauskynällä. Poskiin kokeilin vähän tummempaa punaista ja huulilla on NYX:in Butter Gloss sävyssä Tiramisu.

Jostain syystä mä en ihan kauheasti pidä tästä meikistä. Ei tää nyt pahalta näytä mun mielestä, mutta ehkä smokey eyes ei vaan ole mun juttu...Vaaleanpunainen

Tämä meikki on otettu tänään koulupäivän jälkeen. Korjasin vähän meikkiä, ja lisäsin huulipunaa. Koulussa mulla oli huulilla ihan sävytettyä huulivoidetta. Ulkona alkoi kuvaa ottaessa vähän jo hämärtää ja muutenkin siellä oli harmaata, mistä johtuen näytän ihan älyttömän kalpealta (aikaisempien kuvien ihonväri vastaa enemmän todellisuutta)...

Mulla oli meikkiin tänä aamuna aikaa sen verran, että tein rajauksetkin. Periaatteessa tällä meikillä voisi myös lähteä ulos perjantain kunniaksi, varsinkin jos vaihtaisi huulipunan tummemmaksi. Mulla tosin menee tämä ilta ihan rauhassa kotosalla.


Liikkuvalle luomelle käytin vaaleanpunaista Strawberry Bon Bonia ja luomen korkeimpaan kohtaan tuo hohtoa hyvin kevyesti lisätty Marzipan. Ulkonurkassa on neutraalinruskeaa hohtavaa Haute Chocolatea ja luomivaossa sekä alaluomella on mattaruskeaa Semi Sweetiä. Jo tuttuun tapaan häivyttelin luomivakoa Salted Caramelilla, kulmaluulla on White Chocolatia ja sisänurkassa Champagne Trufflea. Kasvoja on kevyesti varjostettu ja korostettu ja poskilla on kevyesti pokipunaa. Huulille kokeilin theBalmin Meet Matt(e) Hughesin sävyä Charming.

Mä pidän silmämeikissä eniten luomiväristä näin. Liikkuvalla luomella vaaleaa väriä, ulkonurkassa tummaa ja luomivako varjostettu kunolla. Tähän yhdisteltynä kissarajaus, huolliteltu meikkipohja ja kivan väriset huulet. Tuon silmämeikin vielä kun pystyy tekemään mistä sävyistä ikinä haluaa. Toisaalta meikkipohja olisi parempi tässä meikissä, jos olisin käyttänyt jotain peittävämpää kuin Lumenen CC voidetta :D. Ei vaan, pidän kyllä CC-voiteesta arkikäytössä, mutta eihän sillä täydellisyyttä hipovaa meikkipohjaa saa. Itseasiassa mä vähän "pannuttelen" kyseistä meikkivoidetta, jonka vuoksi käytän sitä arkisin lähes päivittäin.-----------
Too Fcaedin Chocolate Bar on kyllä tällä hetkellä mun ihan suosikkipaletti. Jos silmämeikin kanssa on aamulla kova kiire, joko jätän luomivärin välistä, käytän vain yhtä väriä tai sitten teen luonnollisen meikin UD Naked Basicilla. Pyrin kuitenkin joka aamu (paitsi 7 aamuina :D) siihen, että meikkiin olisi kunnolla aikaa. Kun meikkiin on kunnolla aikaa, tartun kyllä nyt syksyllä helposti Chocolate Bariin.

Stay Tuned, juhlalookit seuraavat pian perästä! :)

4 kommenttia:

  1. Kaikki meikit on kyllä todella kauniita ja onnistuneita! Tykkään itse eniten tosta viimeisestä :) Mulla on ollut jo varmaan pari viikkoa toi paletti Beauty Bayn ostoskorissa odottamassa, että päätän sen vihdoin tilata sieltä :D Pakkohan toi on saada itsellekin, noi sävyt on aivan upeita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, viimeinen on munkin lemppari! <3 Tämä on kyllä ihan mun suosikkipaletti, toki en itse omista vielä esimerkiksi yhtään isoa Nakedia. Burgundyn sävyt tässä paletissa yhdistettynä noihin ruskean sävyihin tekevät tästä paletista ihan huipun :)

      Poista

Kiitos!