19. marraskuuta 2015

Kuolauslista talveen

Tänä vuonna oon tullut syksyn kanssa oikein hyvin toimeen. Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä kivempi vuodenaika syksy on. Ei tarvitse mennä montaa vuotta ajassa taaksepäin, kun syksy oli mielestäni ankea ja masentava vuodenaika. Eihän harmaat ja sateiset syyspäivät edelleenkään ole mieleeni, mutta ruska ja pimenevät illat sen sijaan ovat. Tänä syksynä oli muutenkin todella hieno ilma. Lokakuussa ei tainnut olla yhtään kunnollista sadepäivää, vaan saimme nauttia syysauringosta. Marraskuu on näyttänyt enemmän "todellisia" syksyn piirteitä, mutta ei ne sadekelit ole vaikuttaneet muhun tällä kertaa ollenkaan lannistavasti. Silti on ihan kivaa, että kaikkea kestää vain aikansa.

Talvi alkaa hiljalleen kolkuttaa ovella ja vuodenajan vaihtuminen aiheuttaa itselleni uusia  mielitekoja. Tänä vuonna ajattelin pitää itseni mahdollisimman erkaantuneena joulusta, joten pyrin välttämään joulukrääsän ostoa, niin ihania kuin ne ovatkin. Ensi vuonna harkitsen joulun viettoa uudelleen. Siksi tässä listassa ei ole mitään jouluista, vaikka saatan kyllä sen verran huijata, että ostan The Body Shopilta joulusuihkugeelin :D


Meikkivoiteista pitäisi hankkia joko Too Facedin Born This Way tai Urban Becayn Naked Skin. Ensisijaisesti Too Faced kiinnostaa enemmän, mutta UD on helpommin saatavilla. Pääsen kyllä käymään Sephorassa etelänmatkallamme, mutta en tiedä missä kohtaa lomaa. Menemme Gran Canarialle Playa del Inglesiin ja Sephora sijaitsee Las Palmasissa, missä käymme loman aikana kerran. En tiedä pyhäpäiväkäytännöistä Kanariansaarilla, mutta mikäli jouluaatosta tapaninpäivään ovat kaupat kiinni, on Las Palmasin ostosmatka pakko tehdä loman alkupuolella. Silloin en tietysti ole vielä ehtinyt saada rusketusta, joten sävyn valinta voisi olla haastavaa... Netistä en uskalla tilata tätä, sillä 40 euroa väärän sävyisestä meikkivoiteesta voisi lievästi harmittaa...

Haluan Too Facedin Candellight Glow puuterin, joka antaa iholle ihan kevyttä hohtoa. Tämä menee siihen kastin, mitä en todellakaan oikeasti tarvitse. Sama koskee theBalmin Cindy-Lou Manizeria, jonka haluan vain siksi, että haluan kerätä koko theBalmin Lou-Manizer sarjan. Cindy olisi varmasti hyvä kalpeammalle tai edes suht vaalealle talvi-iholle, mutta mä aion olla tänä talvena todella ruskea!

Poskipunaosastolla tekisi mieli kokeilla The Body Shopin uutta Fresh Sorbet Blusheria. Puna olisi varmasti erittäin miellyttävä kuivahtaneille poskille. Nyt jos koskaan mun olisi aika hommata theBalmin Downboy poskipuna, sillä tälläista kylmää pinkkiä näkisin itseni käyttävän poskissa talvella ja keväällä.


Ehdoton palettihankinta talveen on Urban Decayn Naked Smoky ja tämä tulee olemaan ensimmäinen isompi nakupalettini. Naked Basics multa jo löytyy. Too Facedin Return of Sexy houkuttelee myös. Paletin oikeanpuolisen osan kylmä värimaailma sopii loistavasti talveen ja keskimmäinen purppurainen osa olisi ihan must have keväälle! Ystävänpäiväksi olisi mahtavaa saada Too Facedin joulukuussa ilmestyvä Chocolate Bon Bon paletti. Tässä on hyvä review/swatches -video paletista. Tahtoo, mutta ei tosiaan tarvitse!

Urban Decayn Travel Size Set of 5 -silmänrajauskynäpaketti pitäisi pikimmitsen kipaista Sokoksesta. Valkoinen Yeyo on pitänyt hankkia muutenkin, melkein musta Zero pääsee varmasti kovaan käyttöön, eikä mulla ruskeansävyisetkään käyttämättä jää.
Huulimeikissä talvi tuo mun mieleen neutraalit, kylmän vaaleat nudet ja kylmät todella tummat sävyt.

NYX:in Butter Glosseista Merengue on kylmä, vähän liilahtava pinkki. Tämä taitaa kyllä vain jäädä ajatuksen tasolle, koska tosiaan olen talvella ruskea, jolloin noin vaalea ja kylmä sävy ei välttämättä imartele... Angel Food Cake on ihana mauve-sävy, joka puolestaan on erittäin käytännöllinen sävy lähes kenelle vain.

TheBalmin Read My Lipseistä haluaisin seuraavaksi upean fuksian POW!:n. Tämä menee ehkä enemmän kevään puolelle, mutta bilekäytössä tämä olisi talvellakin ihan huippu!

NYX:in Soft Matte Lip Creameistä neutraali Stockholm on ollut hankintalistalla jo pitkään ja uskoisin tumman vamppisävyn, Translyvanian olevan sopiva talven synkkyyteen.Matte Lipstickistä kylmä ruusuinen Tea Rose sopisi täydellisesti talveen.

NYX:in Simply Irresistible Lip Creameista Simply Nude Sable on aivan täydellinen nudesävy, jos on ruskettunut tai ei muuten vaan halua käyttää kovin vaaleaa huulimeikkiä. Simply Vamp Temptress on puolestaan upea violetti, jollaista mulla ei vielä ole.

Mä en kyllä oikeasti tarvitse näin paljon huulituotteita. Tai no, itseasiassa tarvitsen, koska multa puuttuu monia näistäkin sävyistä ja vaihtelen mielellään punaa eri päivinä.. Onneksi NYX:in huulimeikit ovat todella edullisia, enemmänhän lompakko ohenee esimerkiksi noista luomiväripaleteista.

Juicy Couturen Viva La Juicy on Kicksin joulukalenterissa puoleen hintaan 8. joulukuuta. Olen joksus tätä tuoksutellut ja pidin tuksusta kovasti, joten tämän hajuveden hankkiminen on vahvassa harkinnassa.Kynsilakkakokoelmaan haluan kylmän talvisia sävyjä. Vaikka kaikki näistä kynsilakoista ovat China Glazen, voi kynsilakan merkki olla joku muu. Toki China Claze on laadultaan ihan huippu, mutta sen saatavuus ei ole paras mahdollinen (plus moni muu merkki on halvempi). Talvisen hopea glitterlakka on kyllä ehdottomasti hankintalista ja myös metallinhopeista tekisi mieli. The Body Shopin uudessa talvikokoelmassa on lähes samanlaiset sävyt, ja siihen sarjaan mun tekisi mieli tutustua. Hempeältä puolelta vaalean sininen ja vaalean liila houkuttelisivat. Tummemmalta puolelta taas glitterinen tummansininien ja glitterinen musta olisivat upeita. Tuskin näistä sävyistä ihan kaikkia tulee hankittua, mutta puolet nyt ainakin!


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä......granny hair! Jep. Mä en tiedä, että saako mikään enää mun päätä kääntymään. Oikeanpuolisesta kuvasta kun vielä näkee, että sävy on upea myös rusketuksen kanssa. Kuvat muuten pinterestistä! En tietenkään värjää hiuksia ennen etelänmatkaa tämmöiseksi, mutta ehkä sitten uuden vuoden kunniaksi.

Mitä mieltä mummotukasta? Onko sunkin haavelistalla samoja tuotteita? Tai onko jotain muuta, mikä perään kuolaat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!