27. marraskuuta 2015

Tervetuloa talvi!

Kun kesä oli kolme kuukautta sitten vaihtumassa syksyksi, tein Tervetuloa syksy! -postauksen. Silloin tilanne oli se, että olin innoissani syksyn tulosta. Syksyllä tapahtui kaikkea kivaa ja odotin myös vuodenaikaan kuuluvia tummia ja murrettuja värejä. Talven tulosta en ole ihan yhtä innoissani, vaikka pari huippujuttua tänä talvena on tulossa. Mua vähän masentaa ajatus, että synkkä ja pimeä talvi on vasta kokonaan edessä. Kevät alkaa käytännössä vasta 4 kuukauden päästä (itse en pidä maaliskuuta kunnon keväänä). Myöskään kauneudenhoidon kannalta talvi ei ole suosikkivuodenaikani. Sekaihooni tulee edelleen epäpuhtauksia, mutta nyt myös todella kuivia kohtia. Vartalon iho on taas pakko rasvata kutinan vuoksi joka ikisen suihkukerran jälkeen. Olen vartalonhoidossa sen verran laiska, etten todellakaan ihan huvin vuoksi viitsi vartaloa rasvata. Onneksi talvessa on myös kivat juttunsa! Tämä postaus on lähinnä tsemppinä itselleni, jotta jaksaisin paremmin pimeän talven yli. Mitä kivaa siis onkaan talvessa ylipäätään ja eritysesti tässä talvessa?

Joululoma etelän lämmössä
 
 Pinterest

Mulla on ollut jo pitkään haaveissa viettää joulu etelässä ja tänä vuonnahan me lähdetään mieheni kanssa Cran Canarialle Playa del Inglesiin. Ei välttämättä eksoottisin lomakohde, mutta lämpöä ja aurinkoa siellä piisaa. Eniten koko lomalta odotten ehkäpä sitä, että pääsen käymään Las Palmasin Sephorassa ;)

Huippu bileviikonloppu tammikuussa

Perjantaina 15.1. Infected Mushroom esiintyy Helsingin Circucsessa ja lauantaina 16.1. puolestaan Angerfist & Radical Redemption vetävät setin samassa paikassa. Siis oikeasti, selviänköhän mä ees hengissä tosta? Jos ei koko vuoden, niin ainakin alkuvuoden paras viikonloppu.


Talviurheilu TV:stä

Mä oon aika kovan luokan penkkiurheilija ja seuraan lajeja laidasta laitaan. Jääkiekko ja Rauman Lukko ovat tietysti lähimpänä omaa sydäntäni, mutta talvella tulee myös monia muita hyviä lajeja. Lemppareitani jääkiekon jälkeen ovat ehkä alppihiihto, mäkihyppy ja ampumahiihto.

Kunnon pakkaskelit

 Pinterest

En nyt varsinaisesti nauti kylmästä, mutta inhoan talvista loskakeliä. Koska talvi tulee joka tapauksessa, niin toivoisin sen olevan kunnollinen. Luonto näyttää niin ihanalta aurinkoisena talvipäivänä, että kyllähän silloin on kiva tehdä kävelylenkkejäkin. Oi että, sunnuntaiaamulla reipas kävelylenkki pakkaskelillä ja siihen perään tuijottamaan aiemmin mainittuja hiihtolajeja.


Villakangastakki
Tilasin Zalandolta viime talvena kuvassa olevan mint&berryn ihanan mustan villakangastakin. Tämä on ehdottomasti mun lempi talvivaate. Niitä kylmiä kelejä odotellessa, kun saan laittaa tuon päälle. Ihan pikkupakkasilla en jaksa noin painavaa takkia pitää.

Kevätmuoti

Mä en ikinä innostu siitä, kun ensimmäiset syysvaatteet tulevat jo juhannuksen jälkeen vaatekauppoihin. Se on ehkä oikeasti vuoden masentavin hetki muodin suhteen. Kuka haluaa pukeutua syysvaatteisiin, kun kesäkään ei ole kunnolla päässyt alkamaan? Sen sijaan on ihan mahtavaa, kun keskellä kylmää ja pimeää talvea kauppoihin alkaa ilmestyä hentoja pastellivärejä ja kevyitä neuleita. Tulee sellainen toiveikas olo, että kyllä se kevät vielä tulee.


Löysin tällaisen kivan värikartan kevään trendiväreistä ja ihan kivalta näyttää. Ylärivin kolme vasenta väriä ovat ihanan pehmeitä ja muhun iskee myös alarivin harmaa ja vaaleanruskea. Toki toivon kevään olevan sinikeltainen, kuten ylärivin oikea puoli ;) Ainoa väri mikä ei näin äkkiseltään sytytä ollenkaan, on tuo vihreä. Katsotaan vaan, niin tämän sanottuani ostan ensimmäisen kauppoihin ilmestyvän vihreän puseron :D

Mitä mieltä olet talvesta? Odotatko jotain erityisetä tästä talvesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!