2. marraskuuta 2015

Halloweenkynnet

Nyt tulee jo toinen kynsilakkapostaus viikon sisään, mutta ei tästä silti ole mikään kynsiblogi tulossa. Itseasiassa oon aika huono kynsien kanssa. Tykkään lakkailla kynsiä kaikilla kivoilla väreillä ja käyttää erilaisia päällyslakkoja, mutta mikään vaikeampi koristelu ei onnistu. Toisaalta tavallinen kynsilakka kestääkin niin vähän aikaa, etten jaksa yleensä nähdä vaivaa kynsien eteen.

Arvatkaas, mikä on inhokkivärini ikinä? No se on oranssi. Pidän oransseista huulista kesällä, oransseista kukista ja oranssiin taittavista hiuksista, mutta eikös oranssipäät lasketa punapäiksi... Kaikkialla muualla kuin aiemmin mainituissa oranssi on mielestäni kammottava väri. Sisustuksessa, vaatetuksissa, kynsissä ja etenkin jääkiekkoilijoiden peliasuissa!!! Ja hei, jos oranssi on sun lempiväri, niin älä kimpaannu! Kaikilla on joku väri, josta ei niin paljon välitä ja mulla se sattuu olemaan oranssi. Tiedän myös hyvin sen, että monelle mun suosikkiväri punainen on inhokkiväri :)

Viikonloppuna ylitin itseni halloweenin kunniaksi ja laitoin oranssia kynsilakkaa! Voitin blogiarvonnasta oranssin kynsilakan ja aluksi ajattelin, että tämä lakka taitaa jäädä kokonaan käyttämättä. Ajattelin kuitenkin laittaa halloweenin kunniaksi oranssimustat kynnet ja täytyy sanoa, että pidin lopputuloksesta todella paljon! Lakkaus on ehdottomasti jopa koko vuoden kivoin tähän mennessä. Täytyy ryhdistäytyä ja alkaa tekemään useamminkin kivoja lakkauksia. Laadukkailla, hyväpigmenttisillä ja nopeasti kuivuvilla lakoilla lakkaus ei edes vie aikaa erityisen paljon.

 Jonkun pitäis hoitaa kynsinauhojaan paremmin...

Oranssi lakka on siis arvonnassa voittamani Rimmelin 60 Sconds -kynsilakka sävyssä 403 Oragasm. Musta lakka on Essien kynsilakka sävyssä Licorice. Päätin kunnioittaa sormussormea ja laittaa siihen mustaa oranssin sijasta. Muut vasemman käden kynnet ovat oransseja ja oikeaan käten pistin päinvastaisen lakkauksen. Kolmeen keskimmäiseen sormeen kokeilin kynsien kärkeen ensimmäistä kertaa Beauty Bayn kesäalesta tilaamaani China Glazen De-Light -hilelakkaa.Nyt, kun käytin samalla kertaa halpislakkaa ja laatulakkaa laatueron huomasi todella selvästi. Essien lakkaa ei tarvinnut laittaa kuin yksi kerros ja koko kynsi oli musta. Lakka kuivui kovaksi todella nopeasti. Rimmelin lakkaa piti ensinnäkin lisätä kaksi kerrosta ja se jäi todella pitkäksi aikaa sellaiseksi pehmeäksi, vaikka lakan nimikin viittaa npeaan kuivumiseen. Pesin kädet noin puoli tuntia lakkaamisen jälkeen, jolloin oikean käden nimettömän kärjestä lakat lähtivät käsiä kuivatessa (vasemman käden oranssit olivat ehtineet kuivua pidempään, joten ne pysyivät paikoillaan). Tuo ei voinut johtua kimallelakastaan, sillä tuo kynsi oli ainoa, missä muutosta tapahtui. En tietysti odotakaan viiden euron lakan olevan laadultaan yhtä hyvää kuin 15 euron lakan, mutta en ole ennen huomannut eroa näin selkeästi.

Olen kyllä todella tyytyväinen näihin kynsiin ja lupaan alkaa lakkailemaan kynsiä kivasti useamminkin. Mulla on kuitenkin lakkoja melko paljon, joten miksi en ottaisi niistä kaikkea hyötyä irti. Saa nähdä, tuleeko oranssille lakalle käyttöä uudelleen ennen seuraavaa halloweenia. Vaikka nämä kynnet onnistuivatkin, ei väri siltikään ole lempvärini :D

Onko sulla jotain inhokkiväriä? Pystytkö käyttämään sitä vaatetuksessa, meikeissä, kynsissä tai sisustuksessa siitä huolimatta, ettet pidä siitä :)

----------
Ps. Beauty Highlights -blogissa on huikea arvonta! Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä palkintona on The Body Shopin Spa Of The World -tuotteita :)

2 kommenttia:

 1. Näyttää tosi hyviltä noi kynnet ja värit sopii Halloweeniin ihan täydellisesti :) Essien lakat on kyllä tosi laadukkaita ja itsekin oon nyt huomannut muutaman kerran ihan selkeästi sen eron, jos käyttää jotain muutaman euron halpaa lakkaa tai sitten tollasta vähän arvokkaampaa.

  Mun inhokkivärini on sellanen tietynlainen keltainen, vähän sinapinkeltaista kirkkaampi :D Ja ai että mä olen joutunut nyt koko syksyn käyttämään sen väristä paitaa silloin tällöin koulussa, kun meillä on ollut sellaisia "projektitöitä" ja muiden on pitänyt tunnistaa ja erottaa meidät :D Se väri ei sovi mulle sitten yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :)

   Taidan tietää millaisesta keltaisesta puhut. Yök :D Keltainen on ylipäätään vähän hankala väri ja sopii aika huonosti kalpeille ihmisille ja me Suomalaiset yleensä ollaan melko kalpeita. Keltanen ei tosiaan ole myöskään suosikkiväreäni, mutta koska suosikkijääkiekkojoukkueeni pelaa sinikeltaisessa asussa, olen armollisempi keltaista kuin oranssia kohtaan :D Täytyy silti sanoa, että jos hommaan Lukon pelipaidan, otan todellakin sen sinisen vaihtoehdon!

   Poista

Kiitos!