6. marraskuuta 2015

Marraskuun LivBox

...ja melkein elämäni viimeinen LivBox. Ei sen takia, että boxeihin oli laitettu liukuvoidetta :D Mietin tilauksen keskeyttämistä jo ennen marraskuun boxin tuloa. Olen vain kyllästynyt saamaan boxista tylsää markettikosmetiikkaa ja joka kuukausi sitä saamarin Lumenea. Lumene on mielestäni ihan huippu merkki, ei siinä mitään! Ärsyttää vain, että sitä pitää tunkea väkisin boxiin joka ikinen kuukausi. Lisäksi boxissa tulee paljon ei-eläinkokeetonta. Kokeilen toki nämäkin tuotteet, mutta en ostaisi niitä uudelleen.


Toisaalta yritän katsoa boxia positiivesta näkövinkkelistä. Tylsän markettikaman ohessa boxista on paljastunut hyviäkin juttuja (ja myös hyviä markettijuttuja!). Olen tilannut boxin heinäkuusta lähtien ja ainakin pari juttua on osoittautunut niin hyväksi, että ostan uudelleen. Moni tuote on taas pitkäkestoisempi ja vaikka en ostaisi uudelleen, on niistä iloa pitkään.

Harkitsin eläinkokeettoman Petit Vour boksin tilaamista Jenkeistä, mutta se tulisi turhan kalliiksi. Postikulujen ja alvin jälkeen boksi maksaisi melkein yhtä paljon kuin sisältökin. Mielestäni yksi boksien hienous on se, että boksin sisältö on arvokkaampi kuin sen hinta! Olin jo melkein painamassa peruuta painiketta pari pivää sitten LivBoxin sivuilta, mutta maltoin vielä mieleni. Voisin tilata boxia siihen asti, että saan lunastettuaa pisteillä ensimmäisen ilmaisen boxin. Sen jälkeen katson tilannetta uudelleen ja mietin tuota Petit Vouria :)

Mennään marraskuun LivBoxiin, joka oli aika isokin pettymys. Ei sen liukkarin takia (jota mulle ei edes tullut) vaan sen takia, että boksissa oli niin paljon toistoa verrattuna edellisiin. Muutenkin boxi oli mielestäni todella tylsä ja teema ihan mitäänsanomaton (toiveita, siis mitä? eikö tän tarkoitus olisi löytää tuotteita, joita ei itse tulisi testattua?). Alla nopeat ennakkotunnelmat tuotteista.

Head & Shouldersin hilseshampoo ei oikein nappaa, sillä mulla ei ole hilsettä. Mieskin ajelee päänsä kaljuksi, joten en voi tätä hänellekkään antaa. Kai tämä menee sinne salikassiin, mutta melkoisen tylsä tuote. Siis oikeasti, kuinkakohan iso osa LivBoxin tilaajista kärsii hilseestä? Ja ne jotka kärsivät, osaavat varmasti ostaa hilseshampoota itsekin... Shampoota tulee muutenkin suht usein boxista.

Herbinan kasvonaamio on ihan ok, mutta ei sovi omalle iholleni. Rehellisesti sanottuna slle liukkarille olisi ollut enemmän tarvetta. Kyllähän mun iho talvella kuivuu, mutta suurin ongelma on silti epäpuhtaudet. Vähän ihmetyttää, että miksi LivBox oli jaotellut tämän tuotteen iän perusteella (vanhoille liukuvoidetta, nuorille naamiota). Eikö olisi ollut järkevämpää pistää naamio niille, joilla on kauneusprofiiliin rastitettu kuiva tai normaali iho, ja lopuille sitten se rfsu:n tuote. Muutenkin sain kosteuttavan naamion LivBoxista kaksi kuukautta sitten (Glamglow), enkä ole sitäkään vielä ehtinyt käyttää.

Labellon sävyttävä huulirasva on kyllä tylsä tuote, mutta tulee varmaan satunnaiseen käyttöön. Mulla on jonkin verran sävyttäviä huulivoiteita ja Labello ei pysty kilpailemaan suosikkini, eli Burt's Beesin kanssa.

Richin hiusöly on varmasti hyvä tuote, mutta en ollut tästä erityise innoissani. Boxista tuli syyskuussa viimeksi hiusöljy. Tosin se Cutrinin öljy ei ollut mielestäni kovinkaan hyvä, tätä kohtaan ovat odotukset vähän kovemmat. Salikassiin!

Nivean silmämeikinpoistoaine tuli oikeasti tarpeeseen. Silmämeikinpoistoaineeni vetelee viimeisiään ja olisin hommannut uuden ihan pian. Nyt ei tarvitse ja säästyy muutama euro :)

Lumenen BB-voiteesta olen sinänsä ihan innoissani. Mulla on ollut tarvetta sävyttävälle päivävoiteelle niille päiville, kun on todella kova kiire meikin kanssa. BB-voide ajaa kyllä saman asian. Tylsän tästä tuotteesta tekee kuitenkin se, että viime kuun boxista tuli Lumenelta kevyesti peittävä meikkivoide. Jokin värikosmetiikkatuote olisi ollut kivempi, tai sitten tämä tuote oltaisiin voitu säästää vaikka alkuvuoteen...

Jordanin hammaslankaimet ovat ihan jees, mutta mulla on hammaslankaimia jo. Oon aika laiska lankailemaan hampaita, täytyy näiden myötä ottaa ryhtiliike :)

Calvin Kleinin tuoksunäyte ei ollut erityisesti mieleeni. Menee eteenpäin.

Semmoiset ajatukset marraskuun LivBoxista. Musta tuntuu, että postaus meni lähinnä haukkumiseksi :D Mutta olihan boxi kokonaisuutena ihan hyvä. Tuotteita oli monipuolisesti eri kategorioista. Silti tässä boxissa oli liikaa toistoa viime kuukausiin verrattuna.

Mitä mieltä olit Marraskuun LivBoxista? :)

2 kommenttia:

 1. Muakin kieltämättä välillä ärsyttää se, että Lumenea laitetaan jokaiseen boksiin, vaikka yleensä Lumenen tuotteista pidänkin. LivBoxin tuotemerkkeihin kuuluu kuitenkin hirmuisesti erilaisia niin sen Lumenenkin voisi jättää joskus hetkeksi rauhaan :D Muakin vähän ihmetytti toi hilseshampoo, olisi ollut kivempi saada sen tilalle sitten vaikka ihan tavallinen shampoo.

  Ai toi jaottelu liukkarin ja kasvonaamion välillä oli tehty iän perusteella? Mä jotenkin oletin, että siinä olis just katsottu sitä kauneusprofiilia ja sen mukaan tehty valinta kumman tuotteen lähettää. Fiksumpaa se ainakin olis ollut niin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumene on ihan huippu merkki, mutta olisihan kotimaisia merkkejä muitakin laittaa sinne boksiin. Ei ainakaan missään tietämässäni jenkkiboksissakaan tule samaa merkkiä joka boksissa.

   Hilseshampoo oli kyllä vähän kumma juttu, kuten oli liukkarikin. LivBox vastasi Facebook-sivuillaan, että jaottelu oli tehty iän perusteella. Itse voin tuota vielä käyttää talvella, mutta eihän tuo sovi välttämättä ollenkaan jollekin aknesta kärsivälle. Mun mielestä olisi parempi, jos sekaihoisille ja rasvaisille olisi pistetty joku tuote Herbinan Energy Boost sarjasta :)

   Poista

Kiitos!