20. marraskuuta 2015

Chocolate bar - Juhlalookit

Too Facedin Chocolate Barin juhlalookin ovat olleet valmiit jo hetken, mutta halusin julkaista arkilookit ensin. Arvostelu paletista löytyy täältä ja ja arkilookit täältä. Pahoittelen heti alkuun sitä, että kuvat voisivat olla paremmat. Yleensä kun meikkaan itseäni juhlakuntoon, olen nyt syksyisin ja talvisin valmis vasta pimeällä. Olen siis joutunut kuvaamaan pari ensimmäistä lookkia vessan kellertävässä valossa. Se sattuu kuitenkin olemaan kirkkain ja tasaisin valo, mitä meiltä meiltä sisätiloista löytyy.

Gold Eys Red LipsTämä meikki on meidän hääpäivältä ja huulilla on tietysti ainoa oikea hääpäivänämme pidettävä huulipuna eli NYX:in Matte Lipstick sävyssä Perfect Red, jota pidin myös häissämme. Huulipuna on tässä meikissä keskeisessä osassa ja silmämeikki vain tukee huulia. Halusin kuitenkin myös silmiin glamouria, joten valitsin kultaisen luomivärin.

Liikkuvalla luomella on kultainen upea Creme Brulee ja sisänurkkaa syventää Haute Chocolate. Luomivakoon on käytetty vaaleanruskeaa mattasävyä Milk Chocolate sekä tummanruskeaa Triple Fudgea. Kulmaluun korostuksessa on käytetty White Chocolatea ja hyvin kevyesti Champangne Trufflea, jota on myös kevyesti sisänurkan korostuksessa.


Gold and violet

Eniten vaikeuksia tuottava sävy koko paletissa oli varmasti Candied Violet. Sävy on ihana, mutta mä en osaa käyttää kovin värikkäitä luomivärejä. Näin kuitenkin tämän ihanan kuvan Pinterestissä, josta sain inspiraation tähän lookiin. Johan oli violettikin helpompi käyttää!
Ihan yhtä upealta ei mun tekemä versio näytä, enkä käyttänyt ihan kaikessa samoja värejä. Kulmaluulla on White Chocolatia, luomivaossa Semi Sweet, jota häivyttelin muistaakseni Milk Chocolatella ja silmän ulkonurkassa Triple Fudge. Liikkuvalla luomella on Creme Brulee ja ulkonurkassa vielä Haute Chocolate. Alaluomella on ihan ripsirajassa tummanturkeaa Triple Fudgea ja vähän isommalla alueella Candied Vieloteia, jota tosin käytin kuvaa maltillisemmin. Silmän sisänurkassa tuttuun tapaan Champagne Trufflea.

Kokeilin elfin glittermäistä silmänrajausta, mutta joo... Ei se näyttänytkään ihan niin kivalta kuin ajattelin. Ripsien kärkiin se tosin toi kivaa säihkettä. Huulet halusin pitää neutraalina ja niissä on NYX:in Butter Lipstick sävyssä Pops.


Smoky Brown  

Kuva on otettu ulkona oikein harmaalla ilmalla kun alkaa jo hämärtää, joten näytän todella kalpealta.

Mä pidin halloweenina meikin vähän hillitympänä kuin moni muu bloggaaja, mutta kyllä mulla tässä silmämeikki on normaalia tummempi. Ja mä en kauheasti pidä tästä meikistä. Tällainen smoky eye meikki, jossa liikkuvakin luomi on tumma, ei vaan ole mun juttu. Tää valo saa muutenkin koko naaman näyttämään kulahtaneelta. Meikissä on käytetty lämpimiä sävyjä, vaikka se ei siltä näytäkään. Olisin myös voinut varjostaa voimakkaammin, mutta pelkäsin övereitä. Tällaistakin siis paletista saa aikaan...

Meikissä on käytetty liikkuvalla luomella ja alaluomella Hazelnutia ja silmän sisänurkassa ja alaluomen sisäosassa tummaa kimaltelevaa Gilded Ganaghea. Kulmavakoa varjostin matalla tummanruskealla Triple Fudgella, jota häivyttelin vaaleansukealla Semi Sweetillä. Kulmaluu on korostettu White Chocolatella ja silmän sisänurkka theBalmin Mary-Lou Manizer highlighterilla. Olisin halunnut tehdä sumuisen rajauksen, mutta eikös rajauskynä jäänyt kotiin (oltiin halloweenina appiukolla Suonenjoella). Piti siis tyytyä nestemäiseen eyelineriin. Vesirajaan sen sijaan yritin saada tummuutta luomivärillä...

Ainut, mistä tässä meikissä pidän, on huulikiilto. Kyseessä on siis theBalmin Read My Lips kiilto sävyssä Ka-Bang! Tuo on ihana kimalteleva pronssin sävy.

Alla vielä tilannekuva otettuna sisätilan keltaisesta valosta. Tässäkin kuvassa valo vääristää, mutta meikki näyttää sentään lämpimältä, niinkuin se olikin.


Vamp

Kuten arkilookeissa, myös juhlalookeissa viimeinen look on mun lemppari! Tein tämän meikin Jarkko Niemisen The Final Nightiin. Alla oleva kuva on otettu profiilikuvaksi puhelimen etukameralla, joten se ei ole tarkin mahdollinen. Siinä kuitenkin mun ihon sävy näyttää siltä, millainen se oikeasti on. Ei mitenkään kovin kalpealta ja vaikka ihoni sävy taittaa enemmän lämpimään, se ei ole keltainen kuten noissa vessakuvissa.


Tässä lookissa liikkuvalla luomella ja alaluomen sisemmällä puolella on suosikkisävyäni koko paletista, eli persikkaista hohtavaa Marzipania. Ulkonurkassa on hyvin kevyesti tummaa luumuista kimaltelevaa Black Forest Trufllea. Luomivakoa varjostin burgundyllä Cherry Cordialilla, jota on myös alaluomella. Häivyttelin Salted Caramelilla, kulmaluulla mitäs muutakaan kuin White Chocolate ja sisänurkassa Champagne Trufflea. Kissarajaus, vesirajaan helmiäisvaaleaa kynää ja irtoripset kruunaamaan kokonaisuus.

Mä en nyt muista mitä poskipunaa käytin, mutta huulilla on NYX:in Matte Lipstick upeassa sävyssä Siren. Mä rakastan tätä punaa!
Sellaisia meikkejä sain Chocolate Barista ja tämä paletti tulee kyllä olemaan aktiivisessa käytössä vastaisuudessakin, niin arkisin kuin juhlana. Voi olla, että keväällä paletti jää vähän pienemmälle käytölle, jos mieleni alkaa tehdä kylmiä, neutraaleja ja raikkaita sävyjä. Tällä hetkellä paletti on kuitenkin mun ehdoton suosikki.

2 kommenttia:

 1. Tuo paletti on kyllä aikas herkku! Tarvitsen oman Marzipan-luomivärin...!
  Lookit on myös tosi kivoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan tätä palettia ja Marzipan on mun suosikki :) Kiitos!

   Poista

Kiitos!