29. marraskuuta 2015

Viikon ostokset

Tässä tulee itseasiassa sekä tämän että viime viikon ostokset. Viime viikolla uusia ostoksia tuli kaksi ja tällä viikolla yksi, joten katsoin järkevimmäksi yhdistää nämä postaukset.Bongasin Too Facedin Return of Sexy -luomiväripaletin huutonetissä ja olihan mun pakko ostaa se itselleni, kun lähes uudenveroisen paletin sai huomattavasti uutta edullisemmin. Tämän sain jo viime viikolla, kun treffasin myyjän kanssa nopeasti Tampereen rautatieasemalla. Alkuperäinen omistaja on ostanut paletin Sephorasta, paletti oli jäänyt käyttämättä ja nyt se sai uuden rakastavan kodin. Tämä paletti on ollut mun haavelistalla, mutta tarve ei ole ollut mitenkään akuutti. Nuo keskimmäiset violetin sävyt ovat upeita! Paletin mukana tuli Too Facedin silmänrajauskynä mustana. Itselläni tämä onkin jo tummanruskeana. Uutena ostettaessa paletin mukana tulee vielä matkakokoinen silmämeikinpohjustusvoide.

Koska keskiviikkona oli Katariinan nimipäivä, päätin ilahduttaa itseäni nimpparilahjalla. Kaikkia tekosyitä sitä keksii, minkä piikkiin laittaa uudet kosmetiikkaostokset. Ostin siis Urban Decayn Travel Size Set of Five Cosmic -silmänrajauskynäsetin. Valkoinen rajauskynäkynä UD:lta on pitänyt hankkia joka tapauksessa ja meinasinkin ostaa sen jo alkukuusta. Onneksi maltoin mieleni niin kauan, että tämä setti tuli myyntiin. Koska kynäsetti on kausituote ja limited edition, yritän saada tästä arvostelun tehtyä jo ensi viikolla.

Haluaisin tehdä hiuksiin laineita, mutta mulla ei ole ollut niihin sopivaa muotoilijaa. Kihartimeni on liian pieni ja suoristusrautani ei oikein sovellu laineiden tekoon. Kävimme jo alkukuusta mieheni kanssa Gigantissa katsomassa soundbaria ja mä olin päättänyt hankkia myös Remingtonin Silk Ultimate Stylerin. Tätä ei Tampereella ollut ollenkaan, joten muotoilija tilattiin jostain muusta myymälästä. Toimitusajassa meni yli viikon ilmoitettua pidempään, mutta onneksi muotoilija on nyt kotona. Vielä kun saisin aikaiseksi muotoilla tällä hiuksia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!