22. marraskuuta 2015

Kauneusblogien ihanat arvonnat

Tällä hetkellä on monessa lukemassani blogissa meneillään arvonta. Tässä pieni listaus ihanasta arvontatarjonnasta :) Palkinnot ovat huikeita, joten käypäähän ihmeessä osalistumassa, jos jokin arvonta on mennyt ohi.

 pinterest


Arvonnassa voi voittaa valitsemansa tuoksun Kenzon uudesta TOTEM-sarjasta. Osallistuaksesi arvontaan sinun pitää kertoa, mikä kolmesta TOTEM-tuoksusta houkuttelisi sinua. Itseäni houkuttelisi eniten keltainen sitrustuoksu. Arvonta päättyy 30.11. klo 23.59.


Jouluarvonta on leikkimielinen pieni visa, jossa arvontalipukkeita saa oikeiden vastausten perusteella. Arvonnassa on palkintoina kaksi kosmetiikkapakettia, jotka sisältävät esimerkiksi Victorias Secretiä. Arvontaan osallistuakseen pitää olla blogin julkinen lukija. Arvonta päättyy itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 23.59.


Tässä arvonnassa on palkintona ihan huikea joulukalenteri, jossa on joka päiväksi yksi Minnan valitsema tuote. Arvota päättyy 24.11. klo 23.59.


Palkintona kaksi kosmetiikkapakettia, joista toisessa on ihanaa mineraalimeikkisarjaa Lily Loloa. Osallistuaksesi sinun pitää olla blogin julkinen lukija. Arvonta päättyy 30.11. klo 18.00.


Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee kertoa, että mikä on ollut vuoden paras kosmetiikkaostoksesti. Palkintona on paketti Lumenen meikkejä, sisältäen muun muassa uusia True Passin Lip Coloureja. Arvonta päättyy 26.11.


Jouluarvonnan palkintona on kosmetiikkapaketti sisältäen muun muassa suosikkimerkkiäni Too Facedia. Osallistuaksesi sinun pitää olla blogin julkinen lukija. Arvonta päättyy 5.12 klo 22.00

Sellaisia ihania arvontoja. Mullakin on suunnitteilla arvonta tänne blogiin, mutta sen aika tulee vähän myöhemmin, itseasiassa ensi vuoden puolella. On ihanaa, kun bloggaajat järjestävät arvontoja ja että palkinnot ovat niin vaihtelevia. Toivottavasti arpaonni suosii mua edes yhdessä arvonnassa, mutta saapa nähdä :)

4 kommenttia:

  1. Arvontoja on kyllä kiva järjestää ja kiva niihin on myös osallistua! Mä en ole koskaan tainnut voittaa mitään tällaisista arvonnoista, mutta ehkä se onni joskus suosii muakin :D Toivottavasti arpaonni suosii sua jossain noista arvonnoista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odotan innolla sitä, että järjestän omassa blogissa ensimmäisen arvonnan. Toivottavasti suakin suosii arpaonni! Arvontavoitot ovat usein sellaisia, mitä ei itse tulisi hankkineeksi. On kiva päästä kokeilemaan sellaisia tuotteita :)

      Poista

Kiitos!