15. joulukuuta 2015

Joulukuun LivBox

Sain oman joulukuun LivBoxini vihdoin ja viimein tänään. Lähi-Prismamme pakettiautomaatti on ollut nyt joulun alla täynnä joka päivä, joten boksi tuotiin mulle kotiovelle asti. Viettelen tänään vapaapäivää, joten pystyin ottamaan boksin jo päivällä vastaan. Vähän silti meni postilla plörinäksi tämäkin homma. Ensin he antoivat mulle kellonajaksi 9-12 ja lopulta boksi tuli ehkä siinä 12.30 aikaan. Ei siinä mitään, koska mulla tosiaan on vapaapäivä, mutta luulisi nyt hyvänen aika kolmen tunnin sovitun aikahaarukan riittävän :D Jos olisi vaikka yhdeltä alkava työvuoro, niin eihän aika riittäisi paketin odotteluun...



Mulla on ollut jo pitkään tiedossa boksin sisältö, sillä olen kurkkinut sen muiden blogeista jo heti boksin ilmestyttä. Mitenkään turhaan innoissani en boksia odottanut. Olen lukenut monen olevan pettynyt tähän boksiin ja jopa vuosien pitkäaikaistilaajien irtisanoneen boksinsa. Enkä kyllä ihmettele miksi. Tälläkin kertaa boksi oli suoraan sanoen täynnä tylsää markettikamaa, vaikkakin näistä jotkut tuotteet ovat itselleni ihan mieluisia.

Toinen juttu on, että boksin täysikokoisten tuotteiden arvo on yhteensä 21,94 euroa (en jaksa alkaa laskemaan näytteiden arvoa, mutta huomioiden tuotteet joista näytteet tuli, ei niistä montaa euroa tulisi kuitenkaan...), joka on vain vitosen boksin ostohintaa enemmän (mä maksan sen 16,90 euroa). Luulisi, että boksin suosion kasvaessa ja vielä tilaajahintojen noustessa olisi varaa panostaa laatuun, mutta ilmeisesti ei ole... Nopealla googlettelulla löysin Dixin postauksen joulukuun boksista kolme vuotta sitten, jolloin boksin arvo oli 58,76 euroa ja tuolloin boksi maksoi 13,90 euroa. Boksin arvo oli siis yli 45 euroa korkeampi, kuin siitä maksettu hinta. Mitä on tapahtunut, että boksin arvo on suorastaan romahtanut? Tulee väksinkin mieleen, ettei LivBoxin tarvitse enää panostaa sisältöön, kun boksi on niin suosittu.

Näistä seikoista johtuen mäkin irtisanoin boksini tänään. Mun tosiaan piti jatkaa tilausta, kunnes saan lunastettua ilmaisen boksin, mutta en kaipaa enää kaappeihini ainuttakaan hammastahnaa, hilseshampoota, halpishuulivoidetta jne. :( Käydään nyt kuitenkin läpi joulukuun boksin silältö, joka oli ihan ok.






On ihan helkkarin tylsää saada LivBoxista hammastahnaa, mutta Colgaten MaxWhite One on onneksi mun suosikkihammastahna. Tästä kirjoitin juuri viimeisessä postauksessa, joka oli siis Marraskuun roskat. Tykkään tästä, sillä säännöllisellä käytöllä hymy vähän kirkastuu (ei siitä mitään jenkkihymyä silti tule, siihen tarvitsee rankemmat valkaisut) ja mikä parasta, tämä ei värjää lavuaaria siniseksi! Lauren Curtiskin käyttää Colgaten vastaavaa hammastahnaa. En ole tuota Laurenin käyttämää nähnyt Suomessa, mutta tämä on aika lähellä. Voi toki olla, että tuossa Laurenin käyttämässä on jokin ainesosa, mikä on EU:ssa kielletty. Mene ja tiedä... Anyway, tämä on hyvä hammastahna :)

Palmoliven suihkugeelinäyte tulee mukaan etelänmatkalle, jonne lähdemme sunnuntaina. Ei tämä kyllä mitään erikoisen hajuista ollut. Mun mielestä on jotenkin huvittavaa, että muutaman euron suihkarista laitetaan näytekoko täysikokoisen sijasta, vaikka kätevähän tämä sinne matkalle on...

Laveran Glossy Lips -huulikiilto on ehdottomasti boksin kivoin juttu, mutta olisin halunnut ruskean Almond Kissin sijaan sellaisen pinkin version. Yleisesti käytän ruskeaa huulimeikkiä enemmän kuin pinkkiä, mutta vaihtelun ja tulevan kevään myötä pirteämpi väri olisi miellyttänyt enemmän. Aluksi mulle tuli tästä mieleen omistamani theBalmin Read My Lips / Pretty Smart -huulikiilto sävyssä Ka-Bang!, mutta tämä Laveran on selkeästi kylmemmän ruskea. Tällaista sävyä mulla ei ennestään olekaan, joten vaikka aluksi ajattelin laittaa tämän eteenpäin, aion ehkä sittenkin pitää tämän.

Natusan -käsivoide. Huoh, tylsää ja tämä haisee ihan mummolle. Mulla on The Body Shopilta pari oikein hyvää käsivoidetta, joita käytän oikein miellelläni. Tämä menee miehelle, jonka raksakädet vaatisivat tiheämpää rasvausta. Toivottavasti häntä ei haittaa mummontuoksuiset kämmenet... Hänen työautossaan on kyllä Emännän käsivoide, joka ei sekään turhan kovassa käytössä ole.

Cutrinin hilseshampoo... Taas hilseshampoota, vaikka ainakin mä kerroin viime boksin palautteessa, että en toivo hilseshampoota boksista. Saas nähdä, että mitä tälle teen...

Avenen anti-wrinkle -yövoide on ihan jees, sillä mä olen tosissani alkanut harkita ryppyjä ennaltaehkäisevien tuotteiden käyttöön ottamista. Lähinnä olen kyllä ajatellut seerumia, mutta kiva nähdä, että miten tämä käyttäytyy ihollani. Mulla on otsassa yksi isompi juonne ja silmien ympärillä pieniä. Jotenkin tuntuu hölmöltä miettiä ryppyjä vasta reilu parikymppisenä, mutta minkäs niille voi. Botoksia en edes harkitse ennen, kuin siihen keksitään inhimillisempi testausvaihtoehto.

Lisäksi pitkäaikaistilaajat saivat näytetuotteita Philosphyltä. Ihan kiva, mutta olisi ollut vähän kivempaa laittaa kolmen näytteen sijasta yksi täysikokoinen tuote. Se ei välttämättä olisi ollut kaikille sopiva, mutta silti paljon näytepussukoita yleellisempää. Näytteitä varmasti saa ihan Sokokselta kysymällä...

Boksista tuli lahjana myös Iberon hiusvalkki. Ihan kiva, mutta ei tämä ruskea väri ole välttämättä mun vaaleille hiuksille paras mahdollinen.

Ja Cocovin raakasuklaata. Maistoin tätä makeanhimossa saman tien ja hyi olkoon, minkä makuista tämä oli. Mä oon pystynyt vähentämään sokerin ja keinotekoisten lisäaineiden käyttöä todella paljon siitä, mitä se joskus oli. Joskus mussuttelin karkkia lähes päivittäin, kun nykyisin voi mennä viikkojakin ilman. Muutenkin pidän ruokavaliotani suht monipuolisena ja terveellisenä ( joskin alkoholia menee välillä viikonloppuisin :D ). Mutta... Jos mun joskus tekee mieli suklaata, niin kyllähän mä nyt piru vie ostan mielummin sen rasvaisen ja sokerisen maitosuklaan kuin tällaisen superpahanmakuisen tumman raakasuklaan. Joku voisi tästä tykätä, mutta en minä. Muutenkin mun suhtautuminen herkkuihin on nykyisin se, että pääasiassa syön puhtaasti ja terveellisesti ja silloin harvoin kun tekee mieli herkutella, niin ostan jotain oikeasti hyvää.

LivBoxista tuli myös ruutu+ palvelun katseluoikeus, jota odotin innolla. Valitettavasti se ei kuitenkaan koske urheilua, joten pettymys ja turhake tuokin lippulappunen oli. Jääkiekkoahan ruudusta tulee katsottua, mutta ei koskaan leffoja tai hömppäsarjoja...

Mulle tämä boksi oli melkoinen pettymys ja tuntuu, että koko postauksesta tuli ihan negatiivinen :( Oli tässä kuitenkin hyvät juttunsa,päällimmäisenä tuo Laveran huulikiilto.

Mitä mieltä olit joulukiin LivBoxista?

10 kommenttia:

  1. Joo mä en yhtään ihmettele, että niin monet on lopettaneet boksin tilaamisen. Ihan liikaa toistoa ja just tollasia käsivoide ja hammastahna tyyppisiä tuotteita. Onhan ne toki tarpeellisia ja niitä kuluu, mutta kosmetiikka on kuitenkin niiin laaja käsite, että luulisi löytyvän välillä jotain muutakin :D Mua oikeesti vieläkin ärsyttää toi hilseshampoo, siis mitä ihmettä?? Sen viimekuun hilseshampoon nyt jotenkin käsitti, vaikka senkin tilalle olisin toki toivonut jonkun muun shampoon, mille mullakin olisi ollut käyttöä, mutta oikeesti kahtena peräkkäisenä kertana hilseshampoo.. Joopajoo.

    Laveran huulikiilto oli ehdottomasti boksin paras tuote ja tykkäsin myös noista philosophyn näytekokoisista tuotteista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, boksista on kokonaan jäänyt pois kaikki ylellisyys ja luksus. Jos boksiin on pakko änkeä hammastahnaa tai huulirasvaa, niin voitaisiin edes valita joku vähemmän tunnettu tai vaikeammin saatavilla oleva merkki. Kun boksin idea on löytää uusia tuotteita, niin Pepsodentin ja Colgaten hammastahnat eivät oikein sytytä...

      Kiva kuulla, että tykkäsit huulikiillosta ja philosophyn näytteistä :) Musta vaan tuntuu jotenkin hölmöltä laittaa näyte "lahjaksi" pitkäaikaistilaajalle, mutta se on vain mun mielipde...

      Poista
  2. Saitpa boksin myöhään! Tuntuu, että aika moni nyt päätti tilauksensa. Saa nähdä reagoidaanko Livboxilla tähän mitenkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta en mä kovinkaan innolla tätä odottanutkaan :D Kyllä luulisi, että tähän reagoidaan, tai ainakin toivon niin. He ovat LivBoxilla myös varmasti tietoisia kriittisistä blogiteksteistä koskien tätä boksia ja boksin nykytasoa, joten kyllä heidän kannataisi panostaa bokseihin enemmän :)

      Poista
  3. Ihan masentaa tämän lukeminen :'D Ostin tosiaan mammalle tämän joululahjaksi.. Onneksi se saa kuitenkin muutakin! Odotin boksin olevan jotenkin todella jouluinen, koska kyllä Livboxilla varmasti tiedetään, että moni antaa sen lahjaksi jouluna ja muut avaa ennen joulua.

    Samaa mieltä noiden mättöjen syömisestä. Kiva sitten silloin tällöin vetää se kunnon suklaapatukka (tai levy!), kuin paskan makuista naama irvistellen :D Nää on niin muotia nyt ollut, että kaikki ihmeen proteiini- ja raakaherkut on noussut suosioon. Kerran koitin tehdä raakakakkua ja ikinä elämässäni en oo syönyt niin järkyttävää pskamössöä! En tiedä miten kaikki tuntuu aina rakastavan näitä outoja reseptejä, kuten proteiinipannarit -.- Mä en saa niitä koskaan maistumaan hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti lahjaboksista löytyy edes jokin mieleinen tuote :)

      Joo mä en ymmärrä myöskään tätä raakaruokatrendiä varsinkaan siinä kohtaa, kun puhutaan herkuista. Herkkujen pitäisi maistua hyvältä, ei paskslta :D Mielummin olen vaikka kokonaan ilman, kuin syön näitä "herkkuja". Se proteiinivanukas on myös aika outo ja lähinnä huvittava juttu. Ei tulisi mieleenkään maksaa lähes kolmeakymppiä siitä pienehköstä ja keinotekoisesta "superherkku" -pussista :D

      Poista
  4. Itsehän en ole koskaan Livboxia tilannut, vaikka välillä on kyllä houkuttanut. Jossain vaiheessa ostin aina jonkin boxissa olleen itseäni kiinnostavan (marketti)tuotteen, mutta nyt ei ole pitkiin aikoihin ollut mitään kiinnostusta herättävää plus toistoa tuotteiden osalta tuntuu olevan aivan liikaa, kuten hilseshampoot yms. Tuota hammastahnaa voisin tosin kokeilla (ellen ole jo kokeillutkin, ei ainakaan ole jäänyt mieleen). Olisin kyllä ollut tosi pettynyt minäkin tällaiseen boxiin.

    Samaa mieltä tuosta herkkujen nauttimisesta :) Esimerkiksi limsaa juon harvakseltaan ja silloin kun juon, niin aina kunnon sokeriversioita, en voi sietää light/zero/stevia limppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LivBoxin taso on kyllä laskenut huimasti ja tuntuu laskeneen jopa tämän puolen vuoden aikana, kun olen itse ollut tilaajana :( Lisäksi sitä toistoa on aivan liikaa...

      Varsinkin zero-cola on aivan hirveän makuista, vaikka sitä alkuperäisen makuisena mainostetaankin :D

      Poista
  5. Tilasin boxin puoleksi vuodeksi sen jälkeen, kun käytiin LivBoxilla yritysvierailulla koulun kautta. En kyllä tilaa uudestaan tuon jakson jälkeen, ajattelin ehkä kokeilla jotain ulkomaalaista versiota (esim. Glossybox).

    Varsinkin tää boksi oli täys pettymys. Ainoo kiva tuote oli tuo huulikiilto ja kiertoon menee sekin. Plääh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, että olet päässyt käymään LivBoxilla yritysvierailulla! :)

      Toivottavasti LivBox reagoi tähän bloggaajien boksitilausten lopettamiseen ja alkaa taas panostaa tuotteisiin enemmän.

      Poista

Kiitos!