14. tammikuuta 2016

Ensivaikutelma: Mineraalimeikki (BareMinerals Original) - Video

Esittelin viimeisessä ostosvideossa BareMineralsin Original -mineraalimeikkipohjan, josta multa pyydettiin pikaista arvostelua. Kokeilin meikkipohjaa ensimmäistä kertaa tiistaina ja kuvasin kokeilun videolla. Oli tosi hauskaa tehdä ensivaikutelma-video!


Käytätkö sinä mineraalimeikkejä? Mitä meikkipohjaa suosittelet? Entäs mitä pidit videosta, haluaisitko nähdä lisää ensivaikutelma-videoita? :)

4 kommenttia:

 1. Kiva video! mullakin on muutamainen Bare Mineralsin meikki ja oon kyllä tykänny kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit. Mun pitäisi tutustua myös merkin muihin tuotteisiin. Nestemäinen Bare Skin meikkivoide varsinkin kiinnostaisi, se vaan on aika hintavaa! :)

   Poista
 2. Oi tällaiset ensivaikutelmavideot on tosi kivoja! Oli tosi mielenkiintoista nähdä ja kuulla heti sun ensivaikutelmat tästä tuotteesta ja mitkä fiilikset sulla päivän mittaa tosta oli :) Mä oon nyt vähän kahden vaiheilla pitäiskö mun ostaa itsekin tollanen :D Toisaalta pelkään hieman pettyväni, varsinkin kun noi ei oo mitään ihan ilmaisia meikkejä, mutta toisaalta alkoi houkutella. No saa nähdä, mutta joka tapauksessa haluan jonkinlaista mineraalimeikkipohjaa päästä testaamaan, joko bareMineralsin tai sitten jonkin muun merkin :)

  Kiitos kun teit näin pikaisesti postauksen tästä mineraalimeikkipohjasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Kannattaa käydä katsomassa Turun Sokokselta, että olisiko siellä myös alennuksessa näitä. Tampereella meikkipohjia oli iso korillinen kympillä, tosin vaaleimpia sävyjä oli vähän niukasti. Muista merkeistä mua kiinnostaisi erityisesti Lily Lolo ja Jane Iredale, mutta onhan niitä monia muitakin merkkejä :)

   Poista

Kiitos!