23. tammikuuta 2016

Syksyn LivBox-tuotteet

Olen vihdoin ja viimein saanut testattua kaikki syys-, loka- ja marraskuun LivBox tuotteet. Tiedän, että tässä meni kauan, mutta halusin testailla tuotteita kaikessa rauhassa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Sitäpaitsi, osa tuotteista ei todellakaan olisi sopinut sekaiholleni syksyllä, joten niitä oli parempi testata nyt talvella ihon ollessa kuivempi.

Tein vastaavan postauksen myös heinä- ja elokuun LivBoxien tuotteista, sen voi käydä kurkkaamassa täältä. Ja varoitus vieä, että tämä postaus on ihan älyttömän pitkä!

Syyskuun LivBox (ennakkotunnelmat)

Syyskuun LivBox oli bloggaajaboksi ja ehdottomasti paras boksi, jonka itse viime vuonna tilasin (tilasin heinä-joulukuun). Bloggaajat olivat valinneet kivoja tuotteita, mutta LivBoxille tästä tulee miinusta, sillä peräti kaksi boxin tuotteista on tullut aikaisemminkin. Itselleni ei samoja tuotteita sattunut, koska en tilannut LivBoxia sen alkuaikoina. Harmittaa kuitenkin vanhojen tilaajien puolesta, sillä boksin olisi tarkoitus tarjota jotain uutta. Toisaalta myös bloggaajat olisivat voineet ottaa selvää, että mitä boksista on aiemmin tullut. Siihen olisi mennyt ehkä 15 minuuttia LivBoxin nettisivuilla... Enkä sano tätä mitenkään pahalla, tarkoitan vain että olen itsekin käynyt katsomassa sieltä vanhojen boksien sisällöt ihan mielenkiinnosta läpi ja se ei liian kauaa aikaani vienyt.

Trindin Nail Repair kynnenvahvistajasta olin oikein innoissani aluksi, mutta niin vain se on jäänyt vähälle käytölle. Tuote itsessään on hyvä ja tämä oikeasti kovettaa ja vahvistaa hauraita kynsiäni. Käytän kuitenkin mielellään kynsilakkaa ja kynsilakan alle tämä ei oikein sopinut (en edes muista miksei, kerran kokeilin boksin tultua). Ihan hyvä tuote, mutta jäänyt vähälle käytölle.

Cutrin Professional Premium Oil Treatment oli oikeastaan boksin ainoa pettmys, eikä tämäkään sysihuonoa ollut. Odotukset olivat vaan todellisuutta korkeammat. Omia superhuonokuntoisia hiuksiani tämä ei siloittanut tarpeeksi, mutta voi toki toimia vähän terveemmäälle tukalle. En tule toimeen tuotteen tuoksun kanssa ja pullo on ärsyttävä, sieltä kun ei meinaa saada tuotetta ulos. Tarkemmin olen kirjoittanut öljyhoidosta tässä postauksessa ja se pääsi myös syyskuun floppeihin. Hiusöljy kulkee itselläni salikassissa ja tulee kyllä käytettyä, mutta uudelleen en osta.

Dermalogican Daily Microfiliant -kuorinta oli alkutunnelmissa suosikkini boxista ja se on sitä edelleen. Kuorinta on todella hyvä ja tehokas, olematta kuitenkaan liian rankka kasvoille. Käyttötapa mietitytti aluksi, mutta siihenkin tottui nopeasti. Tästä saattaisin jopa ostaa sen täysikokoisen tuotteen vaikka 60 euroa maksaakin, sillä kuorinta on todella riittoisaa. Omasta näyteputelostani olen saanut ehkä vasta puolet kulutettua (toki olen käyttänyt muitakin kuorintoja).

Glamglow Thirstymud Hydration Treatment on noussut toiseksi suosikikseni ja pääsi jopa joulukuun suosikit -videoon. Olen käyttänyt tätä kosteuttavaa kasvonaamiota puhdistavien kasvonaamioiden jälkeen nyt talvella, kun ihoni on kuiva ja tarvitsee normaalia enemmn kosteutusta. Tämä kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja tuotteen tuoksu on ihana! Täysikokoinen paketti tätä maksaa viitisenkymmentä euroa, mutta mun alkoi silti tehdä mieli tutustua Glamglowhon paremmin. Valitettavasti Glamglow ei olekaan eläinkokeeton merkki (vientiä Kiinaan) ja vaikka kaikki hajuveteni ja hygieniatuotteeni eivät ole eläinkokeettomia, en koe tarvetta ostaa ei-eläinkokeettomia ihonhoitotuotteita. Eläinkokeettomia merkkejä ihonhoitoon on niin paljon eri hintaluokista (Lumene, Freeman, Montagne Jeunesse, Sebamed, The Body Shop, Dermalogica, Lush ja Philosohy ilmeisesti, noin nopeasti mietittynä). Matkani Glamglown kanssa päättyy siis toistaiseksi tähän, mutta hyvä tuotehan tämä on.

Carmexin huulirasva oli boxin ehdottomasti tylsin tuote, mutta toisaalta se on osoittautunut ihan kivaksi. Käytän tätä huulille iltaisin ja säännöllisesti käytettynä voide auttaa pitämään huuliani paremmassa kunnossa. Huulivoide kosteuttaa hyvin ja kihelmöi huulilla. Ei tämä siltikään niin suuria tunteita ole herättänyt, että hankkisin huulivoiteen uudelleen.

Lumene Blueberry kulmavaha oli ihan kiva yllätys, sillä kulmavaha multa oli uupunut. Kulmavaha on ollut lähes päivittäisessä käytössä boksista tulemisen jälkeen, mikä kertoo siitä, että tykkään vahasta. En kuitenkaan usko tämän olevan parasta kulmavahaa ikinä ja en usko ostavani tätä uudelleen. Vaha antaa vähän väriä kulmii, jos niissä ei ole kulmakynää ja pitää kulat hyvin paikoillaan, mutta ei ihan täydellisesti. Yleensä piirrän kulmat ensin kulmakynällä ja laitan tätä vahaa päälle, mutta superkevyinä meikkipäivinä käytän pelkästään tätä vahaa.

Lokakuun LivBox (ennakkotunnelmat)

Lokakuun LivBoxista mun ennakkotunnelmat olivat omien sanojeni mukaan "ihan jees", mutta jälkikäteen tämä osoittautui todella tylsäksi. Se kertonee jotain, että Vaselinen suihkittava vartalovoide oli suosikkituotteeni boksista... Boksissa oli hyvää monipuolisuus ja se, että sieltä tuli meikkituote. Tuo Skingain kollageenijuoma jäi nauttimatta, sillä jotain syystä se vaikutti ällöttävältä. Muutenkaan en oikein edes usko tuollaisiin. Ja vaikka tuote toimisikin, niin mistä minä sen voisin tietää yhden pussukan perusteella?

L'Occitane Almond Shower Gel oli itselleni pieni pettymys, sillä moni bloggaaja oli tätä hehkuttanut. Ihmettelin, että mikä tässä nyt sitten oli kaiken hypen arvoista. Tuotteen tuoksu oli mielestäni tylsä ja ei se edes vaahdonnut niin hyvin toivoin, ainakaan ilman pesusientä (geeli kulki mulla salikassissa, jossa en todellakaan pesusientä raahaa).

Vaseline Essential Healing Spray oli tosiaan suosikkini koko boksista ja sekin vähän kaksijakoinen tuote. Mä vihaan (vihaanvihaan VIHAAN!) vartalon rasvaamista ja jos ei ole pakko, niin mielummin en sitä tee, ainakaan joka suihkukerran jälkeen. Se vie aikaa, sotkee, selkään on hankala ylettyä yksin ja sitten pitää vielä odotella vaatteiden pukemista, jos operaation tekee aamulla/päivällä. Nyt talviaikaan mun on pakko rasvata ihoni, sillä muuten iho kutiaa niin, etten pysty olemaan. Vaselinen suihke on helppo käyttää, sitä saa helposti selkäänkin, se kuivuu suht nopeasti ja kosteuttaa myös tarpeeksi. Myös tuoksu on miellyttävä. Käytin tätä miehellekin ja hänkin piti tästä. Miinuksena tässä on se, että suihketta menee väkisinkin ohi välillä ja se sotkee silloin. Tätä saattaisin ostaa uudelleenkin (Siitäkin huolimatta, että käsittääkseni Vaselinea Kiinaan viedään. En tiedä kuitenkaan millään eläinkokeettomalla merkillä olevan vastaavaa tuotetta ja jos sellaiseen törmään, niin ostan heti!)

Pepsodentin White Now hammastahna oli mulle vanha tuttavuus ja aikoinaan vaihdoin tämän toiseen, koska hammastahna aiheutti mulle aftoja. Tuubi loppui multa juuri eilen ja koko tuubin aikana mulle ei tullut kuin yksi afta ja sekin todennäköisesti johtui jostain muusta kuin hammastahnasta. Jokin ainesosa on varmaan siis vaihtunut tai sitten itse en ole enää niin herkkä hammastahnoille. En kyllä tykkää tästä siltikään. Mä en huomaa näissä sinisissä hammastahnoissa mitään valkaisevaa vaikutusta mutta lavuaari menee ihan siniseksi. Mielummin käytän sitten sellaista hammastahnaa, joka auttaa pitämään pidemmän aikaa hampaat kirkkaina valkaisun jälkeen (en tosiaan ole huomannut yhdenkään valkaisevan hammastahnan oikeasti valkaisevan keltaisia hampaita).

Schwarzkopfin BB- ja CC-voiteet näin lyhennettyinä eivät herättäneet mussa boksin tultua oikein minkäänlaisia fiiliksiä, eikä herätä vieläkään. Tuotteet ovat ihan jees, mutta ei mitään maata mullistavaa. Moisture Kick BB on siitä kiva, että sitä voi laittaa kuivienkin hiusten latvaan ilman, että hiukset menevät likaisen oloiseksi. Omiin superkuiviin latvoihini se tuntuu toimivan jopa paremmin, kun tukka on kuiva. Molemmat tuotteet kulkevat parhaillaan salikassissa. Color Freeze CC-voide sisältää lämpösuojan, joka on kivaa omistaa myös matkakoossa. Olen muuten vähän kyllästynyt LivBoxissa siihen, että useimmiten tulevat hiustenhoito- tai muotoilutuotteet ovat joko Schwarzkopfia tai Cutrinia. Toivoisin vähän enemmän vaihtelua tähän merkkiasiaan. ( Hiustuotteissa merkkitajonta ei sentään ole niin yksipuolinen kuin meikeissä, sillä 90 % meikeistä tuntuu olevan Lumenea )

Lumenen Nude Perfection Glow Foundation oli kyllä totaalinen floppi. Ensinnäkin sävy (3) oli itselleni ihan liian tumma vähän ruskettuneenakin. Toiseksi meikkivoide ei ominaisuuksiltaan sopinut itselleni ollenkaan. Se ei peittänyt oikeasti mitään, vaikka en ihan älytöntä peittoa tarvitsekaan. Jos haluan vain kevyen meikkipohjan, niin mielummin käytän sävyttävää päivävoidetta tai BB-voidetta, kuin laitan erikseen kosteusvoidetta ja meikkivoidetta. Jos ihoni olisi aivan täydellinen, se ei koskaan punottaisi eikä siinä olisi ollenkaan epäpuhtauksia, niin ehkä sitten tämä meikkivoide voisi sopia itselleni.

Marraskuun LivBox (ennakkotunnelmat)

Marraskuun boksi oli mulle tullessaan pettymys ennen kaikkea toison takia. Huulirasvaa, kevyt meikkipohjatuote, kosteuttava kasvonaamio (toki tilaajat saivat eri versioita Glamglowsta) ja hiusöljy tulivat jo joko syys- tai lokakuun boksista. Jälkikäteen monet tuotteet ovat kuitenkin osoittautuneet mieluisiksi.


Lumenen Bright Now BB -voide on ollut suosikkituotteeni marraskuun boksista ja se pääsi myös saman kuun lemppareihin. Tämä on ollut todellinen pelastus kiireisinä aamuina, sillä itse voin laittaa tämän heti kasvoveden (sittemmin seerumin) päälle, kunhan silmänympäryksille laitan tämän alle voidetta. Tätä ei muuten vahingossakaan kannata laittaa silmiin, sillä omat silmäni kirvelevät ja vuotavat tästä BB-voiteesta todella voimakkaasti. Pysyvyys ei tässä ole kovinkaan hyvä, sillä ainakin itselläni alkaa iho kiiltelemään jo muutaman tunnin jälkeen sen verran, että joudun meikkiä korjailemaan. Ihan kiva tuote, mutta en vielä tiedä, ostaisinko uudelleen.

Herbinan Moisture Balance Kasvonaamio on parin käyttökerran perusteella ihan jees. Tämä tosiaan auttaa kosteuttamaan ihoa, mutta käyttökokemus ei ole yhtä miellyttävä kuin Glamglown Thirstymudin kanssa. Thirstymud tuoksuu tuhat kertaa paremmalta ja mielestäni antaa vähän pehmeämmän lopputuloksen. Herbinan naamion voi jättää myös yövoiteeksi, mutta itse en jättäisi tämän tuoksun takia. Tuoksu ei ole varsinaisesti paha, mutta ei erityisen hyväkään. Sitäpaitsi, nukun aina sellainen trikooputkilomyssy päässä niin, että se peittää silmäni, joten mikään yöksi jätettävä naamio ei tule kuuloonkaan. Tuskin ostan tätä uudelleen, mutta Glamglown ja Herbinan jälkeen alan ehdottomasti etsiä sitä itselleni oikeaa kosteuttavaa kasvonaamiota.

Jordanin hammaslankaimet olivat lisätuote boksiin ja ihan kiva sellainen, mutta oikesti, hammaslankaimia LivBoxista? Itselläni on jo sellainen Jordanin hammaslankainkeppi, mihin vaihdetään aina ne lankaimet. Nämä menivät miehelle, mutta yhtä testasin. Näissä on oikein miellyttävä raikas maku ja pidän lankainten terävästä päästä, joka toimii hyvin hammastikkuna. Itse otin yhden sellaiseen käyttöön, että availen sillä umpeen menneitä kosmetiikkatuubien reikiä (ainakin savinaamiot kuivuvat joskus niin, ettei tuubin suusta meinaa tulla mitään, niin tuohan on kätevä apu :D ). Näitä saatan hyvinkin ostaa itselleni sitten lisää, kun vanhat lankaimeni loppuvat. Olen tosin maailman huonoin hampaiden lankauksessa, mutta lupaan tsempata ihan purukalustoni hyvinvoinnin vuoksi. Ai niin, en osaa käyttää sellaista pelkkää lankaa, vaan tarvitsen nimen omaa tällaisia lankaimia, joilla saa takahampaidenkin välit helposti.

Head & Shouldersin hilseshampoo ihmetytti ja suorastaan ketutti, kun seuraavastakin LivBoxista tuli hilseshampoo (vielä kun tammikuun boksista tuli se kuivan pään hoitovoide, niin tuli lähinnä surkuhupaisa olo). Tämän shampoon otin mukaan joulun matkallemme Gran Canarialle ja siellä käytin tämän loppuunkin. Hilseominaisuudesta en osaa sanoa mitään, koska mulla ei hilsettä ole, mutta pesuteho tässä oli ihan jees. Tuoksusta en välittänyt. En ostaisi itse.

Labellon huulivoide on ollut toinen suosikkini boksista ja se pääsi joulukuun lemppareihinkin. Tätä käytän ns. kevyen meikin päivinä, sillä pidän väristä kovasti. Voide kosteuttaa myös vähän kuivahtaneita huulia, mutta tuskin tämä ihmeitä tekisi aivan todella rohtuneille huulille. Itse en tosin oletakaan sävyttävän huulivoiteen pelastavan oikeasti rohtuneita huulia, sillä mulle nämä ovat ennemmin meikkituotteita kuin hoitotuotteita.

Richin hiusöljystä en tykkää yhtään! Joku bloggaaja, en muista ketä, sanoi tämän tekevän tukan likaisen näköiseksi ja huomasin kyllä saman. Olen käyttänyt kyllä sellaisia arganöljyvalmisteita, jotka eivät saa tukasta lähmäisen näköistä, mutta tämä saa! Muutenkin öljy oli vähän plääh. Tuoksu ei miellyttänyt ja latvat tuntuivat vain liimautuvan yhteen, ei saavan kiiltoa ja pehmeyttä.

Calvin Klein Eternity Now tuoksu ei kyllä ole itseäni varten. Jos tuoksusta ei pidä, niin sitten ei pidä. Jokin tässä ei vain kolahtanut. Laitoin kuitenkin pieneen kippoon, johon kerään tuoksunäytteitä lähinnä koristeeksi.

Nivean silmämeikinpoistoaine unohtuikin aluksi koko postauksesta, koska se on unohtunut kuvastakin. Tuote on mulla nyt käytössä silmämeikinpoistoaineena ja ihan hyvin sillä silmämeikit lähtee. Mua ärsyttää vähän se, että pulloa joutuu ravistelemaan ennen käyttöä. Mielummin ostan seuraavaksi silmämeikinpoistoaineeksi sellaista, jota ei tarvitse ravistaa.Kuvassa vielä suosikkini syksyn bokseista

Kaikkiaan täytyy sanoa, että LivBoxin syksy oli todella laimea ja myös joulu- ja tammikuu jatkoivat samaa rataa (tammikuun boksia en onneksi itse edes tilannut). Siitä huolimatta tilasin helmikuun boksin, koska nyt LivBoxilla oli todella hyä myyntipuhe. Helmikuun boksiin luvattiin kaksi vai peräti kolme uutuutta ja yksi tuote, joka on aiemmin ollut vain ammattikäytössä (totisesti toivon, ettei sieltä tule uutuushammastahnaa tai muuta vastaavaa). Helmikuun boksia odotellessa siis ja kerron talven bokseista mietteitäni sitten, kun kaikkia tuotteita on testattu.

Mitä mieltä olit LivBoxin syksystä 2015? Mitkä nousivat suosikkituotteiksesi? :)

2 kommenttia:

 1. Glamglown naamio oli kyllä todella hyvä, se tuli käytettyä loppuun aika nopeastikin. Ehkä vähän harmi, sillä mielelläni olisin testannut sen myös näin talvella! Se tuoksu oli niin ihana<3 Samoin toi Dermalogican kuorinta oli ehdottomasti yksi suosikkini koko vuoden LivBoxeista :) Mä oon taas tykännyt tosta Richin hiusöljystä, se on toiminut mulla ihan hyvin eikä tehnyt hiuksista lähmäisiä. Se on jännä miten toiset tuotteet toimii toisilla, mutta toisilla ne taas on ihan kamalia :D Tosin tällä hetkellä toi ei riitä saamaan mun latvoja kuriin, kun ne on sen verran kuivat.

  Täytyy toivoa, että toi helmikuun boksi olisi oikeasti hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen vähän huono sanomaan, että kuinka hyvin se toimii oikeasti todella kuivalle iholle, sillä oma ihoni on vain vähän pintakuiva. Täysikokoinenkin purnukka on niin pieni ja kallis, että uudelleen ostamisen kynnys on varmasti monelle boksin tilaajalle valtava, vaikka tuote ihana onkin. Dermalogica on kyllä aivan huippu, sen voisin hyvinkin ostaa täysikokoisena :) Hiukstuotteet ovat samanlaisia kuin ihonhoitotuotteet, eli kaikki ei millään voi toimia kaikille. Kiva kuulla, että öljy on toiminut sulla :)

   Älä muuta sano! Jos boksi on oikeasti hyvä ja vielä maaliskuun myyntipuhe yhtä hyvä kuin helmikuun, niin ehkäpä jatkankin tilausta :)

   Poista

Kiitos!