17. tammikuuta 2016

Viikon 2 ostokset - Video


NYX:in Simply Irresistible Lip Creamista (sävy XOXO) pientä arvostelua täällä.

Katsotaan miten hyvin ostolakko pitää :D

4 kommenttia:

 1. Pakko ihan näin alkuun sanoa, että toi sun meikki on älyttömän upea! Oot ihan hurjan kaunis :) ♥ Noi NYXin huulituotteet näyttää kaikki tosi hyviltä ja niistä kuulisin mieluusti sun mielipiteitä, kun oot päässyt niitä käyttämään :) Toi häivytyssivellin näyttää kyllä ihan valtavalta :D Mä en tiedä osaisinko käyttää ollenkaan noin isoa sivellintä, vaikka tietysti siihenkin tottuu ja oppii :)

  Tsemppiä ostolakkoon! Mullahan on ollut sellainen käynnissä koko tammikuun, mutta joo se on nyt kyllä epäonnistunut ihan täysin :D Täytyy koittaa tsempata taas jatkossa vähän paremmin ja jättää ne heräteostokset tekemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) NYX:in huulituotteista voin kyllä tehdä postauksen, kokemusta mulla onkin sekä Butter Lipstikceistä että Simply Vamp Lip Creameista :) Tuo sivellin on kyllä ehkä vähän liiankin iso, siis saman kokoinen kuin silmä. Bdellium Toolsin pienempi häivtyssivellin näyttää tosin hyvältä, ehkä tilaan vielä sellaisenkin :)

   Kiitos! Mun ostolakko alkaa yleensä vasta siinä kohtaa, kun rahaa ei oikeasti enää ole mihinkään ylimääräiseen :D Heräteostokset ovat kyllä pahoja. Yleensä kosmetiikkaostokseni ovat enemmän tai vähemmän harkittuja. Suurimmat tuotepettymykset mulle yleensä ovat juurikin sellaiset heräteostokset, joille ei oikeasti ole mitään käyttöä.

   Poista
 2. Tein tilauksen jo parisen viikkoa sitten iHerbiin, joten toivottavasti mun pakettikin tulisi pian perille. Viime vuonna jotkut paketit tuli jopa viikossa, joten olen jo kärsimätön :D. On kyllä kaunis meikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on parhaimmillaan mennyt tilauksissa jopa 4 viikkoa, mutta tähän mennessä paketit ovat tulleet perille :) Toivottavasti saat pakettisi pian!
   Kiitos paljon! :)

   Poista

Kiitos!