24. tammikuuta 2016

Urban Decay Gwen Stefani huulipunat

Keneltäkään kauneusbloggaajalta tai kauneusblogien lukijalta ei varmasti mennyt ohi, että Urban Decay lanseerasi Gwen Stefanin kanssa yhteistyössä luomiväripaletin. Itsehän säntäsin Sokokselle heti 4.12. kun paletti tuli Suomeen. Luomiväripaletti oli kuitenkin vasta alkua UD:n ja Gwenin yhteisellä taipaleella, sillä sarja sai jatkoa huulipunilla, huultenrajauskynillä, poskipunapaletilla ja kulmakarvasetillä. Tuotteet ovat myynnissä jenkeissä jo ja toivottavasti niitä tulisi vielä Suomeenkin tai edes FeelUniquelle. Jos kokoelmaa ei kuitenkaan ala näkyä tai jotain on pakko saada heti, voi tuotteita tilata Urban Decayn sivuilta (linkistä näkee myös, mitä kokoelma sisältää).

Luomiväripaletin mukana tuli näytteitä huulipunista ja tässä tulisi vähän ajatuksiani näistä. Itse olen aikaisemmin käyttänyt suurimmaksi osaksi edullisemman puoleisia huulimeikkejä, joten en ajatellut innostuvani punista niin paljoa, että niitä ostaisin. Ainakin yksi sävy oli kuitenkin sellainen, että mikäli punat tulevat Sokokseen asti, saattaisin hyvinkin käydä sävyn kotiuttamassa. Se, mikä näissä yllätti, oli hyvä pysyvyys (yhtä lukuunottamatta). Nämä oikeasti kestivät syömistä (mattainen kesti Intialaisen lounaan) ja juomista (kermaiset kestivät yökerho-oloissa, jossa en kyllä ollut kuivin suin).

Rock Steady (Cream)

Pahoittelut, mutta tästä punasta ei nyt löydy parempaa kuvaa. Kuva on otettu viime viikonloppuna hotellihuoneessa ja kuten arvata saattaa, meikki ei ollut valmis ennen pimeää. Kuva vääristää sävyä vähän. Todellisuudessa Rock Steady on kylmempi tummanpunainen kuin kuvassa ja lopputuloskin on vähän kermaisempi, mitä kuva antaa olettaa. Sävy oli kyllä loistava tuon illan meikkiin, mutta niin paljoa en innostunut, että tämän punan ostaisin.

714 (Mega Matte)

714 on supermatta kirkkaanpunainen huulipuna. Sävy on ihana ja tällaista käyttäisin kyllä paljon, mutta valitettavasti en tykännyt punan koostumuksesta yhtään. Sävy oli oikeasti niin kovaa, että sitä oli todella vaikea levittää huulille kauniisti. Jos haluaisin oikeasti supermattaisen huulipunan missä tahansa sävyssä, niin valitsisin nestemäisen huulipunan, koska sellainen on niin paljon helpompi levittää. Sitten on sellaisia mattapunia, jotka eivät ole ihan supermattoja, kuten suosikkipunani NYX:in Matte Lipstick. Edellä mainittu on helppo levittää ja se ei kuivata huulia. 714 ei itseasiassa ole kovinkaan kaukana sävyltään Perfect Redistä, mutta Perfect Red on paljon miellyttävämpi käyttää, vaikka pysyvyys siinä on ehkä hiukan huonmpi.

Ex-Girlfriend (Sheer)

Ex-Girlfriendiä kokeilin kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla en käyttänyt huultenrajauskynää ja olin sitä mieltä, että sävy on pliisu ja huonopigmenttinen. Sitten näin Tatin pitävän punaa tässä videossa ja ihmettelin, että onko tuo muka edes sama puna. Päätin antaa ex-tyttöystävälle uuden mahdollisuuden rajauskynän kanssa ja mieli muuttui täysin ensimmäisestä kokeilusta. Tämähän on aivan ihana nudepuna! Sävy vaatii kyllä itselläni huulien suurentamista rajauskynällä ja vielä pari kerrosta punaa, mutta lopputulos on upean hohtava. Tämä saa huuleni näyttämään melkein siltä, kun niihin olisi ruiskutettu jotain täytettä :D. Sävyn pysyvyys ei ole niin hyvä kuin muiden, mutta nudesävyn kanssa kuluminen ei ole niin vaarallista kuin kirkkaiden. Tämän voisin jopa tilata ulkomailta.

Firebird (Cream)

Firebird on fuksian sävy, joka on kuvassa vähän kirkkaampi ja vaaleampi kuin todellisuudessa. Pidin punaa ostokset videossa, jossa se näyttää tummemmalta ja enemmän itseltään. En todellakaan käyttäisi tätä sävyä usein, mutta pidän tästä todella paljon. Voisin ehkä harkita ostavani tämän, jos punat tulevat Sokokselle. Ulkomailta en kuitenkaan Firebirdiä lähtisi tilaamaan. Ehkä järkevämpää olisi kuitenkin ostaa vastaava sävy vaikka NYX:iltä.


Yhteenvetona sanoisin, että supermattaista 714-punaa lukuunottamatta pidin punien koostumuksesta. Olen tyytyväinen siihen, että UD laittoi luomiväripaletin mukaan näytteiksi punia erilaisilla lopputuloksilla. Sävyistä säntään ehdottomasti ostamaan Ex-Girlfriendin, jos nämä rantautuvat Sokokselle. Voisin käydä kyselemässä vaikka ensi viikolla, sillä en löytänyt netistäkään tietoa asiasta. Myös Euroopasta voisin sävyn tilata, mutta ainakaan Urban Decayn sivuilta en viitsi alkaa tilailemaan yhden punan takia, kun merkkiä on muuten saatavilla suunnilleen samaan hintaan Suomesta.

Mitä mieltä olet näistä huulipunista? Jos ostit Gwen Stefani luomiväripaletin, oletko jo kokeillut näitä? Onko jokin tuote Gwen-kokoelmasta ostoslistalla?

10 kommenttia:

 1. ihania värejä! mä en oo kokeillu UD muuta kuin meikkivoidetta ja primeria.. molemmat on super hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa on taas meikkivoide ja primer jääneet kokeilematta vielä, mutta aion ehdottomasti testata! Suosittelen ehdottomasti testaamaan ainakin luomivärejä, ne ovat ihan huippuja! :)

   Poista
 2. Koko kokoelma tulee myös meille Suomeen:) Heti 19.02 säntäät Tampereen Sokoksen UD-counterille niin mun kollegat auttaa ;)

  VastaaPoista
 3. Huulipunat näyttää aivan ihanilta. Toivottavasti niitä tulee myös nettikauppaan myyntiin (täällä tuppukylässä kun UD:ta ei myydä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskoisin, että tulee, mutta kannattaa olla nopea :) Luomiväripaletti myytiin todella nopeasti loppuun verkkokaupassa.

   Poista
 4. wauu mitä huulipunia <3 Tuo pinkki on niin ihana!

  VastaaPoista
 5. Ex-Girlfriendiä voisin itsekin harkita ja vähän myös Firebirdiäkin. Silti en suuremmin oikein innostunut näistä, odotin ehkä vähän jotain "enemmän". :D Kivoja sävyjä silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun munkin fiilis oli vähän plaah, mutta mieli muuttui. Koko huulipunakokoelma vaikuttaa hyvältä kokonaisuudelta, ainoastaan tuo mattapuna oli koostumukseltaan hankala. Mun on kyllä saatava Ex-Girlfriend :)

   Poista

Kiitos!