30. elokuuta 2015

Elokuun Topit & Flopit

Elokuu ja samalla kesä alkaa vedellä viimeisiään, joten nyt olisi vuorossa kuukauden Topit ja Flopit. Tässä kuussa säilyttiin onneksi niin pienellä määrällä floppeja, että ne pääsevät samaan postaukseen toppien kanssa.

Aloitetaan topeista.


Wella EIMI Perfect Me Lighweight BB Lotion

Ehdottomasti paras juttu kuukauden LivBoxista. Olen superlaiska muotoilemaan hiuksia. Laitan tätä pyyhekuiviin latvoihin, tyvikohottajaa vähäsen tyveen jos jaksan ja föönaan kuivaksi. Hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät. Tämä on täydellinen laiskan muotoilupäivän tuote itselleni (melkein joka päivä siis). Kokeilin tätä myös kuiviin hiuksiin, mutta en erityisemmin väliittänyt tuotteesta niin käytettynä. Omat latvani ovat erittäin huonokuntoiset ja ne vaativat kuivana silotukseen ihan seerumia tai öljyä. 

Fudge Clean Blonde -hopeashampoo

Paras hiusjuttu koko kuussa. Miten oon voinut elää ilman tätä? Pelkkä vaahdotus riittää ja keltaisuus on tipotiessään. Miinuspuolikin tästä löytyy, sillä paksun koostumuksen vuoksi shampoo tarttuu joskus hiuksiin epätasaisesti. Tämä on silti paras hopeashampoo, jota olen käyttänyt.

The Body Shop Tea Tree Oil -suihkugeeli

Ostin tämän heinäkuussa rintakehän ja yläselän finneille. Säännöllisesti käytettynä suihkugeeli on ihan tosissaan auttanut finnien kanssa, vaikkei ne kokonaan olekaan hävinnyt. Pesen rintakehän ja selän tällä lähes päivittäin, jonka lisäksi kuorin alueet pari kertaa viikossa.

Too Faced Primed & Poreless -meikinpohustaja

Holy Grail primeri on löytynyt! Meikki on niin paljon tasaisempi tämän kanssa, kuin minkään aiemmin käyttämäni pohjustajan. Vielä kun löytyisi itselleni sopiva meikkivoide, niin meikkipohja alkaisi hipoa täydellisyyttä. Mulla on kyllä hankintalistalla pari meikkivoidetta, joita kohtaan on kovat odotukset.

NYX Simply Pink Xoxo

Ensimmäinen askeleeni vuosiin pinkkien maailmaan huulirintamalla. Tämä huulipunakynä on kaksi kertaa ollut itselläni bilekäytössä ja pidän tästä todella paljon. Koostumus on hyvä, pysyvyys on hyvä ja tuntuu omalta. Tässä postauksessa lisää kynästä.


Kuvassa sekä NYX simply Pink Xoxo että H&M:n hattu

H&M:n villakangashattu

Jotain vaaterintamaltakin. Olen pitkään haaveillut mustasta villakangashatusta, mutta jostain syystä se on jäänyt hankkimatta. Heinäkuun loppupuolella sitten ostin hatun H&M:stä. Enää ei haittaa huonot hiuspäivät, joita mulla on aika usein, sillä ne ovat hyvä syy laittaa hattu päähän!

Weekend Festival

Weekend Festival oli kuun paras tapahtuma ja paras esiintyjä oli Infected Mushroom! Lauantaina mun oli tosin vaikea päästä fiilikseen, koska suosikkiesiintyjä oli mennyt jo. Weekendeistä jäi harmittamaan, että en katsonut Angerfistiä. En ennen Weekendejä tiennyt, että kuinka kova Angerfist onkaan, vaan tutustuin hänen musiikkiin vasta jälkikäteen. Piru vie, en sitten tiedä koska seuraavaksi on mahdollisuus Angerfist nähdä. Mutta Infected Mushroomin näen hyvin pian ja kerroinkin asiasta jo viime postauksessa. Mieheni on myös kova Infectedin fani, joten ostin hänelle synttärilahjaksi liput bändin lokakuiselle Tallinnan keikalle.

Ja sitten kuukauden flopit.

Too Faced Better Than Sex -ripsiväri

Odotukset olivat todella kovat tätä ripsiväriä kohtaan, enkä olisi uskonut tämän joutuvan floppilistalle. Näin kuitenkin kävi. Ripsistä tulee tämän kanssa juuri niin näyttävät, kuin mitä toivoin. Toki tämän kanssa pitää olla varovainen, ettei ripset mene aivan klöntille. Flopin tästä kuitenkin tekee huono pysyvyys. Käsitin, ettei tämän ripsiväri pitäisi varista, mutta mitä vielä. Ihan normaalissa arkikäytössä tämä varisee ikävästi silmien alle. Jos osun esimerkiksi kädellä silmiin, huomaan ripsivärin lähteneen osumastani kohdasta. Kerran menin salille tätä ripsissä ja olin muuten ihan panda treenin jälkeen. Onneksi oli helteinen lauantai-iltapäivä, eikä salilla ollut paljon porukkaa.... Hävetti meinaan pikkasen :D Aion käyttää tämän loppuun, mutta seuraavaksi haluan Too Facedin vedenkestävää Lash Injection -ripsiväriä. Voi toki olla, että jollain muulla tämä pysyy paremmin, mutta itselläni on nollatoleranssi ripsivärin varisemisen kanssa.

Ardell Brush-On -ripsiliima

Omasta mielestäni tämä liima ei ollut yhtä pitävää, kun ripsipaketissa tuleva valkoinen liima. Ardellin nettisivuilla oli kuitenkin arvosteluja ja niksejä tämän käyttöön. Ehkä tarvitsen vain harjoittelua, sillä en ole hirveän kokenut irtoripsien käyttäjä :)

Mikä oli sun mielestä parasta tässä kuussa joko kosmetiikan suhteen tai muissa asioissa? Entä jouditko pettymään johonkin tuotteeseen? :)

10 kommenttia:

  1. Mäkin niin tarviin villakangashatun! Oon hingunnut kans sellaista pitkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hattu on kyllä upea asute ja hyvä huonon hiuspäivän pelastaja! :)

      Poista
  2. Toi Body Shopin suihkugeeli on mulla ostoslistalla, kiva kuulla että oot tykännyt siitä ja se on toiminut! Toi meikinpohjustusvoide voisi olla hyvä vaihtoehto testattavaksi, kunhan saan tämän hetkisen primerini käytettyä pois :) Hui, tollasta ripsaria ei kyllä kovin mielellään käytä, jos se noin herkästi karisee ja lähtee pois! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella tuota suihkugeeliä, jos vartalolla on ongelma-alueita. Ja primeria myös, itse olen ihan rakastunut tuohon :)
      Mulle oli melkoinen yllätys, että ripsiväri varisee noin paljon. Olin saanut sellaisen käsityksen, että se ei varise. Voihan se olla, että itselleni sattui vain jokin maanantaikappale... Joka tapauksessa kokeilen seuraavaksi vedenkestävää ripsiväriä Too Facedilta :)

      Poista
  3. Mä metsästän aina kivoja hattuja, mutta harvoin tuntuu ketjuliikkeistä löytyvän, koska mulla on aivan VALTAVA pää...:D Miestenosastolta saattaa löytyä silloin tällöin. Käännyinkin Asoksen puoleen ja tilasin miestenosastolta mustan huopahatun joka mahtuu! Varsinkin lyhkäisemmän tukan kanssa hattu toimii tosi hyvin. Ja piilottaa juurikasvun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että löysit sopivan hatun! H&M:ssä ainakin näitä oli koossa S-L (itselläni M), mutta en tiedä onko muissa ketjuliikkeissä tarjolla kokoja vai vain one sizeä... Hattu on kyllä mahtava asuste! :)

      Poista
  4. Äh, mäkään en tykännyt tuosta Too Facedin ripsarista -.- se tosiaan varisee ja mä en saanut sille näyttäviä ripsiä, vaikka omistankin jo valmiiksi kohtuullisen pitkät :/ ei mun juttu sitten ollenkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, tuo ei sitten tosiaan ole kaiken saamansa hypetyksen arvoinen :(
      Itse olin lopputulokseen tyytyväinen, vaikka tosin mikään ripsiväri ei ole taikonut ripsistäni niin näyttäviä kuin haluaisin. Variseminen on itselleni sellainen tekijä ripsivärissä, että en osta uudelleen.

      Poista
  5. Olipas kiva postaus! Tuo meikinpohjustaja kuulostaa mielenkiintoiselta! Mulla on ongelmana, ettei meikki meinaa pysyä paikoillaan, joten haluaisin siihen jonkin avun.

    Toi ripsari kuulostaa kyllä ihan superhuonolta! :O Ostin FB-kirppikseltä Benefitin viiden tuotteen testipakkauksen. Siinä on mukana They're Real -ripsari, josta tykkään kovasti! Ikisuosikkini on kyllä Kicksistä saatava Kanebo 38-kopio. En muista nimeä nyt, mutta liilahtava purkki ja hopeinen korkki. Se on niin helppo pestä pois, että tykkään siitä jo sen vuoksi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä meikinpohjustaja auttaa meikkiä pysymään paikoillaan pidempään, mutta kannattaa kokeilla myös meikinkiinnityssuihketta. Mun olisi tarkoitus kokeilla Urban Decayn Setting Sprayta meikin keston pidentämiseen :)

      Jouduin kyllä pettymään tuohon ripsiväriin, valitettavasti :(

      Poista

Kiitos!