10. elokuuta 2015

Pink Party Lips: NYX Simply Pink Lip Cream, Xoxo

Joku saattaa olla huomannut blogini sivupaneelin Instagram-kuvista, että viikonloppuni meni festaritunnelmissa. Oltiin ystäväni kanssa aivan mahtavilla Weekend Festivaleilla. Täytyy myöntää, että lauantaina fiilikseen pääsy oli vaikeaa. Oma suosikkini ja eniten odottamani esiintyjä Infected Mushroom veti keikkansa jo perjantaina, enkä odottanut lauantain esiintyjistä ketään yhtä innolla. Davit Guettat, Aviciit ja muut hittinikkarit eivät oikein innosta, vaikka toki heilläkin joitain hyviä biisejä on. Viikonloppu oli kuitenkin unohtumaton ja sää suosi festarikansaa. Tästä on hyvä suunnata nokka kohti syksyä pikkuhiljaa, vaikka vastahan ne kesäkelit tänne Suomeen tulivat.


Alkukesästä mulla oli pieni vaatekriisi Weekendien suhteen, sillä mulla ei hajuakaan miten pukeutua. Kun Yhdysvallat takasi perustuslaissa samaa sukupuolta olevien oikeuden avioliittoon koko maassa, mulla välähti: halusin sateenkaren värisen yläosan toiselle päivälle. Koitin etsiä jokaisesta verkkokaupasta, mutta sateenkaaritoppia ei löytynyt. Silmäilin Zalandon alen vielä kerran läpi ja silmäni tarttuivat tähän toppiin. Sateenkaaren värinen "Love" mustalla pohjalla. Tämä sopii paremmin tyylini kuin täysin riemunkirjava pusero ja teksti noissa väreissä välittää kyllä sanomani ja mielipiteeni.


Kun sopiva toppi oli löytynyt, mulla ei ollut mitään hajua miten meikkaisin tämän kanssa. Punahuulet ei näihin väreihin sopisi ja nudehuulet olisivat voineet olla topin kanssa tylsät. Ainut vaihtoehto oli kirkkaan pinkki huulipuna, joten olihan sellainen tilattava. NYX:in Simly Irresistible kokoelmasta löytyi kiva sävy. Sävy on Simply Pink Xoxo ja se on kirkas koralliin taittava pinkki, joka vaikutti tarpeeksi turvalliselta ja lämpimältä pinkiltä itselleni. Valitettavasti parempaa kuvaa festarimeikistä ei ole, sillä jokaisessa kuvassa mulla on aurinkolasit silmillä. Kaiken kiireen ja tohinan keskellä se meikin kuvaaminen unohtui.


Halusin kuitenkin kertoa mielipiteeni kynästä ja pidän tästä todella paljon! Tuskinpa tulen käyttämään tätä sävyä hirveän usein, mutta bilemeikissä silloin tällöin varmasti. Pidän kynän koostumuksesta. Vaikka kynä on lip cream, lopputulos on mielestäni lähempänä mattaista kuin kermaista. Pysyvyys yllätti minut todella ja korjasin huulia muistaakseni vain kerran. Yleensä olen tottuut korjailemaan huulimeikkiä paljon useammin, jos tulee syötyä tai juotua jotain. Taidanpa hankkia NYX:in Simply Irresistible Lip Creams kokoelmasta muitakin sävyjä. Hintaa tällä on noin 10 euroa ostopaikasta riippuen ja näitä saa ainakin NYX Nordics -verkkokaupasta.

Ps. Postauksen linkki ei hyödytä minua mitenkään.

Onko NYX:in Simply Irresistible Lip Cream -kynät muille tuttuja? Entä oliko kukaan muu Weekendeillä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!