18. elokuuta 2015

Lumene Bright Touch 2 in 1 Detoxifying Mask & Micro Scrub

Esittelin tässä viikon osokset -postauksessa Lumenen 2 in 1 kasvonaamiokuorinnan. Olin jättänyt omat kuorintani ja kasvonaamioni kotiin, kun olin äitini luona Raumalla. Iho alkoi viikon jälkeen olla melkoisen epäpuhtaassa kunnossa, joten jotain pelastusta oli hankittava. Kuvauksen mukaan suomalaisen lakan nektari, botanical acid -kasvihappoyhdiste ja maitohaposta saadut mikrorakeet yhdessä heleyttävät ja uudistavat ihoa. Lisää tietoa ominaisuuksista ja ainesosaluettelo  täällä. Hintaa kuorinnalla on Sokoksen verkkokaupassa 14,90 €, mutta itse taisin maksaa tästä vähän edullisemmassa marketissa 12,90 €.


Tuote on siis kuorinta ja naamio yhdessä, mutta itse käytän tätä lähinnä kurintana. Naamiona käytän mielummin savinaamioita. Tämä on kuitenkin kätevä, jos ei ole aikaa odotella naamion kanssa 10-20 minuuttia. Rakeet tosiaan ovat pieniä. Kun voidetta ottaa sormien väriin, voide tuntuu kovalta muttei rakeiselta. Kasvoille laitettaessa rakeet huomaa ja itselleni tästä tulee vähän sellainen pistelevä tunne. Kokeilin kuorintamaskia eilen sekä naamoiona että kuorintana. Ihosta tuli pehmeämmän tuntuinen ja selkeästi kirkkaampi. Tänään huomasin finnien pienentyneen ja osan hävinneen. En osaa kuitenkaan sanoa, että kuinka paljon tällä kuorintanaamiolla oli osuutta asiaan, sillä olen käyttänyt finneille myös täsmätuotteita.


Tähän mennessä kokeilemistani rakeisista kuorinnoista Lumenen Brightening Touch maskikuorinta on suosikkini. Suunnitelmissani on hankkia Madaran AHA hedelmähappokuorinta, mutta todennäköisesti tulen ostamaan tätäkin uudelleen.Minulta iso peukku Lumenen Bright Touch 2 in 1 Detoxifying Mask & Micro Scrub -kuorintanaamiolle! :)

Onko tuote sinulle tuttu? Entä onko kokemusta muista Lumenen kuorinnoista tai naamioista?

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavaa kuulla arvostelua tästä tuotteesta, oon tätä odotellutkin! :) Täytyy ihan ehdottomasti testailla itsekin tämä kuorintanaamio, erityisesti mua kiinnostaa tässä se kuorinta :) Tykkään itekin käyttää enemmän savinaamioita. En oo koskaan tainnut testata yhtäkään Lumenen kasvojen kuorintavoidetta, mutta vartalolle tarkoitettuja kuorintoja kyllä ja niistä oon ainakin pitänyt todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oot odottanut tästä arvostelua! Suosittelen kokeilemaan! Nyt kun näin tämän tulokset naamiona käytettynä, niin tulen tätä varmasti silloin tällöin naamionakin käyttämään. Varsinkin kun 3 minuuttia on todella lyhyt aika odotella naamion kanssa :)

      Poista

Kiitos!