16. elokuuta 2015

Viikon ostokset

Tämän viiko ostokset ovat aik pienet. Odottelin kotiin yhtä pakettia, joka ei vielä saapunutkaan. Kävin kuitenkin vähän kometiikkaostoksilla kaupungilla.

Ripsiostokset Kicksistä

Huomasin ilokseni pari viikkoa sitten Kicksissä käydessäni, että heillä on valikoimassa Ardellin ripsiä. Halusin viikonlopuksi irtoripset, joten kävin ostamassa parit ripset, liiman sekä öljyttömän silmämeikinpoistoaineen ripsien puhdistukseen. Kerkesinkin jo kättämään ripsiä numero 136, kuvaa ripsistä käytössä eilisessä postauksessa.

Hämeenkadun The Body Shopin jämätuotteet

Kerroin noin kuukausi sitten Viikon ostokset -postauksessa käyneeni shoppailemassa Hämeenkadun The Body Shopissa, jossa oli loppuunmyynti. Myymälä lopetti toimintansa eilen lauantaina, joten kävin vielä aleostoksilla. Olin suunnitellut ostavani muun muassa Vitamin E sarjan tuotteita, mutta hyllyt ammottivat tyhjyyttään. Tämän viikon aikana tuotteet olivat -50%, joten suositut tuotteet olivat menneet kaupksi. En halunnut poistua liikkeestä tyhjin käsin, joten mukaan tarttui kynsilakka ja luomiväripaletti. Kynsilakan olisin ostanut joka tapauksessa, sillä pidän TBS:n kynsilakoista. Sävy Berry Gorgeus on väriltään tumma luumu/violetti, vaikka se kuvassa näyttää ihan mustalta.

Luomiväripaletti oli kyllä täysi heräteostos. Kuten blogini sivupalkissa lukeekin, olen kotoisin Raumalta. Sen lisäksi seuraan monia urheilulajeja, mutta liigakiekko on paikallisuutensa vuoksi kaikkein lähimpänä sydäntäni. Kun sitten näin luomiväripaletin, jossa komeilee viereikkäin Rauman Lukon värit, en voinut jättää palettia kaupan hyllylle. Hintaakaan tälle ei jäänyt kuin reilu 13 euroa. En osaa tosin käyttää silmämeikissä näin räikeitä värejä, mutta kun kiekkokausi alkaa, niin jonkun upean lookin näistä lupaan peliin loihtia! Palettia voisi suositella värien puolesta myös ruotsalaisille! :D



Dark Brown näyttää paletissa melkein mustalta, mutta valitettavasti se ei ole oikeasti niin pigmenttinen kuin toivoisi. Indigon pigmentti voisi myös olla parempi, mutta näistä tummemmista sävyistä saa kyllä rakennettua syviä värejä. Vaaleat sävyt, Luminous White ja Poppy Yellow ovat yllättävän pigmenttisiä verrattuna tummiin. Sävyt sopivat hyvin yhteen ja tästä paletista saa varmasti yksinäänkin tehtyä kivan värikkään lookin. Käytettynä yhdessä parin ruskean mattasävyn kanssa lopputulos on varmasti vielä upeampi.

Sellaiset ostokset tällä viikolla. Ensi viikolla saan tuliaisia Lontoosta ja tosiaan yksi paketti  saapuu todennäköisesti perille. Tekisi mieli mennä palettiostoksille Sokokselle Urban Decayn tullessa Suomeen, mutta taidan malttaa mieleni vielä hetkeksi ja koittaa tehdä parempaa tuttavuutta aiempien palettieni kanssa ensin. Setting Sparyta voisin tosin käydä hakemassa :)

Odotatko itse Urban Decayta kuin kuuta nousevaa? :)

4 kommenttia:

  1. Täällä on sitten yksi, joka odottelee innolla kuvia blogiinkin siitä silmämeikistä, jonka joskus aiot noista luomiväreistä loihtia! :) Musta on ihan kiva, että Urban Decay saapuu vihdoin Suomeenkin, vaikka aika hyvin niitä on netistäkin saanut Suomeen tilattua :) Onhan se kuitenkin ihan eri asia päästä oikeasti katselemaan ja hypistelemään niitä tuotteita kuin klikkailla netistä ostoskoriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan laittaa kuvaa sitten, kun nuo pääsevät käyttöön! :) Vasinkin meikkivoiteiden ja peiteaineiden kanssa on parempi ostaa kaupasta, jolloin sävyä voi testata. Urban Decay on sen verran kallis merkki, että väärän värisen meikkivoiteen osto voi lievästi harmittaa...

      Poista
  2. Setting spray on mun vakkarituote ja löytyy jo nyt Sokoksen nettikaupasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mennyt ihan ohi, että Sokoksen verkkokaupassa on jo joitain tuotteita saatavilla. Kovat on kyllä odotukset Setting Sprayta kohtaan :)

      Poista

Kiitos!