2. elokuuta 2015

Viikon ostokset

Olen viettänyt koko viikon Raumalla Äitini luona ja kosmetiikkaostokset jäivät melko vähäisiksi. Toki loppukuusta oon muutenkin vähän maltillisempi shoppailujen suhteen. Jotain pientä tuli kuitenkin ostettua.

Pick n Payn halpistuoksut


Mennen ja tullen -blogin Fanni kirjoitti tällä viikolla edullisista Adopt'-parfyymeistä, joita myydään muutamissa marketeissa. Tampereelta ei ainakaan toistaiseksi kyseisiä hajuvesiä edes saa, mutta onneksi niitä oli Raumalla tarjolla Pick n Payssa. En voinut vastustaa kiusausta ja kävin pariinkin kertaan haistelemassa. Yleensä oon todella nirso tuoksujen kanssa. Käytössäni on ollut vain muutama, mutta viime aikoina oon kaivannut vaihtelua. Adopt'-tuoksut maksavat 6,90 € kappaleelta, joten sitä vaihtelua oli edullisesti tarjolla. Moni tuoksu oli oikeastaan todella hyvä. Saatan hyvinkin hamstrata näitä joku kerta lisää :)

Ensimmäisellä kerralla mukaan tarttui vain Vanille Bourbon, joka on todella makea ja vanilijainen. Nyt jälkikäteen tämä on näistä kolmesta vähiten suosikkini, sillä käytössä tuoksu on omaan makuuni vähän liiankin makea ja pistävä. Kävin vielä toisen kerran haistelemassa näitä ystäväni kanssa ja kumpikin meistä osti Aqua liqurian, joka on todella raikas ja energinen tuoksu. Itse ihastuin vielä Orchidee gourmandeen, joka on melko syvä kukkaistuksu (tuoksujen sanoin kuvailu ei ole omaa vahvuusaluettani, pahoittelut :D).

Kotiin unohtuneet


Joka kerta kun lähtee matkalle tai sukuloimaan, jää jotain kosmetiikkaa kotiin. Jätin itseasiassa tarkoituksella kotiin kaikki mitä sittenkin jouduin ostamaan.

Olin sokeroinut kainalot aikaisemmin, mutta jouduin sitten kuitenkin ostamaan höylän. Mulla on itseasiassa asiaa niin sokeroinnista kuin karvanpoistosta yleensäkin, siitä tulossa postaus myöhemmin tässä kuussa...

Kuorinnan ja kasvonaamiot jätin myös kotiin, sillä en jaksanut raahata mukanani "ylimääräisiä" kosmetiikkatuotteita. Mun tulee vieraiden luona syötyä aina vähän epäterveellisesti ja muiden luona majailu on muutenkin sen verran stressaavaa, että iho alkaa reragoida epäpuhtauksilla. Torstaina iho oli jo sen verran huonossa kunnossa, että oli pakko hankkia kuorinta ja kasvonaamio. Lumenen kuorinta oli oikein positiivinen yllätys ja tulee myöhemminkin kovaan käyttöön. Muutenkin mun vanha kuorinta vetelee viimeisiään, joten piakkoin olisi pitänyt hankkia uusi muutenkin. Kasvonamiot taas ovat käteviä, kun ne voi ostaa kertapakkauksina.

Meikkipussi


Oon jo hetken tarvinnut uutta, laukkuun mahtuvaa mutta silti tarpeeksi isoa meikkipussia. Lidexin alesta löytyi todella söpö pussukka puoleen hintaan.

Löytyikö tuttuja tuotteita? Haluaisitko kuulla tarkempaa arviota jostain tuotteesta? :)

8 kommenttia:

  1. Äh nyt muaki kiinnostaa noi parfyymit! :D

    VastaaPoista
  2. Jee, Rauma!
    Tuo Aqua Liguria on munkin mielestä aivan ihana. Tekisi mieli hamstrata vielä lisääkin näitä, joku synkempi tuoksu syksyyn olisi kiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin Raumalla on saatavilla jotain, mitä ei ole Tampereella. Ehkä mäkin käyn pari lisää näitä ostamassa, kun seuraavan kerran kotikonnuilla vierailen :)

      Poista
  3. Noi parfyymit vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoisilta, en oo noista ennen kuullutkaan :) Toi Lumenen kuorintavoidekin alkoi kiinnostaa! Oli ilmeisesti ihan tehokas kuorinta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen tutustumaan tuoksuihin, jos niihin jossain törmää.
      Pidin kyllä todella paljon kuorintavoiteesta. Kuorinta oli tehokas, vaikka rakeet olivatkin mukavan pieniä. Teen oman postauksensa siitä, kunhan olen sitä muutaman kerran ehtinyt käyttämään :)

      Poista
  4. Kuopion Prismassa oli nyt Adopt' tuoksuja vain 4,90 e/kpl. Se iso teline oli kylläkin hävinnyt ja olivat esillä pienissä koreissa (eli poistunevat kai valikoimista). En vaan harmikseni tykästynyt erityisesti mihinkään, vaihtoehtojakin oli tarjolla hieman vähemmän kuin aikaisemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, jos Adoptit poistuvat valikoimasta Kuopiossa :(
      Tuoksuja oli siinä isommassa telineessä niin paljon, että luulisi jokaiselle löytyvän jotakin. En itsekään pitänyt kaikista, mutta vaihtoehtoja oli kyllä monenlaisia.

      Poista

Kiitos!