23. elokuuta 2015

Viikon ostokset

En varsinaisesti ostanut tällä viikolla mitään uutta kosmetiikkaa, mutta sain tuliaisia Englannista sekä pari viikkoa sitten tilaamani paketin kotiin.

Tuliaset Birminghamista

Mieheni kävi tosiaan muutaman kaverin kanssa viikonloppumatkalla Briteissä viikonloppuna. Häe viettivät pari yötä Birminghamissa ja yhden Lontoossa. Sain tuliaisiksi Birminghamin Debenhamsista Too Facedin meikkejä.
 
Olen haaveillut jo pitään Primed & Poreless meikinpohjustusvoiteesta sekä Better Thah Sex ripsiväristä. Halusin myös jonkun aurinkopuuterin. Ykkösvaihtoehto Pink Leopard oli loppu, mutta kakkosvaihtoehto Endless Summer aurinkopuuteria oli hyllyssä.

iherbin tilaus

Löysin iherbin vasta pari viikkoa sitten ja aika sattumalta löysinkin. Katselin erään suomalaisen verkkokaupan sivuilta Elfin tuotteita, kunnes huomasin verkkokaupan nostaneen tuotteiden hintoja. Tuotteilla oli jo valmiiksi moninkertainen hinta siihen verrattuna, millä niitä jenkeissä myydään. Ymmärrän toki, että verkkokauppojen pitää tehdä voittoakin, varsinkin jos myydään tällaista Suomessa vaikeasti saatavilla olevaa ulkomaalaista merkkiä. En kuitenkaan itse ole valmis maksamaan tuotteesta moninkertaista hintaa alkuperäiseen arvoon nähden. Sen vuoksi etsin muita paikkoja tilata Elfiä, ja onnekseni löysin iherbin.



Maksoin iherbin paketista vain reilu 17 euroa postikuluineen. Halusin pitää hinnan sen verran matalana, ettei paketti jää tulliin. Kaikki ylläolevat tuotteet ovat saatavilla Suomessa, joskin Suomesta ostettuna hinnaksi tulisi 45 euroa (elfin tuotteet ja RT sivellin prettystä, Ecotoolsin siveltimet Sokoksesta). Tiedän siis tasan tarkaan, mistä vastaisuudessa ostan Real Techniquesin sekä Ecotoolsin siveltimeni ja Elfin meikkini. Iherbissä on saatavilla myös paljon muita mielenkiintoisia merkkejä.





Olen haaveillut ja hetken Real Techniquesin puuterisiveltimestä. Tämän siveltimen myötä multa löytyy kaikki tarvitsemani Real Techniquesin oranssivartiset siveltimet. Ihan koko kokoelmaa ei ole, koska kaikille Your Base -siveltimille ei ole tarvetta. Tästä maksoin 9,15 €, prettyssä hinta 15,90 €.

Olen myös vähän aikaa halunnut kokeilla Ecotoolsin siveltimiä ja nämä kaksipäiset luomivärisiveltimet olivatkin hankintalistallani. Näistä maksoin 5,49 €, Sokoksen verkkokaupassa hinta 11,90 €.

Terotin oli kaupanpäällinen.

Elfiltä tilasin Essentials-sarjan luomivärin pohjustajajan sekä kolme nestemäistä eyelineria. Pohjustajasta maksoin 1,82 € ja rajausväreistä 0,71 € kappaleelta. Prettyssä on Elf Essentials meikeillä hintaa 4,49 €. Eihän neljä euroa paljoa ole, mutta on se moninkertainen hinta tuotteen oikeaan arvoon nähden.

Onko iherb tuttu? Mietä mieltä itse olet ulkomaalaisten tuotteiden moninkertaisista hinnoista Suomessa? Oletko valmis maksamaan hinnan vai tilaatko mielummin Jenkeistä halvemmalla? :)

Ensi viikolla saattaa jäädä koko Viikon ostokset -postaus välistä, sillä yritän säästää rahaa mieheni synttärilahjaan ja olla ostamatta kosmetiikkaa ollenkaan :)

6 kommenttia:

  1. Äh, mäkin haluan Too Facedin meikkejä! :D

    iHerb on tuttu ja sieltä on tullut joskus kauan sitten tilattua EcoToolsin kabukisivellin reippaasti juurikin sen halvemman hinnan vuoksi. :) Joten kyllä, tilaan ennemmin ulkomailta, jos se oikeasti tulee halvemmaksi. Ihan kuten nuo EcoToolsin siveltimet: tuntuu jotenkin hölmöltä maksaa niin paljon niistä Suomessa, kun tietää että ne saa jo postikuluineenkin halvemmalta muualta. Eri asia jos hintaero olisi vain pari euroa, mutta kun se hintaero on jo 5€ ylöspäin - tai kuten sinun ostoksistasi kyse on jo kympeistä. :D
    Mutta hei, eikös sitä aina sanota kuinka pitäisi säästää ja kuinka on tyhmää maksaa liikaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Too Faced on kyllä ihana merkki. Toivottavasto saadaan sekin joskus Suomeen! :)

      Sekin on mielenkiintoista, että postikulut ovat Suomessa yli puolet suuremmat kuin rapakon takaa tilatessa. Ellei sitten tosiaan osta monella kympillä saadakseen ilmaiset postikulut.

      Poista
  2. Ihania löytöjä oot tehnyt ♥ Noi Elfin tuotteet vaikuttaa kyl tosi mielenkiintoisilta :) Ja superkiva tää sun blogis, tykästyin tähän heti ku tänne tulin ♥ Selkee ulkoasu, kivan simppeli banneri ja tykkään sun kirjoitustyylistäs :)!
    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elf on kyllä kiva merkki, koska tuotteet ovat aina tosi edullisia. Vaikka jokin tuote ei nyt maailman parhaimmistoa olisikaan, niin isoa rahaa ei menetä. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! <3 :)

      Poista
  3. Mä olen jo vuosia tilannut iHerbistä, koska sieltä saa tosiaan halvalla hyviä tuotteita. Vitaaminitkin ovat super edullisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi itsekin vähän katsoa iHerbin muutakin tarjontaa, kuin kosmetiikkaa. Ainakin Methodin kodinpuhdistusaineita, joita meillä käytetään, oli edulliseen hintaan sivustolla

      Poista

Kiitos!