13. elokuuta 2015

theBalm How 'Bout Them Apples? - Mites ne omenat?

Tämän vuoden kesäkuuhun asti mulla on ollut säännöllisessä käytössä ainoastaan yksi (?!?) poskipuna. En edes tiedä, miten oon sillä pärjännyt... Halusin tehdä theBalmin kanssa lähempää tuttavuutta ja samalla kasvattaa poskipunavarastoa, joten tilasin Bangerheadista supersöpön How 'Bout Them Apples? poski- ja huuliväripaletin. Mieheni mukaan tämä on omenakirja.TheBalmista on tullut yksi suosikkimerkkini. Itse tuotteet ovat laadukkaita, pakkaukset söpöjä ja nimet hauskoja. Hintakaan ei ole ihan älytön theBalmissa, vaikkei merkki halvimmasta päästä olekaan. Paletit ovat melko tyyriitä, mutta esimerkiksi poskipunat ja huulikiillot ihan kohtuuhintaisia. How 'Bout Them Apples? -paletista maksoin 32,50 euora.Käytän itse palettia ainoastaan poskille, en siis huulille. Levitykseen olen käyttänyt Real Techniquesin Stiplling Brushia, mutta se voi olla vähän liian iso. Aion hankkia voideposkipunille Elfin Small Stippling Brushin, joka on saanut paljon hypetystä Youtubessa. Värit toki sopivat myös huulille. Pidän kuitenkin laukussa mukana päivän huulituotteita, jotta voin tarvittaessa korjata huulimeikkiä. näin isoa palettia en todellakaan viitsi raahata mukanani.

Punien koostumus on kermainen, vaikkakin glitterinen Crisp on vähän muita kovempaa. Poskilla puna on kauniin kuulasta ja omasta mielestäni täydellistä arkeen. Pysyvyys on punissa ihan hyvä, mutta voisi olla parempikin. Nyt helteillä väri tuntuu lähtevän poskilta viileitä päiviä nopeammin.Pidän lähes kaikista sävyistä. Pari sävyä on vähän hankalempia käyttää itselleni ja paria olen käyttänyt nyt kesällä oikein urakalla. Alla olevissa kuvissa on väriä sekä poskilla että huulilla.

Vasemmalla Cider, oikealla Cobbler

Cider on paletin vaalein sävy. Olen itse saanut vähän rusketusta nyt kesällä ja tällä hetkellä sävy on liian vaalea käytettäväksi. Sitä on lähes mahdoton nähdä poskilta ollenkaan. Hyvin luonnollisessa meikissä Cider menee, mutta omasta mielestäni on vähän tuhlausta käyttää sitä ruskettuneelle iholle. Talvella kalpeammalla iholla tämä on varmasti tosi kiva ja luonnollinen sävy. Huulilla Cider näkyy vähän paremmin ja näyttää hyvältä.

Cobbler on kaunis syvä punainen, eli juuri oma lempivärini! En kuitenkaan ole käyttänyt sävyä vielä kauheasti, sillä poskilla tämä on aika rohkea sävy. Mielestäni näin punainen poskipuna sopii parhaiten syksyyn tai juhlaan (yllä olevassa kuvassa olen lähdössä teatteriin). Huulilla tämä on paletista lempivärini (vaikken värejä huulilla ole käyttänyt kuin näissä kuvissa).


Vasemmalla Pie, oikealla Crisp

Pie on ollut kovassa käytössä nyt kesällä. Sävy on korallinen lämmin pinkki, joka sopii erityisen hyvin kevääseen ja kesään. Itselleni tämä on aika "helppo" poskipunasävy käyttää ja sopii huulillekin, vaikken ole huulimeikissä ihan näin pinkkiin tottunut.

Crisp on vähän kaksipiippuinen ja huomattavasti erilainen kuin muut sävyt. Crisp on persikkainen väri, joka sisältää kultaista glitteriä. Olen itse vältellyt Crisiä juurikin glitterin takia, mutta poskilla ja huulilla kimalle ei näytä yhtä pahalta kuin itse paletissa. Sen takia mulla on kuvassakin hiukset miten sattuu ja vain vähän meikkiä, koska ajattelin peseväni meikit pois saman tien. Itseasiassa pidän Crispistä poskissa ennakkoluuloista huolimatta, varsinkin kesämeikkiin ja juhlameikkiin tämä voisi sopia. Lopputulos muistuttaa aika paljon Hot Mama -poskipunaa.
 Vasemmalla Candy, oikealla Caramel

Candy on kaikista sävyistä vähiten omaan mieleeni, mutta tiedän monien pitävän tällaisista vaaleista pinkeistä. Itse en sävylle lämpene ainakaan huulimeikissä. Sävy ei kuitenkaan ole liian kylmä, vaikka aluksi niin luulinkin. Poskilla voisin kuvitella käyttäväni sävyä talvella ja kevättalvella, kun olen kalpeimmillani.

Caramel, viimeisenä muttei vähäisimpänä, päin vastoin! Lämpimän sävyinen rusehtava caramel on ollut ehdoton lempisävyni nyt kesän aikana päivettyneellä iholla ja sävy näyttää myös upealta huulilla. Tulen varmasti käyttämään sävyä myös syksyllä ja voisin lyödä vetoa, että Caramelin kanssa tulee ensimmäiseksi pohja vastaan. Caramel on kuitenkin paletissa sellainen sävy, josta kaikki eivät pidä sen rusehtavuuden vuoksi, mutta itselläni ei ole sävystä mitään pahaa sanottavaa!

Onko theBalm tuttu merkki? Pidätkö itse voidemaisesta vai puuteriposkipunasta enemmän? :)

4 kommenttia:

 1. Mäkin katsoin ensin tosta paletista, että onpas melkoisen rusehtava toi Caramel sävy, mutta sehän näyttää ainakin sulla ihan huippuhyvältä! Toi paletti olis kyllä tosi mielenkiintoista päästä joskus testaamaan :) Mä en oo koskaan tainnut käyttää voidemaisia poskipunia, aina on kaupasta mukaan tarttunut joku puuteriposkipuna. Tällä hetkellä oon täysin hurahtanut noihin mun pariin mineraaliposkipunaan, ihan huippuja! Pakko kyllä jossain vaiheessa päästä testailemaan joku voidemainenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin rakastan Caramellia! Voideposkipunien tarjonta ei kaupoissa ole mikään päätähuimaava, mutta onneksi monilla merkeillä on se yksi voideposkipuna tarjolla. Suosittelen kyllä testaamaan! Tykkään voideposkipunista etenkin arkisin, mutta en mäkään puuterisista ole kokonaan luopunut. Mullakin on yksi Beauty Without Crueltyn mineraaliposkipuna, mutta se on jäänyt aika vähäiselle käytölle. Testasin sitä viikko sitten ja tykkäsin kuitenkin kovasti :)

   Poista
 2. Oi, tämä on ollut ostoslistalla jo pitkään, mutta nyt on kyllä ihan pakko hankkia, upeat sävyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, itse pidän tästä kovasti! Sävyt ovat upeat ja monipuoliset. :)

   Poista

Kiitos!