1. elokuuta 2015

Heinäkuun Flopit

Kuukauden topit -postaus tuli jo aiemmin tällä viikolla, nyt olisi vuorossa kuukauden flopit.

LivBox

LivBox oli kokonaisuutena mielestäni vähän floppi. Se oli vajaan tuntuinen ja vähän tylsä. Kirjoitin enemmänkin mielipiteitäni boksista täällä.

Elf Eyelid Primer, Champagne


Luomivärin pohjustajana tämä on hyvä: se pitää luomivärin paikoillaan hyvin ja pitkään. Miksi tämä on sitten floppi? Koska primerin sävy Champagne sisältää isoja glitterhiukkasia, joista en pahemmin välitä. Ajattelin tämän olevan ennemmin hohtavaa kuin kimaltelevaa, mutta väärässä olin. Voisin kuitenkin hankkia saman puhjustajan sävyssä Sheer, koska tuotteessa itsessään ei ole valittamista. Eikä tätä hinnallakaan ole pilattu (3 euroa).

NYX Butter Lipstick, Snow CapPidän NYX:in huulituotteista ja päätin tilata tämän huulipuan nudepunaksi, koska sellainen multa puuttui. Itse tuotteessa ei välttämättä mitään vikaa ole, vaikkakin mattapuniin tottuneena tämä on omaan makuuni vähän turhan liukkaan tuntuista. Floppilistalle puna pääsi kuitenkin siksi, koska koen sävyn ainakin toistaiseksi olevan aivan liian vaalea itselleni ja sen lisäksi liian punertava. Väri voisi sopia mulle oikein tumman silmämeikin kanssa tai talvella vaaleammalla iholla.


Jane Iredale Lash Extender & Conditioner


Sain Jane Iredalen ripsien pidentäjän ja hoitoaineen kaupanpäällisenä, kun tilasin Beauty Baystä yli 70 eurolla. Olin itseasiassa aika innoissaan tuotteesta. Sitä käytetään ripsivärin primerina ja se muistuttaa paljon Lorealin ripsarista, jonka toisessa päässä päässä on valkoinen pohjustaja ja toisessa itse ripsiväri (en tedä onko niitä enää, minulla oli sellainen ehkä 10 vuotta sitten).

Jouduin kuitenkin pettymään ja pahoin. Taivutin ripset ja lisäsin ripsien pidentäjää. Ripset menivät klöntille, aloin selvittää pahimpia paakkuja ripsiharjalla ja ripset suoristuivat täysin. Yritin suoristaa ripsiä uudelleen, mutta ne eivät enää suoristuneet. Itselleni tämä ei siis sovi ripsivärin alle, koska mun on pakko taivuttaa ripset. Käytän tämän loppuun hoitoaineen tavoin iltaisin, mutta en hanki täysikokoisena.


Persikanvärinen mekkoMekosta ei ole hyvää kuvaa mun päällä, mutta löysin netistä kuva. Ostin tämän LTB merkkisen mekon Saksasta keväällä. Mekko on supersöpö niin väriltään kuin malliltaan. Kävimme mieheni kanssa heinäkuussa syömässä ravintolassa sekä katsomassa live-musiikkia. Oli muuten ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun mekkoa käytin. Mekossa on kaksi kerrosta helmaa: päällä ohut laskoshelma ja alla ohut mutta peittävämpi trikoohelma, joka lähtee nousemaan kävellessä. Ei tarvitse montaa metriä kävellä, kun helma on noussut jo niin ylös että koko takapuoli vilkkuu. Mekolla ei siis pysty kävelemään ilman, että kiskoo helmaa koko ajan alas päin. Ostin mekon alesta, mutta ovh oli muistaakseni noin 50 euroa. Kyllä sillä rahalla jo luulisi helman pysyvän alhaalla...

Jules Bianchin kohtalo

pinterest.com

En tiedä onko kauneusbloggaajien joukossa muita formujafaneja, mutta jos on yhtään seurannut uutisia, ei ole voinut välttyä tiedosta nuoren ranskalaiskuski Jules Bianchin kuolemasta. Jules joutui onnettomuuteen sateisessa Japanin kisassa lokakuussa, oli koomassa 9 kuukautta ja menehtyi nyt heinäkuussa. Tapaus pääsee floppilistalleni, sillä onnettomuus oli täysin vältettävissä (jos kisaa oltaisiin aikaistettu ja jos radalle oltaisiin otettu turva-auto). Toivottavasti kisajärjestäjät edes ottivat tästä opikseen. Tämä on äärimmäisen surullinen tapaus :( Lepää rauhassa Jules.

Musta tuntuu, että heinäkuussa floppeja oli aika paljon. Toivottavasti selvitään elokuu vähemmällä.

Petyitkö itse johonkin kosmetiikkatuotteeseen tai muuhun asiaan heinäkuussa?

4 kommenttia:

 1. Livbox oli mun mielestä pettymys ainakin sen takia, koska odotin sisällöltä luonnonkosmetiikkaa, koska boksin teema oli luonto. Täysin luonnollinen boksi olisi kiva saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, boksin teema luonto ei tullut kyllä kovinkaan hyvin esille. Jokin luonnonkosmetiikan tuote olisi voinut tehdä ihmeitä boksille :)

   Poista
 2. Mä taas tykkäsin heinäkuun Livboxista, vaikkakin toi shampoo+hoitoaine kombo olikin täysi floppi mun mielestä :D Tosi ikävää, ettei tota mekkoa pysty käyttämään, kun kuvan perusteella ainakin vaikuttaisi olevan tosi nätti mekko :) Onneksi et sentään täyttä hintaa siitä maksanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole edes ehtinyt kokeilemaan boksin shampoota ja hoitoainetta. Tuotteet eivät boksissa olleet varsinaisesti huonoja, mutta itselleni jäi sellainen fiilis, että jotain jäi puuttumaan. Tosin en saanut sitä pitkäaikaistilaajalahjaa :)

   Totta, tuo mekko on päällä oikein kivan näköinen ja pitäisin siitä kovasti, jos sillä pystyisi kävelemään... Vaikka kuinka hieno vaate olisi kyseessä, niin odotan vaatteelta käytännöllisyyttä :)

   Poista

Kiitos!