15. elokuuta 2015

Pink Party Lips vol. 2

Kerroin aikeisemmin tällä viikolla NYX:in Simply Pink huulipunakynästä ja että käytin kynää Weekendeillä ensimmäisen päivän meikissäni. Kunnolliset kuvat jäivät valitettavasti uupumaan, mutta onneksi eilen tuli uusi tilaisuus käyttää sävyä. Eilen järjestettiin Tampereella Pakkahuoneessa Future Energy Festival. Olihan se pakko lähteä näihin mahtaviin hardstylebileisiin! Pääsin käyttämään sävyä Xoxo uudelleen ja tällä kertaa kuvasin meikin kunnolla.

Laitoin eilen myös irtoripset ensimmäistä kertaa noin kolmeen vuoteen. Mulla oli irtoripset meidän häissä vuosi sitten, mutta maskeeraaja laittoi ne. Sitä paitsi, ne olivat sellaisia yksittäisiä ripsiä, joita en ikipävänä jaksaisi itse laittaa. Eilen laittamani ripset ovat Ardellin ripset numero 136 (tulevat vielä huomisissa viikon ostokset postauksessa). Yllätävän hyvin se ripsien laitto meni kun ottaa huomioon, että kokemukseni kyseisestä hommasta on käytännössä pyöreä nolla.


Meikki

Lumene Beauty Base mattapohjustusvoide
Maybelline Dream Matte Mousse sävy 05
Wet n Wild Cover All peiteväripaletti
Lumene Touch of Radiance valokynä sävy 1
theBalm Bahama Mama, Hot Mama & Mary-Lou Manizer
Lily Lolo Flawless Matte viimeistelypuuteri
Lumene kulmakynä sävy 2
Elf Eye Primer & Liner Sealer  (pelkkä primer)
Too Faced Chocolate Bar
Lumene Blueberry eyeliner
Max Factor Clumb Defy False Lash Effect + Ardell ripset 136
Make Up Store rajauskynä vesirajauksessa, sävy Pink Dream Metallic
NYX huultenrauas sävy Pinky & Simply Pink Xoxo
Kynnet Kubiss kynsilakka sävy 46

2 kommenttia:

  1. Toi huulipunakynä on aivan ihanan värinen, jotenkin niin kesäisen pirtsakka! Ja hyvältä näyttää muukin meikki :) Mäkään en pahemmin irtoripsiä käytä, koska jotenkin vaan ajattelen, että ne olis muka niin kauhean hankala laittaa. Joka kerta kuitenkin, kun sellaset innostun laittamaan, ne menee ihan nätisti paikoilleen ilman mitään suurempaa tappelua, joten en oikein edes tiedä miksi vierastan niitä niin kovasti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tuosta väristä kyllä todella paljon ja ehkä jossain kohtaa rohkenen kokeilemaan sellaista shokkipinkkiä :)
      Totta, ei niiden laittaminen ole niin hankalaa kun sitä ajattelee. En mä siltikään irtoripsiä jaksaisi arkisin alkaa käyttää, vaan viikonloppuisin ja silloin, kun on jotain erityistä :)

      Poista

Kiitos!