9. elokuuta 2015

Viikon ostokset

Tällä viikolla postiin saapui Bangerheadin tilaukseni. Lisäksi tein kosmetiikkaostoksia eräässä kampaamossa ja Prismassa. LivBox saapui tällä viikolla myös, tässä postauksessa ajatuksiani siitä :)

Bangerheadin tilaus

Bangerheadin tilauksen tein jo viime kuun puolella, mutta tällä viikolla se saapui postiin. Oon muutenkin meinannut jo hetken tilata kyseisestä verkkokaupasta ja tartuin tuumasta toimeen, kun heillä oli kaikki normaalihintaiset tuotteet -20%.
Jätettävä hoitoaineeni on ihan lopussa ja Paul Mitchellin Super Skinny Serumista oon haaveillut pitkään. Aine ei ole halvinta mahdollista, joten tilasin seerumin oikein mielellään Bangerheadin alesta. Pakkauksen yksityiskohdat ovat viime lokakuun tiimoilta vihreän sijaan pinkkejä, kun Paul Mitchell otti osaa Roosa nauha -kampanjaan. Tämä pakkaus on supersöpö, harmi ettei se voi olla ikuisesti pinkki.Kevyinä meikkipäivinä oon käyttänyt huulilla Oriflamen huulien BB -puikko (BB siellä, BB täällä...), joka on nyt loppumassa. Tilalle piti tilata sävytettyä huulivoidetta ja ainoa varteenotettava vaihtoehto oli Burt's Beesin Tinted Lip Balm. Honeysuckle on lähes huomaamaton nude ja Hisbiscus taas punertava sävy.

Too Facedin Perfect Eyes Waterproof Eyeliner oli alennuksessa -29 %. En ole omistanut ruskeaa eyelineriä missään muodossa, mutta nyt omistan. Espresso on täydellinen tummantuskea sävy


 Espresso, Honeysuckle ja Hisbiscous

Ostokset kaupungilta ja marketistaMun on pitänyt ostaa Fudgen hopeashampoota jo vähän aikaa ja olisinkin tilannut sen Bangerheadilta, mutta tuotetta ei ollut varastossa. Tällä viikolla alkoi tulla paniikki hopeashampoon kanssa, sillä Four Reasonsin hopeashampooni loppui viime kuussa ja hiukset oli pakko saada taitettua kylmän sävyiksi Weekend Festareille. Ilokseni huomasin parturi-kampaamo Rastan myyvän näitä.

Loput ostokset ovat Prismasta. Herbinan kuorintavoiteesta olen lukenut paljon hyvää. Oma vartalonkuorintani loppui jo aikoja sitten, mutta teen mielelläni vartalonkuorinnat itse. Aina ei kuitenkaan jaksa, joten on hyvä olla varalla valmista kuorintaa. CC-voiteen otin sävyssä light, jotta saan siitä ja deepistä sekoitettua hyvän sävyn. Ja jos ei mitään muuta ostettavaa Prismassa käydessä ole kosmetiikka/hygieniaosastolta, niin pari Montagne Jeunessen naamiota täyttää shoppailuhimot.

Tuttuja tuotteita? Haluaisitko kuulla arvostelua jostain tietystä tuotteesta? :)

Ps. Beauty Highlights blogissa on meneillään arvonta, käykää kurkkaamassa täältä.

2 kommenttia:

  1. Tosta Paul Mitchellin seerumista haluan ihan ehdottomasti kuulla lisää! Herbinan kuorintavoide on todella hyvää ja tuoksuu aivan ihanalta :) Samoin toi CC-voide on ihan huipputuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron seerumista kunhan saan vanhan jätettävän hoitoaineen loppumaan ja pääsen testaamaan tätä :) CC-voide ei itseasiassa ole välttämättä paras tuote omalle iholleni ainakaan näin kesällä, mutta haluan käyttää omani sävyssä Deep loppuun ja paras keino on sekoittaa sitä lightin kanssa :)

      Poista

Kiitos!